Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračiai

QUOTE(supadevynis @ 2012 02 14, 10:58)
gal esate pirkusios maximoje dvirati? ten buna akciju pavasari, gal yra kam teke toki isigyti? ar vis tik geriau pirkti specializuotoje parduotuveje?

smile.gif jau 3 metus megėjiškai/profesionaliai važinėju su dviračiais, priklausau kauno velomanų klubui ir turiu kategorišką nuomonę dėl Maximinių dviračių smile.gif vienas pažystamas surizikavo ir nusipirko (pagal maximo kainas gana nepigų ~750Lt) dviratį - po 4h važiavimo nulūžo plastikiniai pedalai, po ~8h - nebeveikė stabdžiai, po maždaug 2 mėnesių važinėjimo atsirado įtrūkimų rėmo konstrukcijoj smile.gif tai va tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rafaelitas: 14 vasario 2012 - 15:11
QUOTE(MaGre @ 2012 02 14, 13:36)
Sveikos,

mes su vyru planuojam isigyti dviracius pavasariui, bet dar du mazi vaikai, vienam beveik 2 metai , kitam beveik 4, ka pasiulytumet jiems isigyti, ar tas sedynes ant dviracio, ar ta prikabinama toki kur abu sedetu ?  g.gif

patarciau priekaba. jei noresite viena pasivazineti, abieju vaiku imti negalesit, o priekaboje abu tilps. ta priekaba su vaikais visai nesunku vezti. be to vaikai vaziuoja saugiai - yra saugos dirzai. mes jau vazinesim trecia sezona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VAE @ 2012 02 16, 19:27)
patarciau priekaba. jei noresite viena pasivazineti, abieju vaiku imti negalesit, o priekaboje abu tilps. ta priekaba su vaikais visai nesunku vezti. be to vaikai vaziuoja saugiai - yra saugos dirzai. mes jau vazinesim trecia sezona  thumbup.gif

tiksliai nepamasciau apie tai kaip viena abudu vezciau doh.gif aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
kas supranta? ar verta pirkt xl rema aliumini -plentini su diskiniais stabdziais naudota uz 1500lt? gal kas parduoda ieskom 2vnt iki 3000lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaGre: 17 vasario 2012 - 22:43
Kaune galiu drasiai sakyt, kad nusiseke pirkti du dviratukai MIŠKO g. prie Akropolio, ten pirkom pries 3 metus, tai iki sios dienos nieko nekeiteme. o esam vasaromis uzkieteje vazinetojai, tiek po kauna, tiek pajury...Dasipirkom tik km skaiciuoklius ir gimus vaikiukui kedute, tai pat pas juos. pavasari, pries pradedant sezona nuvezam sureguliuot viska, ir vazinejam sau visa sezona. Ten dirba, bent jau man pasirode tokie..paprasti, ne vadybininkai, "bile iskist"pardavejai... Pataria nuosirdziai, o ne kad isgrezt zmogu biggrin.gif pirmus du man atrodo metus nemokamas servisas buvo, paskui nepamenu ar mokejo, ar nemokejo vyras, kai veze reguliuot paskutini sezona...

Zodziu nenuvyle dar smile.gif Gavom kokybiškus dviratukus.
Atsakyti
Aš palaikau Rafaelito nuomone. Esu pirkusi Gariūnų turguje ( bet labai senai), dviračius, tai vos vieną sezoną atlaikė, o parduoti ir nepavyko jau už gerą kainą, o Maximiniai manau yra tas pats. Nebent ten būtų gerų firmų dviračiai iš Baltik vairo ir išmestų nuolaidą, tada manau verta pirkti.
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 02 14, 14:36)
Sveikos,

mes su vyru planuojam isigyti dviracius pavasariui, bet dar du mazi vaikai, vienam beveik 2 metai , kitam beveik 4, ka pasiulytumet jiems isigyti, ar tas sedynes ant dviracio, ar ta prikabinama toki kur abu sedetu ?  g.gif

Patarčiau ir tą, ir tą wink.gif Dviratinės kėdutės miesto sąlygomis yra geriau ir saugiau. Galima laisvai važiuot šaligatviais, nereikalauja didesnio važiuojamojo ploto. Jei važinėsit parkais ar išimtinai tik dviračių takais, arba ilgesnė kelionė - tada geriau priekaba.

P.s. ne kiekviena moteriškė yra tokios geros fizinės formos, kad patemptų priekabą su dviem vaikais, o jei dar įkalnė..Aš taip nė karto ir netempiau - tą visados darė vyras wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 kovo 2012 - 11:41
Tai kur nusipirkti Vilniuje dviratį pradedančiajam? Iki 500Lt?
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 03 14, 12:38)
Tai kur nusipirkti Vilniuje dviratį pradedančiajam? Iki 500Lt?

prisijungiu prie klausimo, ir man aktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 03 14, 12:51)
prisijungiu prie klausimo, ir man aktualu  smile.gif

as skelbiu lt pirksiu daug yra variantu
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 02 14, 09:00)
http://www.sportsdir...-26-inch-939057

gal butu kokiu nuooniu ar atsiliepimu apie toki dvirati....? g.gif  vilioja ypac didele nuolaida....

mane irgi visai domintu sitas dviratukas. gal kas siuntetes? jei taip tai per kiek laiko gavote ir kiek reikejo uz atsiuntima dar sumoketi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rudakase @ 2012 03 22, 14:24)
mane irgi visai domintu sitas dviratukas. gal kas siuntetes? jei taip tai per kiek laiko gavote ir kiek reikejo uz atsiuntima dar sumoketi  ax.gif

ir as ieskausi pavasariui, tik aisku norisi rast pigiau ir geriau biggrin.gif idomu kas toki turi http://allegro.pl/ro...2197112155.html kokie butu atsiliepimai
Atsakyti