Įkraunama...
Įkraunama...

Pranešimai apie netvarką, komerciją, reklamą, SPAM

cool.gif
Sveiki,
Esu sio tinklapio nare 9 metus. Per visa ta laika nekilo jokiu klausimu ar keblumu, taciau:
Temoje : http://www.supermama...showtopic=75843 ivyko barniai tarp mamu. Viena rase paklodes, kita nare mititeja provokavo kabinejosi. As ir kitos mamos isikiso noredamos apginti nekalta ir sustabdyti netvarka - ka turetu padaryti moderatore. Gincus pavyko sustabdyti, bet ta kaina, kad paskutinis nares zodis man izeidziantis. O gal turejau ginti save neziurint nieko? Dar galiu ta padaryti. Atsakinga moderaore ignoruoja prasymus sudrausminti nare ir istrinti izeidziancias zinutes, diskusijas, kurios nusidrieke per 10 paskutiniu puslapiu. Tema ir toliau dabar vystosi kaip diskusine, nors tokia nera. Rasiau visur, kur tik galima buvo rasyti ir du kart pasinaudojau greito reagavimo padalinio iskvietimu atidaryti tema, kad perziuretu moderatoriai - keturios dienos, lyg zirniai i siena! Nei viena s moderatorius nereaguoja! Tuo tarpu, kitoje temoje ta pati mititeja irgi elgesi panasiai provokuojanciai ir buvo labai greitai pasalintos jos zinutes - viskas teisingai.
Noriu paklausti ar cia taip normalu? Jauciuosi izeista ir nusisvylusi. Galiu pasisalinti is sio tinklapio, taciau labiau tikiuosi teisingumo arba aiskumo. Tikrai lauksiu veiksmu. Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kactukas: 17 balandžio 2012 - 19:01
http://www.supermama...ult_type=topics

Dvi temos tame pačiame skelbimų skyrelyje - viena tema vienam nariui 4u.gif
Atsakyti
borzika sakykite ar galetumete istrynti mano tema? niekaip nerandu kur. o labai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2012 04 17, 19:36)
cool.gif
Sveiki,
Esu sio tinklapio nare 9 metus. Per visa ta laika nekilo jokiu klausimu ar keblumu, taciau:
Temoje : http://www.supermama...showtopic=75843 ivyko barniai tarp mamu. Viena rase paklodes, kita nare mititeja  provokavo kabinejosi. As ir kitos mamos isikiso noredamos apginti nekalta ir sustabdyti netvarka - ka turetu padaryti moderatore.  Gincus  pavyko sustabdyti, bet ta kaina, kad paskutinis nares zodis man izeidziantis. O gal turejau ginti save neziurint nieko? Dar galiu ta padaryti. Atsakinga moderaore ignoruoja prasymus sudrausminti nare ir istrinti izeidziancias zinutes, diskusijas, kurios nusidrieke per 10 paskutiniu puslapiu. Tema ir toliau dabar vystosi kaip diskusine, nors tokia nera. Rasiau visur, kur tik galima buvo rasyti ir du kart pasinaudojau greito reagavimo padalinio iskvietimu atidaryti tema, kad perziuretu moderatoriai - keturios dienos,  lyg zirniai i siena! Nei viena s moderatorius nereaguoja! Tuo tarpu, kitoje temoje ta pati mititeja irgi elgesi panasiai provokuojanciai ir buvo labai greitai pasalintos jos zinutes - viskas teisingai.
Noriu paklausti ar cia taip normalu? Jauciuosi izeista ir nusisvylusi. Galiu pasisalinti is sio tinklapio, taciau labiau tikiuosi teisingumo arba aiskumo.   Tikrai  lauksiu veiksmu. Aciu!


Nenormalu. Jei per artimiausias valandas skyrelio moderatorė nesutvarkys temos, tai padarysiu aš. Ir kitą kartą dėl tokių situacijų ir/ar kai skyrelio moderatorė nepasiekiama/nesureaguoja parašykite man AŽ arba el. adresu forumas@supermama.lt
Dėkui Jums, kad pranešėte. 4u.gif

QUOTE(silva111 @ 2012 04 18, 18:50)
borzika sakykite ar galetumete istrynti mano tema? niekaip nerandu kur. o labai reikia.


Ištrinta. 4u.gif
Atsakyti
foto didumas
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry55064849
#400 foto dydis
Atsakyti
Foto #27
http://www.supermama...;#entry55069971
Atsakyti
http://www.supermama...?...&p=55080138
Atsakyti
http://www.supermama...?...&p=55083430

foto dydis
Atsakyti
http://www.supermama...?...&p=55076624
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 04 20, 08:45)



QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 04 20, 10:16)

4u.gif ir 4u.gif
Atsakyti
labai ištemptas psl
Atsakyti