Mano vyras pirko iš baltic vairo, gavom didelę nuolaidą. Baltic vairas visiems darbuotojams leidžia kiekvienais metais pirkti po 1 dviratį su 20 procentų nuolaidą. tai vyro draugas ten dirbantis mums suorganizavo tą nuolaidą. aš turiu dviratį iš parvežtų iš vokietijos, naudotas, bet labai geras, pegasus firmos, pirkau už 200 litų prieš kokius 5-6 metus. ir labai patenkinta
QUOTE(renax @ 2005 03 25, 09:48)
Mano dviratis pakankamai pigus 380 lt ( pasakyciau zinau kur pirkt ) .Bet toli grazu neprastas , priekiniai galiniai amortikai (rimti ) shimano tikri mechanizmai , aliuminio tvirtinti ratai , kalnu skaitomas ( todel padangos placios protektorius zveriskas ) , nera lengvas ( bet as viena ranka nusinesu ) , kazkodel man lengvi nepriesirdies , uztat kely patogus , isvaizdus ( cia man kaip moteriskos gimines atstovei ).Dabar turiu beda reik vyra dvirati nauja ikalbet pirkt o tai jam senutik baltikvairas tinka ,amzinas kazkoks
Laukiu pavasario kada galima prisikabint priekaba ir i gamta
Renax, tai gal pašnabždėtum kut tokius puikius dviračius taip pigiai galima pirkt
QUOTE(renax @ 2005 03 25, 09:48)
Mano dviratis pakankamai pigus 380 lt ( pasakyciau zinau kur pirkt ) .Bet toli grazu neprastas , priekiniai galiniai amortikai (rimti ) shimano tikri mechanizmai , aliuminio tvirtinti ratai , kalnu skaitomas ( todel padangos placios protektorius zveriskas ) , nera lengvas ( bet as viena ranka nusinesu ) , kazkodel man lengvi nepriesirdies , uztat kely patogus , isvaizdus ( cia man kaip moteriskos gimines atstovei ).Dabar turiu beda reik vyra dvirati nauja ikalbet pirkt o tai jam senutik baltikvairas tinka ,amzinas kazkoks
Būtų gerai, jei išduotum, kur tokį galima nusipirkti..
renax, o man pasnibzdek kokia ten priekaba? Tokia zema,mazyte, kur telpa susesti 2 vaikai, uzhdaroma? Jei taip, tai kiek tokia kainuoja? (LT nemaciau, beje).
O kas del dviracio, tai pirmiausia reikia pamastyt kur vaziesi ir rinktis tipa,- sportini, miesto, hobby ar kalnu. Veliau ,- moterishka/vyrishka, universalu. Tada pamastyt kiek pinigu galesi tam skirt ir skirt didziausia 'leidziama' suma. Ir nepamirst "investuot" i geras spynas, jei palikinejat gatvej ar prie namu. Galima ir apdrausti
Turejau labai gera hobby dviratuka, bet pavoge
O kas del dviracio, tai pirmiausia reikia pamastyt kur vaziesi ir rinktis tipa,- sportini, miesto, hobby ar kalnu. Veliau ,- moterishka/vyrishka, universalu. Tada pamastyt kiek pinigu galesi tam skirt ir skirt didziausia 'leidziama' suma. Ir nepamirst "investuot" i geras spynas, jei palikinejat gatvej ar prie namu. Galima ir apdrausti
Turejau labai gera hobby dviratuka, bet pavoge
Mūsų šeimynėlės be dviračių neisivaizduoju nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens o per žiemą sporto klube spiningą lankydavau daiktas Niekas taip lašinukų nedegina kaip dviratukas...Vienai nuobodu,bet su kompanija,o ypač su savo laika praleidžiam...O dviratukų jau daug pakeitėm,pradėjom nuo MAXiminių (tik nepirkit is prekybos centrų,neilgai tarnaus,patikėkit ) Dabar turiu dviratuką,kuris pats važiuoja o kainuoja nei daug nei mažai,kažkur 700- 800 lt,- Vaikai taip pat su gerais važinėja,nes pirktus už 300 lt,- ( Fort lygtais) nespėdavom tas pavaras reguliuot
Ruošiuosiu pirkti dviratį, laukiu prasidėsančių akcijų. Kaunietės patarkit kur Kaune geraiusia pirkti dviratį?
O as irgi noriu pirkti, bet ne ka nusimanau apie dviracius, ir neturiu, kas man patartu. O konsultanto Senukuose, kol ziurinejau dviracius, klausinejau, kuris cia geresnis, tai tokia nuomone susidare, kad visi ten geri Ir isejau tusciomis. Maniskis dvirati jau turi, bet nevazineja, nes vienam neidomu, o as neturiu
Vilniuje tai tikrai parekomenduočiau parduotuvę "2 ratai" - jinai yra Antakalnio gatvėje, neries stotelėje. Dirba labai fainas vyriškis, kuris kantriai ir tikrai profesionaliai pataria, koks dviratis reikalingas pagal kiekvieno poreikius. Bent jau man tai tikrai patiko
va taip atrodo mano dviratis:
http://www.2ratai.lt...id=22&itemid=18
esu juo labai patenkinta
o siaip dar trumpai pasidalinsiu savo ziniomis
1. Lietuvoje pristatytos firmos :
Garsiausios: Giant,Trek,Corratec,Scot,Merida
Vidutines klases:Mongoose,Rock Machine,Panther, Kelly's,Fuji
Jei isgirsite, kad dviratis vokiskas uz 500lt, tai visa ka girdesite toliau irgi bus melas.
2. Kuo maziau detaliu prie kuriu limpa magnetas, tuo dviratis geresnis.Taip galite patys tikrinti dviracius
http://www.2ratai.lt...id=22&itemid=18
esu juo labai patenkinta
o siaip dar trumpai pasidalinsiu savo ziniomis
1. Lietuvoje pristatytos firmos :
Garsiausios: Giant,Trek,Corratec,Scot,Merida
Vidutines klases:Mongoose,Rock Machine,Panther, Kelly's,Fuji
Jei isgirsite, kad dviratis vokiskas uz 500lt, tai visa ka girdesite toliau irgi bus melas.
2. Kuo maziau detaliu prie kuriu limpa magnetas, tuo dviratis geresnis.Taip galite patys tikrinti dviracius
QUOTE(Gauda @ 2005 08 04, 13:50)
Ruošiuosiu pirkti dviratį, laukiu prasidėsančių akcijų. Kaunietės patarkit kur Kaune geraiusia pirkti dviratį?
Aš parduodu dviratį! Moterišką Jaguar. Labai mažai važinėjau.
Pirkau uz 600 Lt, bet dabar gyvenimas prispyrė, tenka išsipardavinėti
Maniškis su Shimano bėgių perjungimų svirtele, 21 bėgis. Rinktas Baltic vaike, Tourney dalys. Ratukai nedideli, 26. Didelių nereikia, vaikus pamesite
Yra priekinis amortizatoriu, dantys nebarška nelygiu keliu važiuojant.
Pavažinėjus be amortizatoriaus ir sėdus ant dviračio su amortiku - kaifas.
Juodas, elegantiškas. Savaitgaliui paskelbiau akcija - 430 Lt.
Tikrai nerekomenduoju žiūrėti maximiniuis dviračius. Draugams jis atlaikė tik vieną žygį, apie 50 km.
Jei sudominau, pasukit 8612 21010.
QUOTE(pasaulio stebuklas @ 2005 08 05, 22:12)
Aš parduodu dviratį! Moterišką Jaguar. Labai mažai važinėjau.
Savaitgaliui paskelbiau akcija - 430 Lt.
Savaitgaliui paskelbiau akcija - 430 Lt.
Rezervuoju
QUOTE(Gabutė @ 2005 08 05, 17:50)
Vilniuje tai tikrai parekomenduočiau parduotuvę "2 ratai" - jinai yra Antakalnio gatvėje, neries stotelėje. Dirba labai fainas vyriškis, kuris kantriai ir tikrai profesionaliai pataria, koks dviratis reikalingas pagal kiekvieno poreikius. Bent jau man tai tikrai patiko
Jei pirkai, tai kokį ir už kiek?
Dabar mačiau nuolaidos pas Umarą. Įdomu, o kaip čekiški dviračiai . Mačiau lyg ir neblogų už 500 -600 Lt. Ar čia prasti?