QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 04 12, 06:06)
Kaip suprasti pusei metų garantiją duoda? Pardavinėja superkokybišką vokišką dviratį ir tik pusės metų garantija? Kiti, pardavinėdami žymiai kukliau kainuojančius dviračius, duoda penkis metus garantiją rėmui ir metus-du garantiją kitoms dalims...
Labas vakaras, matai aš ne taip supratau, buvau palikus remontuot motorolerį ten pat, tai šiandien lėkiau atsiimti, ir išsiaiškinau, kad jie visai savo ekspozicijai duoda pusę metų garantijos, o pas juos yra labai pigių dviračių ir brangių ir vaikiškų, nu žodžiu akropolis bet tik dviračių
bet kaip supratau taktika pas juos yra ta, kad neišsistayt gerų dviračių, kad jie nedūlėtų, nes nėra šiai dienai tiek žmonių, kurie ryžtasi daug lt išleist ant dviratuko, todėl užsakinėja geriau, o pasistato kelis. Ir gali susirinkt kokią nori komplektaciją. O esmė, kad aš pati tai šiaip žinau, kad geri dviračiai yra kettler, dar kiek papasakojo draugai, pardavėjas, o ten kas kur deore, alivio, shimano ir kt nelabai suprantu
Nu žodžiu šeštadienį su draugu nuvažiuosim ir padės, patars man arba morališkai palaikys kaip atiduosiu beveik mėnesio algelę