Ka pirkti:
scott sportster p4 (apie 1400Lt)
ar
uz ta pacia kaina kalkhoff dviratuka, bet priedu komplektacija siek tiek geresne (deore perjundejai, o aname alivio)?
QUOTE(Miru @ 2008 10 05, 16:19)
gal žinot kur galėčiau įsigyti retro stiliaus moterišką dviratį už normalią kainą (iki 1000 Lt)?
As maciau laisves pr. prie Ukmerges maximos dviraciu parduotuvej tokius retro dviracius - vyriska ir moteriska, bet i kaina neatkreipiau demesio www.topdviratis.lt
Bet siaip visokiu graziu buvo, ir sake garantija teikia 2 m., kai daugumoj kiti 1 m., o jei tokiuose senukuose ar maximoj nusipirktum dvirati, tai arantija baigiasi su lig tuo momentu kai isvaziuoji is parduotuves - niekada prekybcentriuose nesugalvociau pirkt dviracio
KASDIEN PO VIZITA I www.topdviratis.lt - ACIŪ )
o kas bus?
o kas bus?
http://www.saginda.lt/lt/Dviraciai
O kokius patartumet pirkti is situ?
Ugis apie 180 cm, svoris apie 90 kg (universalus - moteriskas)
Vazineti mieste ir retkarciais misko tekeliu (na labai jau retai)
O kokius patartumet pirkti is situ?
Ugis apie 180 cm, svoris apie 90 kg (universalus - moteriskas)
Vazineti mieste ir retkarciais misko tekeliu (na labai jau retai)
Sveiki.
Taigi pavasaris.
Kur jus, dviratininkai
Taigi pavasaris.
Kur jus, dviratininkai
Ar Vokiski dviraciai geri?
Turiu drauge, Vokietijoj gyvena.
Parasiau, kad pasidometu dviraciais.
Gal pavyks padeveta, bet geram stovy nusipirkti... Kaip manot?
Turiu drauge, Vokietijoj gyvena.
Parasiau, kad pasidometu dviraciais.
Gal pavyks padeveta, bet geram stovy nusipirkti... Kaip manot?
Kazi, ar ta tavo drauge sugebes ta stovi ivertint As asmeniskai pirkciau nauja; ir ne kokioj maximoj, o dviraciu parduotuvej - atsisesi, pavaziuosi, isbandysi, o svarbiausia, gausi garantija - maza kas...
As kaip tik irgi planuoju dvirati pirkt, tai man asmeniskai svarbu isvaizda ir kaina, o jau techninius duomenis pagal mano poreiki tikiuosi, kad konsultantai isdestys Tiesa, dar garantijos laikas svarbus: dauguma parduotuviu duoda 0,5 - 1,5 m. O Topdviratis - 2 m. Tai pirmiausiai bandysiu cia, jei nieko neissirinksiu, tada jau kitus ziuresiu
As kaip tik irgi planuoju dvirati pirkt, tai man asmeniskai svarbu isvaizda ir kaina, o jau techninius duomenis pagal mano poreiki tikiuosi, kad konsultantai isdestys Tiesa, dar garantijos laikas svarbus: dauguma parduotuviu duoda 0,5 - 1,5 m. O Topdviratis - 2 m. Tai pirmiausiai bandysiu cia, jei nieko neissirinksiu, tada jau kitus ziuresiu
QUOTE(indre* @ 2008 06 06, 23:37)
Kokioj bazėj?
QUOTE(S@V@N@ @ 2009 04 07, 09:16)
Nusipirkau ir as
Va toki
http://www.vasare.lt...tem_id-673.html
tik spalva kita.
Tikiuosi bus geras?
Va toki
http://www.vasare.lt...tem_id-673.html
tik spalva kita.
Tikiuosi bus geras?
S@v@n@, grazu dvirati issirinkai, belieka tiketis, kad bus geras
Parodysiu ir as, koki pagaliau isigyjau www.topdviratis.lt VA - moteriska
Tiesa, dar gavau aksesuaru uz 100 Lt - sitas fantastiskas dalykas, butinai paziurekit Dar gavau pasiemiau krepsi, jei prireiktu
Esu laaabai patenkinta isvajotu pirkiniu
QUOTE(S@V@N@ @ 2009 03 27, 09:23)
mes jau važinėjom du savaitgalius... turim pirkę ir brangesnių, ir pigesnių, perdaug nesiskundžiam... viskas priklauso, kiek važinėsi...
jei 2 kart. per metus, tai tuos tūkstančius yra kur geriau išleisti...
QUOTE(Bittersweet @ 2008 06 22, 13:30)
Jetau jetau koks grozis, tik toks didelis atrodo..
O cia LT pirktas? Kokia kaina?