QUOTE(Meskute_as @ 2013 01 12, 11:08)
Sveikos,
Prieš kelis metus su tarpais prisiauginėjau blakstienas. Dabar po ilgos pertraukos, prisiauginau ir vėl. Tik ši karta surizikavau pakeisti meistre, pagal šioje temoje aktyvios forumietės- meistres, rekomendacijas.
Na ir likau labai nusivylusi Prisiauginėjau salone Monika.
Niekada kiek turėjau blakstienas nejaučiau tokio diskomforto, jos man erzina akis, vietomis randu susiklijavusiu gumuliuku. Formos parinkimas taip pat nepatiko...
Tikriausiai visiškai nusiimsiu, nes jau kelinta diena akys raudonos... Kas pikčiausia, kad kiek turėjau blakstienas, niekada nieko panašaus nėra, buve.
Prieš kelis metus su tarpais prisiauginėjau blakstienas. Dabar po ilgos pertraukos, prisiauginau ir vėl. Tik ši karta surizikavau pakeisti meistre, pagal šioje temoje aktyvios forumietės- meistres, rekomendacijas.
Na ir likau labai nusivylusi Prisiauginėjau salone Monika.
Niekada kiek turėjau blakstienas nejaučiau tokio diskomforto, jos man erzina akis, vietomis randu susiklijavusiu gumuliuku. Formos parinkimas taip pat nepatiko...
Tikriausiai visiškai nusiimsiu, nes jau kelinta diena akys raudonos... Kas pikčiausia, kad kiek turėjau blakstienas, niekada nieko panašaus nėra, buve.
Sveikos.Tai as rekomendavau savo kolege, tikrai zinodama kaip ji dirba.
Dabar perskaiciau sita zinute ir labai gailiuosi, kad nenufotografavau . (o taip norejau).
Labai dziaugiuosi, kad siandien, kai Jus atejote pasiroditi ir nusiimti blasktienu buvau tuo metu salone, nes tikrai perskaicius Jusu posta pagalvocau kad buvo kazkas ne taip, kad nekokybiskai ir negraziai priauginta. Nepatikeciau ir koleges paaiskinimu, jeigu pati nepamatyciau siandien Jusu akis.
Viskas buvo tikrai graziai, blakstienos po viena, jokiu kliju, forma labai tiko , nei per leliskos nei perilgos. (aisku nemaciau Jusu naturaliu blastienu kaip buvo pries priauginima, gal turejote labai jau trumpas naturalias). Taip, viena akyte siandien buvo siek tiek paraudusi, gal tikrai kazkas netiko, o gal proceduros metu buvo koks tarpelis nevisai iki galo uzmrekta akis ir sudirgino ( ir prisiauginote tik vakar, o ne keleta dienu kaip rasote). Sias klijais dirbama visa laika ir kasdiena prisiaugineja daug klienciu, bet tik Jusm netiko. Svarsteme gal kur tikrai kokia blakstiena erzina gleivine, gal nuimti, bet nieko neradome, nei kliju, nei nekokybiskai priklijuotu blastienu.
Isvada ir tik mano nuomone- dabar tikrai netikesiu kiekviena is eiles cia rasancia mergina, nepatenkita meistres darbu, kol nebus nuotrauku- irodimu.
Aciu visoms uz supratyma. Labai gailiuosi, kad nenufotografavau.