Papildyta:QUOTE(StopIt @ 2009 05 20, 22:33)
tai kad tie ne kurie velomanai yra totalūs ligoniai... jiems jei dviratis pigesnis nei 2000, tai laužo krūva ir pan.... būtent ta lietuviškų dviračių fanų arogancija ir yra didžiausias peilis dviračių plitimui... nes paskaičius internete, kokie jie genijai, o visi kiti dundukai, praeina bet koks noras nors vieną tokį snobą matyti kilometro
atstumu...
va butent del tos priezasties ir reklamuoju
TOPDVIRATI, nes noriu prablaskyti siek tiek velomanu arogancija
labai gerai cia
StopIt aprase situacija
Cia dirba labai malonus vaikinukai, be to, jie siulo gera kokybe uz gera kaina
Nes jau mes patyrem tu "afigienu" dviraciu geruma - mano vyras nusipirko viena is zinomu aukstinamu firmu (FOCUS) dvirati ir ka - visiska s....., t.y. remas iskrypes, bet kad ta issiaiskintu, kiek detaliu visokiu pakeite, kol galu gale priejo iki remo
Lietuviu beda yra ta, kad jiems sunku priimti nauja varda, patiketi produkto kokybe. Cia slovakiski dviraciai su labai gerom komplektacijom,
o tie zinomi vardai jau gali sau leisti malt s..., nes jau ikale velomanams i galva "pirk mane" Ai, nebenoriu kalbet
Taip, nusipirkau dvirati topdviratyje ir esu labai patenkinta viskuo. Ir labai dziaugiuosi, kad vis dazniau prasilenkiu su kitais dviratininkais, vazinejanciais to paties gamintojo kaip ir mano DEMA dviraciais
Be to, cia ne siaip reklama topdviraciui - tiesiog esu patenkinta kliente (nors labai reikli esu) ir linkiu kitiems tokio pasitenkinimo