Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(kamputyje @ 2012 03 08, 18:07)
Sveikos. Vis pagalvoju, kad norėčiau išbandyti šitą reikalą biggrin.gif Paskaičius temas iškilo šiek tiek klausimų.
Kas kiek laiko rekomenduojama daryti pertraukas tarp blakstienų priauginimo? Suprantu, kad kiekvienai individualiai, bet turbūt ištisus metus nešioti nerekomenduojama? Gal atrodote kokias nors super priemones, atgaivinančias blakstienas pertraukų metu?
Ar tokioms blakstienoms nekenkia karštis, saunos, baseinai ir pan.?
Ir dėl akių makiažo - suprantu, kad drąsiai galima darytis, jei makiažo priemonės ir valikliai - ne aliejinio pagrindo, plius saugoma, kad jų nepatektų ant blakstienų. O kaip pravedimas? Vis dėl to jis daromas arčiau blakstienių linijos ir nuvalyti jį gerokai sunkiau... Bet kartais galima, ar ne? smile.gif Gal kas galėtų rekomenduoti vandens pagrindo makiažo valiklį?

Vidutiniskai pertrauka rekomenduojama daryti kas puse metu.
Del priemoniu yra visokiu skirtingu , kurios padeda blakstienu augimui skatinti.
Karstis, baseinas, sauna, jeigu su saiku nekenkia.
Del pravedimo jokiu problemu, ramiai nuvalote ausu krapstuku. Valyklis tinka betkuris be aliejaus. Nesvarbu gamintojas.

Atsakyti
Noriu prisiauginti Vilniuje, bet neramina vienas dalykas, kaip isguleti tris valandas uzmerktom akim? doh.gif blakstienu pas mane labai daug, tai gal ir ilgiau...
gal galite patarti gera meistre, kuri greitai dirbtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2012 03 08, 22:54)
Beje,gal kas zino gera meistre Kretingoj ar Palangoj?

QUOTE(Sonie @ 2012 03 08, 23:02)
Siulau nueiti pas tikrai gera meistre, o si jau ivertins situacija  4u.gif

meistre Klaipedoje

QUOTE(rosea @ 2012 03 08, 23:56)
Noriu prisiauginti Vilniuje, bet neramina vienas dalykas, kaip isguleti tris valandas uzmerktom akim? doh.gif  blakstienu pas mane labai daug, tai gal ir ilgiau...

blakstienu priauginimas trunka apie 2 valandas, jeigu blakstienu ypatingai daug gali uztrukti iki 2,5val, bet ne ilgiau, jeigu priauginima atlieka patyrusi meistre 4u.gif Vilniuje drasiai galite kreiptis i sias meistres, taip pat cia forume esancia Lisa 4u.gif nepykite, kuriu nepaminejau Vilniuje, tiesiog nesu susidurusi ir maciusi gyvai 4u.gif
Atsakyti
Aciu Sojertomai uz kontaktus 4u.gif .
Dar noriu paklausti,kiek apytiksliai kainuoja priauginimas ir papildymas. Na suprantu,kad kaina priklauso nuo daug dalyku,bet vis tiek nors apytiksliai...
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2012 03 09, 11:31)
Dar noriu paklausti,kiek apytiksliai kainuoja priauginimas ir papildymas. Na suprantu,kad kaina priklauso nuo daug dalyku,bet vis tiek nors apytiksliai...

taigi sojertoma idejo puslapi biggrin.gif ten radau štai šitą svetainę ax.gif kainos cia va dar kainos
kainos

gal susidarysit vaizdą apie kainas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 09 kovo 2012 - 12:18
QUOTE(angelute @ 2012 03 09, 12:31)

Jei ne paslaptis, pas ką auginotės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 03 09, 14:15)
Jei ne paslaptis, pas ką auginotės? blush2.gif

Aš auginausi Kretingoje pas vieną meistrę,bet manęs netenkina rezultatas. Šiaip temoje nenorėčiau skelbti vardo,nebent i az jei reikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2012 03 09, 17:21)
Aš auginausi Kretingoje pas vieną meistrę,bet manęs netenkina rezultatas. Šiaip temoje nenorėčiau skelbti vardo,nebent i az jei reikes smile.gif

Būtų įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2012 03 08, 23:56)
Noriu prisiauginti Vilniuje, bet neramina vienas dalykas, kaip isguleti tris valandas uzmerktom akim? doh.gif  blakstienu pas mane labai daug, tai gal ir ilgiau...

tos valandeles labai greitai praeina, as dar ir pasnaudziu, bet tikrai ne 3 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2012 03 09, 16:21)

Sveikos,

Manau tiek prastų, tiek gerų meistrių vardus (NE telefonus ar kontaktus) net būtina skelbti, tam ši tema ir yra, kad žinotume ką rinktis g.gif

Ir aš pabandžiau prisiauginti blakstienas. Savaitę rezultatas buvo tiesiog puikus, nerealiai džiaugiausi, bet jau po savaitės blakstienos ėmė labai kristi unsure.gif Papildymo būtų reikėję jau po 10 dienų, o po trijų sav. buvo likusios vos viena kita priauginta verysad.gif Tikrai labai labai saugojau, kad nepatektų jokio kremuko ir valiklių su aliejais nenaudojau. Visa laimė krito tik priaugintos (apžiūrinėjau iškritusias ir jokių klijavimo vietų nesimatė), tai savoms didelės žalos nepadarė. Nežinau ar čia tik man taip nepasisekė g.gif Darė meistrė Ksenija, dirba Klaipėdos centre.
Brangokas malonumas savaitei, bet perskaičius temą, nusprendžiau pabandyti dar kartą, žinoma jau pas kitą meistrę smile.gif Dabar laukiu priėmimo tongue.gif

Atsakyti
Sveiki,
O kas nors bandete blakstienas priauginti http://www.bionet.lt/kontaktai cia? Apkasu g. 2 Idomu kaip ten dirba?
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2012 03 11, 13:36)
Sveikos,

Manau tiek prastų, tiek gerų meistrių vardus (NE telefonus ar kontaktus) net būtina skelbti, tam ši tema ir yra, kad žinotume ką rinktis g.gif 

Ir aš pabandžiau prisiauginti blakstienas. Savaitę rezultatas buvo tiesiog puikus, nerealiai džiaugiausi, bet jau po savaitės blakstienos ėmė labai kristi  unsure.gif Papildymo būtų reikėję jau po 10 dienų, o po trijų sav. buvo likusios vos viena kita priauginta :verysad: Tikrai labai labai saugojau, kad nepatektų jokio kremuko ir valiklių su aliejais  nenaudojau.  Visa laimė krito tik priaugintos (apžiūrinėjau iškritusias ir jokių klijavimo vietų nesimatė), tai savoms didelės žalos nepadarė. Nežinau ar čia tik man taip nepasisekė  g.gif Darė meistrė Ksenija, dirba Klaipėdos centre.
Brangokas malonumas savaitei, bet perskaičius temą, nusprendžiau pabandyti dar kartą, žinoma jau pas kitą meistrę smile.gif Dabar laukiu priėmimo  tongue.gif

Kada normaliai priaugintos blakstienos, tai po 2, 5 men yra apie 10 blakstienu tikrai. Kadangi krito vien priklijuotos galiu padaryti isvada, kad negerai padaryta. Turejote eiti i korekcija po 3 sav, o ne tureti likusias 3 blakstienas. Korekcija, tai reiskias lieka bent 50% blakstienu (priklauso nuo naturaliu blakstienu stiprumo ir augimo ciklo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 11 kovo 2012 - 23:21