Pirkom prieš du metus - vyras čekišką Kellys (artai slovakiškas) - mokėjo apie 600, o aš - pretty - čekiškas atrodo. Jau trečius metus važinėjam, jokių nusiskundimų neturim. Mano padanga buvo prakiurusi, bet čia jau ne dviračio kaltė
Jau beveik atėjo pavasaris, laikas dviratį pirkti Gal yra čia nusimanančių, kad galėtų patarti Norėčiau nusipirkti normalų dviratį, grynai laisvalaikiui. "Maksiminiais" nelabai pasitikiu Ar įmanoma už kokius 500-600 Lt nupirkti "padorų"?
perkant dvirati reiketu atkreipti demesi,kad detales butu Shimano,garantuoju -dviratis tada laikys
QUOTE(Laimuxė @ 2006 03 31, 15:16)
Jau beveik atėjo pavasaris, laikas dviratį pirkti Gal yra čia nusimanančių, kad galėtų patarti Norėčiau nusipirkti normalų dviratį, grynai laisvalaikiui. "Maksiminiais" nelabai pasitikiu Ar įmanoma už kokius 500-600 Lt nupirkti "padorų"?
Manau, jei pridėtum kokius pora šimtukų, tai jau tikrai neblogą nusipirktum. Kelly, Giant ir pan.
QUOTE(Laimuxė @ 2006 03 31, 14:16)
už 500-600 nelabai geri dvirkiai-giantas vilniuje prie banginio yra pardė-jei ką į až, gal padėčiau su nuolaida
o man istikruju pasiseke...kai pagalvojau apie nauja dvirati as ji laimejau jis yra neprastas bet ne pats mandriausias ir ne pats paciausias bet vistiek esu patenkinta
o mes turime dviracius STINGER. sake kad vokiski kaip istikro tai nezinau bet tikria neblogi, vazinejam jau du metai o kaina tai nedideli, nes pirkom rudeni, kai buvo akcijos. tai uz abu kazkur 1000 lt isejo