mano patirtis butu tokia: Savo dviratukus du susirinkau,na mano brolis kitaip sakant surinko, pirmas dviratis atsiejo 150lt, aisku devetas, bet buvo nerealus, labai patogus vazineti, deja pavoge is rusio Antra dviratuka taip pat surinko, remas kainavo 20lt stabdziai ir begiai 40lt, sedyne 10, vairas 10. o kitka suvairavo . Nete ir turguje "nebrangiai pardavineja dviraciu dalis" reik aisku turet kas tuo uzsiimtu man pasiseke trecia dviratuka parsivezem is uzsienio ismesta lauk. Tai palyginsiu su visais, visi skirtingi buvo trecias be amortiku.
vazinejimo ypatumus:
1. kai sedyne ir vairas praktiskai tam paciam auksty, paskausta kakla nes labiau atsilosia galva, geriau kai vairas auksciau nei sedene .
2. su plonom padangom lengviau vaziuoti i kalna, o su storom lengviau per duobetus kelius, miskus ir panasiai.
3 Be amortiku tai kietai vaziuojasi , bent as tai per duobes pakylu nuo sedeniu kad uzpakalio neatsitrankyt .
4. Dabartiniam mano dviratyje truksta l. tankaus begio , praktiskia vietoj mini kai lygiam keli vaziuoji , buvo toks begis pavogtam dvirati tai I visus kalnelius imint galedavau atsiputus.
5. kuo platesne sedene tuo patogiau.
Na as is savo patyrimo rasau tai tiek
Papildyta:
čia ne reklama tiesiog pasisakau kaip man buvo su dviratuku. Parduotuvėje 2ratai nusižiūrėjau dviratuką, jo kaina 1069LT, ir derėtis pradėjau tai nusiderėjau iki 900Lt. tiesiog derėitės. sėkmės visiems
Super spyna-grandinė - dviračiui ar motoroleriui rakinti
Šiais laikais išpopuliarėjus dviračių ar motorolerių vagystėms, rakinti juos grandine yra labiausiai patikima, nes visokius troselius nukerpa per kelias sekundes.
Naujas užraktas KINGUARD, grandinės tipo, su užvalkalu, kad nesusipurvintų
Grūdinto super plieno storis net 8 mm !!!
Grandinės ilgis apie 1,10 metro - galima net ir vienu metu du dviračius prirakinti !!!
Idealiai tinka rakinti dviračius, motorolerius ir kitus daiktus
Yra trys sudėtingo profilio raktai (vienas iš jų su šviesos diodu pasišviesti spynai tamsoje)
Esu Vilniuje. Atiduosiu tik už 129 litus
QUOTE(lunija @ 2010 04 12, 21:07)
Norėčiau paklausti ar kokybiški Panevėžio gamybos dviračiai vaikams. Gal, kurios vaikas tokiu važinėja. Bazėje mačiau, jų kaina 350-400Lt. Norėčiau sūnui nupirkti, bet.... Apie dviračius ne ką ir nusimanau.
nezinau ar panevezio gamybos musu vaiku dviratis, bet lietuviskas tai tikrai. bet tooooks superinis - jau trecias vaikas tuoj juo vazines - kaip naujas. dar nieko netaisem.
O kas Paneveržyje dviračius gamina? Turėjau kelis Šiaulių "Vairo" dviratukus, tarp ju buvo ir pirmoji "kregždutė" Dabar vyras turi Šiauliu gaminta "Master" nebaisiai patenkintas, bet žinant kad nuvažiuoja i metus gal šimtą kilometrų o mokėjo apie 400 lt tai manau nieko geriau ir neverta pirkti. Pirkdama dviratį dabar taip pat neišlaidaučiau, nes vis tik man tai ne transporto priemone o tik retai naudojamas laisvalaikio inventorius. Siūlau pries mokant pinigėlius gerai pagalvoti kaip dažnai ta daiktą naudosit.
QUOTE(lunija @ 2010 04 12, 20:07)
Norėčiau paklausti ar kokybiški Panevėžio gamybos dviračiai vaikams. Gal, kurios vaikas tokiu važinėja. Bazėje mačiau, jų kaina 350-400Lt. Norėčiau sūnui nupirkti, bet.... Apie dviračius ne ką ir nusimanau.
QUOTE(lunija @ 2010 04 12, 20:07)
mes dukrai pirkome Panevezio dvirati, na bet jai buvo jau 8 metai kai pirkome, ir mokejome gal kokius 700 lt...... siaip dviratukas superinis, jai dabar 10 metu bet kaip naujas...... na kieme ir nedremzia, is kitos puses, vaziuojame tvarkingai dviraciu takeliais...... o siaip nesunkus aliuminis remas, ir ratai 26" tai uzteks jai dar ilgai to dviracio
Papildyta:
QUOTE(Laura_online @ 2010 04 21, 23:52)
O kas Paneveržyje dviračius gamina? Turėjau kelis Šiaulių "Vairo" dviratukus, tarp ju buvo ir pirmoji "kregždutė" Dabar vyras turi Šiauliu gaminta "Master" nebaisiai patenkintas, bet žinant kad nuvažiuoja i metus gal šimtą kilometrų o mokėjo apie 400 lt tai manau nieko geriau ir neverta pirkti. Pirkdama dviratį dabar taip pat neišlaidaučiau, nes vis tik man tai ne transporto priemone o tik retai naudojamas laisvalaikio inventorius. Siūlau pries mokant pinigėlius gerai pagalvoti kaip dažnai ta daiktą naudosit.
na renka dviracius panevezyje ir visai neblogus.......
ir mano patirtis preisinga, beje, as galvoju kad neverta taupyti perkant dvirati, geriau nusipirkti is karto gera...... man teko po keliu metu keisti nes pirkau is serijos "kiek cia man jo reikes" ....... vyras geresni nusipirko, dukrai irgi rinko atsakingai labai, o as "ai koks man skirtumas" ....... kai tapo dviratis vasaros seimos pomegiu, kai atostogu metu atsotogaujame prie ezeru ir jau kaip tikslas tapo kuo maziau masina "liesti" stengtis kuo daugiau minti...... va tada ir teko keisti nes ziuriu as paprasciauisiai vargstu su savuoju....... maniskiai mina atsipalaidave tik meto begius, o as jau po prakaitu ant greicio turiu "varyti" kad speti su jais
O gal dar kartais kas nors šiuo metu organizuoja masinius dviračių apsipirkimus?
Velomanų forume juos kaip supratau uždraudė..
QUOTE(sparky @ 2010 04 25, 18:53)
O gal dar kartais kas nors šiuo metu organizuoja masinius dviračių apsipirkimus?
Prisijungciau prie masinio apsipirkimo.
QUOTE(rodzordon @ 2010 05 26, 21:05)
Prisijungciau prie masinio apsipirkimo.
O kodel masiniu pirkimu vaikotes? Nebent toj masej randat tai, kas tikrai patinka.
Del kainu?
As ir be mases nuolaida nebloga gavau. http://www.topdviratis.lt/ cia labai lanksciai ziuri i klientus. Man drauge rekomendavo juos, tai max pasitenkinimas isigytu dviraciu. Patiko, kad viska paaiskino, kas kaip, atsizvelge i mano poreikius, o nesistenge prastumti kuo brangesnio dviracio. Gavau nuolaida ir dar dovanu