Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Sveikos 4u.gif Turiu beda - mano meistre isvaziuoja atostogu o verkiant reikia korekcijos doh.gif Parokomenduokite gera meistre Vilniuje i az 4u.gif aciu didelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2012 03 08, 16:01)
rekomenduoju sia meistre  4u.gif

4u.gif aciu uz rekomendacija, gal kas yra jau apsilanke pas sia meistre?
bijau prasaut noriu uzsitikrint, ... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Atėjau patarimo blush2.gif Prieš 6 dienas prisiauginau blakstienas pas tikrai gerą ( kitų išgirtą, bet ir mano pačios nuomone) meistrę blakstienas, o šiandien jau esu su kokia puse, jei ne mažiau, blakstienų verysad.gif Prisiauginu blakstienas jau trečią kartą, anuos kartus irgi nukrisdavo greitai, bet aišku ne taip greitai kaip šį kartą. Visus kartus priaugino ta pati meistrė. Jos darbu tikrai likdavau patenkinta, nes padaro tikrai labai gražiai ir kruopščiai, dirba su normaliom priemonėm, salone, nu bet nelaiko man tos blakstienos nors tu ką doh.gif Blakstienos krenta šukujant, net ir šiaip vis ant veido randu prilipusių, bet jos krenta be mano natūralios blakstienos, o tik priauginta blakstiena, na grynai atsiklijuoja. Į pirtis neinu, blakstienų nešlapinu, nenaudoju paakių kremo, jokių aliejinių valiklių, nes net šešėliais prisiauginusi nesidažiau, ant pilvo nemiegu, na saugau kaip beišmanau. Galvoju gal pakeitus klijus kitais laikytų man jos ilgiau ar tiesiog būna taip, kad kitų organizmas nepriima tų blakstienų ir daryt ką nori, bet jos atsiklijuoja? g.gif Pasidalinkit patirtimi ir mergaitės kurios nešioja/o ir meistrės ar čia man verta bandyt dar jas prisiauginėti ar jau nieko nebus, nes kažkaip ir pinigėlių ir laiko gaila dėl savaitės laiko grožio rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(saulele xs @ 2012 03 13, 17:21)
4u.gif aciu uz rekomendacija, gal kas yra jau apsilanke pas sia meistre?
bijau prasaut noriu uzsitikrint, ... blush2.gif  doh.gif

galiu rekomenduoti savo meistre 4u.gif parasykit man zinute atsiusiu tel num, kad po to cia nebutu reklamos biggrin.gif esu tikrai patenkita jos darbais ir i korekcijas vaikstau kas menesi ar netgi veliau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2012 03 13, 19:09)
Pasidalinkit patirtimi ir mergaitės kurios nešioja/o ir meistrės ar čia man verta bandyt dar jas prisiauginėti ar jau nieko nebus, nes kažkaip ir pinigėlių ir laiko gaila dėl savaitės laiko grožio  rolleyes.gif

As tai patarciau pabandyti nueiti pas kita meistre. Jeigu ir po jos nesilaikys - vadinasi nelemta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 03 14, 10:20)
As tai patarciau pabandyti nueiti pas kita meistre. Jeigu ir po jos nesilaikys - vadinasi nelemta  mirksiukas.gif

o tai kame cia reikalas , kad jos krenta?atsoka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2012 03 15, 12:47)
o tai kame cia reikalas , kad jos krenta?atsoka?  g.gif

Oij gali labai daug kas buti - gal klijai seni, gal per mazai kliju deda, gal blakstienas per ilgas uzdeda, o gal tiesiog jusu organizmas nepriima ju... tam, kad pasitikrinti siulau nueiti pas kita meistre 4u.gif
Atsakyti
Nusiemiau as savo priaugintas blakstienas,tai taip palengvejo,nebera to skausmo ir tempimo jausmo,bet savos blakstienos liko baisios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2012 03 16, 11:29)
Nusiemiau as savo priaugintas blakstienas,tai taip palengvejo,nebera to skausmo ir tempimo jausmo,bet savos blakstienos liko baisios doh.gif

kad ir taip nėra skausmo ar tempimo jausmo jokio, matyt nekokybiškai atliktas darbas buvo.
Atsakyti
As siandien irgi uzsidejau blakstienas, bet po visko nebuvau patenkinta, baisia ilgos, nu kaip klounas jauciausi.. puoliau skaityt ka cia daryt jau galvoaju kad prasysiu kad nuimtu, bet perskaiciau kad pasikirpt galima, taip ir padariau thumbup.gif dabar zymiai geriau jauciuosi..
Atsakyti
Jetau kaip pripratau prie vaizdo su blakstienom veidrodyje,kad dabar be blakstienu jauciuosi kaip kaliause lotuliukas.gif Bijau,kad atsiras priklausomybe joms,o dar tik ,3 dienos kaip be ju.
Man isvis kilo klausimas kaip vyrai reaguoja i tas priaugintas blakstienas? g.gif
Atsakyti
kad vyrai netaip pastebi, jos priaugintos ar ne biggrin.gif bent mano taip natūraliai atrodo, kad ir merginos, kurios neprisiauginusios, paklausinėja, kaip čia mano blakstienos tokios ilgos, gražios biggrin.gif kurios pačios prisiauginusios, tai aišku iškart viską mato kaip ant delno, bet vyrukai tai tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti