Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračiai

sveiki

noriu pirkt vyrui dviratį ką manot apie šitą?

http://pigu.lt/sport...ductDescription
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2010 03 31, 10:04)
Parduodu naudotą dviratį su 18 bėgių, 7-13 metų vaikui, naujos stabdžių kaladėlės, nauja užpakalinė padanga, sureguliuotas, puikiai rieda, Vilnius, 125 Lt user posted image

Vis dar parduodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2010 04 01, 09:54)
Vis dar parduodu smile.gif

šiaip čia ne skelbimų skyrius wink.gif
Atsakyti
Atsiprašau wub.gif
Lyg anksčiau čia mačiau skelbimus - tai ir pagalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2010 04 01, 10:27)
Atsiprašau  wub.gif
Lyg anksčiau čia mačiau skelbimus - tai ir pagalvojau ax.gif

parduodamoms prekėms yra skelbimų lenta. manau ten greičiau suras jūsų skelbimą mirksiukas.gif man ieškot čia net į galvą neateitų mintis 4u.gif
Atsakyti
Nemanau kad geras sprendimas pirkt dviratį nepabandžius su juo važiuot. Gali sėdėsena nepatikt. Be to kur ruošiasi su dviračiu važinėt?
Apie Kettler kaip dviračių gamintoją nieko nežinau.

QUOTE(Avocetė @ 2010 04 01, 07:22)
sveiki

Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2010 04 01, 15:22)
Nemanau kad geras sprendimas pirkt dviratį nepabandžius su juo važiuot. Gali sėdėsena nepatikt. Be to kur ruošiasi su dviračiu važinėt?
Apie Kettler kaip dviračių gamintoją nieko nežinau.

tai velnias neišeis staigmenos padaryt. o kokios firmos dviračiai geriausi? į ką būtent reikia atkreipti dėmesį perkant dviratį? ačiū
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2010 04 01, 14:25)
tai velnias neišeis staigmenos padaryt. o kokios firmos dviračiai geriausi? į ką būtent reikia atkreipti dėmesį perkant dviratį? ačiū

siaip sunku su tokios staigmenom..... gal geriau parduotuve nusivezti ir issirinkti leisti 4u.gif .... nes tavo pasirinktame parase labai akcentuojama kad mazesnis remas gali buti patogus, o va man nebuvo patogus, nors dydis dviracio mano ugi atitiko, teko pirkti kita..... o be to ir kaina didele ir pavaru mazai, jeigu tokia suma skiri pardotuveje gali rasti puiku dvirati ir paciupineti ir realiai matysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2010 04 01, 14:25)

Aš irgi patarčiau gyvai parduotuvėse pasižiūrėt, paklausinėt. Dažniausiai dirba išmanatys vyrukai, kurie tikrai padės išsirinkti. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, dviratį patarčiau rinktis taip:
Dviratį perkant reik jau žinoti: kur važinėsi (mieste, miške), kiek važinėsi (kasdien, kartą per vasarą), kur paliksi ar nepaliksi (centre prie parduotuvės ar tik namuose).
Tada reik pasirinkti sumą: patarčiu skirstyti iki 1000 Lt, ar jau virš 1000 Lt - tada dviračiai jau ima stipriai skirtis savybėmis.
Tada apmąstyti, ko nori: daug pavarų ar ne, vieno ar dviejų amortizatorių ar iš viso be jų, diskinių ar ne stabdžių ir panašiai.
Be to, reik įvertinti, kad nupirkus dviratį dažnai dar reiks daug priedų: skambučio, kojelės, purvasargių, sagties-spynos, atšvaitų, šalmo, gal lemputės, gal pirštinių ir pan. - gali kainuoti iki 500 Lt viskas.
Dviračio dydį pasimatuosite vietoj.
Beveik visose parduotuvėse padeda pasirinkti, jei žinote atsakymus į daugelį jau paminėtų mano klausimų, arba klausiate pardavėjo: ką patartų ir kaip apibūdintų vieną ar kitą pasirikimą.
Be to, beveik visose parduotuvėse leidžia pravažiuoti (dabar jau ir lauke): jauti, kaip persijungia bėgiai, koks nugaros (ar patogus) posvyrio kampas, ar patogus vairo išlenkimas ir ar patogios rankenos, kokia amplitude juda kojos (keliai)
IR VISKAS 4u.gif
Tad su staigmena pakankamai komplikuota gaunasi, nes kas patinka man, nebūtinai patiks tau smile.gif
Geriausios firmos dviračių nėra: yra patogiausias dviratis man, kai susiderina norai ir kaina
Atrodo parašiau viską smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupik: 02 balandžio 2010 - 00:18
QUOTE(Avocetė @ 2010 04 01, 09:22)
sveiki

nepatartina pirkt Y tipo remo , jei nepatvarus tik dvejose vietose sutvirtitinti , dazniau luzta
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti