Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračiai

Supratau. Maniau, ieškot būtent tokio wink.gif

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 07 14, 13:32)
O va čia radau, žmonės parduoda pigiau:
http://www.skelbiu.l...s-11121216.html

Aga aš šitą mačiau, labai gera kaina smile.gif
Atsakyti
Aš pati vos Pantherio nenusipirkau, bet kitokio - man reikėjo su išorinėm pavarom.
Parduotuvėse mačiau tokių gražių, elegantiškų, dekoruotų, su krepšeliais ir t.t., bet dauguma jų buvo kruiziniai ar išvis, kaip juokavom su konsultantais - dekoratyviniai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 liepos 2011 - 12:50
QUOTE(flight @ 2011 07 14, 13:44)
Supratau. Maniau, ieškot būtent tokio wink.gif

4u.gif Manau, kad nieko geriau nerasiu ir pirksiu šitą mirksiukas.gif Tik dar prieš tai išbandysiu nuomos punkte tokį pasiėmus pasivažinėti, nes pvz Panther Sophy 28 man važinėtis nepatiko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 07 14, 13:49)
Parduotuvėse mačiau tokių gražių, elegantiškų, dekoruotų, su krepšeliais ir t.t.,

O aš tokių nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2011 07 14, 13:54)
nes pvz Panther Sophy 28 man važinėtis nepatiko  schmoll.gif

Sophy turi tik tris pavaras (brrr...). Gal todėl nepatiko? Solitar berods septynios...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 07 14, 13:56)
Sophy turi tik tris pavaras (brrr...). Gal todėl nepatiko? Solitar berods septynios...

Tas tai taip. Bet man pats važiavimas, kažkoks nesmagus schmoll.gif ir dizainas jo nea schmoll.gif

Turiu klausimą, gal kas galėtų paaiškinti. Tarkim dviračiai turi 3 pavaras ir 7. Ar pagal savo paskirti ir pajėgumus sutampa atliekamos funkcijos 1 ir 1, 2 ir 5, 3 ir 7 pavarų?
Atsakyti
Kaip suprantu, tai priklauso nuo konkretaus modelio, gamintojo - universalios skalės nėra 4u.gif

Aš tai nė už ką nepirkčiau trijų pavarų. Betv žinoma, yra skirtingi poreikiai beigi važiavimo stilius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 liepos 2011 - 13:31
Nors, va tokio visai norėčiau, kaip antro dviračio ramiems pasivažinėjimams ax.gif :

user posted image
Atsakyti
labai norėčiau konsultacijos dėl dviračio vaikui - 6 metų merginai, 128 cm ūgio. buvau radusi, jog tokiam ūgiui priklausytų maximum 18 colių ratukai, nes didesni bus nepatogu ir vaikas neišmins, bet mums Kaune vienoj parduotuvėj pradėjo aktyviai siūlyt 24 ratus, kai aš pati su 28 važinėju, ar aš kažko nesuprantu? tas vaikas atrodo prapuls tame dviratyje doh.gif ir dėl bėgių - ar jie tikrai reikalingi duodantis ratais po kiemą, ar retais atvejais išvažiuojant pasivėžinti toliau. ačiū labai smile.gif
Atsakyti
Vaikui šiaip net saugiau kritimo atveju, jei ratai mažesni...Manau, jūsų merginai 20 colių - pats tas, o po trijų metų pakeisite dviratį į didesnį 4u.gif
Manau, reikėtų pirkti kuo lengvesnį ir vis dėl to, su pavarom. Nes, jei dviratis sunkus, be pavarų, tai ir ta vienintelė ilgesnė kelionė gali vaikui taip apkarsti, kad atgrasins nuo dviračio ilgam. Bagažinė, krepšelis, kiti aksesuarai - nesąmonė, tik apsunkina dviratį, sunkiau minti, sunkiau judėti. Pažais ir numes kaip gražų askesuarą. Mes penkiamečiui ir tai jau pirkom su pavarom - pasiteisino. Dabar beveik devynmetis, važinėja su tokiu:

http://www.author.lt/amatrix.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 30 liepos 2011 - 23:33
QUOTE(flight @ 2011 07 31, 00:26)
Vaikui šiaip net saugiau kritimo atveju, jei ratai mažesni...Manau, jūsų merginai 20 colių - pats tas, o po trijų metų pakeisite dviratį į didesnį  4u.gif
Manau, reikėtų pirkti kuo lengvesnį ir vis dėl to, su pavarom. Nes, jei dviratis sunkus, be pavarų, tai ir ta vienintelė ilgesnė kelionė gali vaikui taip apkarsti, kad atgrasins nuo dviračio ilgam. Bagažinė, krepšelis, kiti aksesuarai - nesąmonė, tik apsunkina dviratį, sunkiau minti, sunkiau judėti. Pažais ir numes kaip gražų askesuarą.  Mes penkiamečiui ir tai jau pirkom su pavarom - pasiteisino. Dabar  beveik devynmetis, važinėja su tokiu:

http://www.author.lt/amatrix.htm

dėkui, panašiai ir aš galvoju. kiek žiūrėjau 20 colių, manau gana, nenoriu vaiko įkinkyt į didelį griozdą. man net keista, kad mums tokius didelius siūlė. nenoriu pirkt dviračio dešimtmečiui į priekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 07 31, 11:27)
dėkui, panašiai ir aš galvoju. kiek žiūrėjau 20 colių, manau gana, nenoriu vaiko įkinkyt į didelį griozdą. man net keista, kad mums tokius didelius siūlė. nenoriu pirkt dviračio dešimtmečiui į priekį smile.gif

Mums parduotuvese taip pat siule pirkti tokius per didelius dviracius. Pasitarem ir vyras nebrangiai Aleksoto turguje rado kiek padeveta 20 coliu labai mergaitiska ir kokybiska dvirati. Kaip tik tiko dydziu ir svoriu. 24 coliu manau butu aiskiai per sunkus.
Atsakyti