gal ne į temą nuo 583žin pavarėm ?...
aš su tokiu klausimu
gal galima floros skyrelyje atidaryti temą skirtą receptams - konservavimams,džiovinimams,šaldymams - žodž daržo gėrybių išlaikymui ,panaudojimui ir ją palaikyti viršuje ,kad nenusimestų
žinau,kad yra tam atskiras skyrelis,bet Floros skyrelyje esančios merginos turi daug receptų ir jais pasidalina atskirose temose - pomidorų,čili, daržo ir ttt ,tad sunku sugaudyti,o čia būtų viskas vienoje vietoje
jei nepasiteisins tada bus galima ištrinti
gal galima floros skyrelyje atidaryti temą skirtą receptams - konservavimams,džiovinimams,šaldymams - žodž daržo gėrybių išlaikymui ,panaudojimui ir ją palaikyti viršuje ,kad nenusimestų
žinau,kad yra tam atskiras skyrelis,bet Floros skyrelyje esančios merginos turi daug receptų ir jais pasidalina atskirose temose - pomidorų,čili, daržo ir ttt ,tad sunku sugaudyti,o čia būtų viskas vienoje vietoje
jei nepasiteisins tada bus galima ištrinti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 24, 09:00)
Bent aš sakyčiau, kad receptais dalintis turėtų būtent skyrelyje Konservavimas
QUOTE(Borzika @ 2012 02 24, 09:35)
tą žinau ir aš
nesvarbu,norėjau paprasčiau
yra rankdarbių skyrelyje dvi temos apie Velykas tik viena tiesiog rankdarbių skyrelyje šita ,o kita mezgimo,nėrimo subforume štai šita ,bet abiejose apie tą patį ir tik po kelis psl
Soc reikalai UK --- Soc reikalai UK
Soc reikalai UK --- Soc reikalai UK
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 25, 10:22)
Gali turėti tokį avatarą ir parašą, nes turi komercinę temą.