Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(600eva @ 2012 12 16, 17:03)
Sveikos mergaites, labai reikalinga gera meistre priauginamu blakstienu Klaipedoje. Kaina nesvarbi,labai noriu kokybisko darbo. Domintu silkines blakstienos,audines ,sabalo.. 
Noriu pasipuosti sventem.

Abejoju ar pas gera meistre dar rasite vietu smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 16 gruodžio 2012 - 21:49
Prieš šventes prisiauginau blakstienas Kaune (netoli PC „Savas“) pas Ievą. Likau labai patenkinta rezultatu, maloni ir kruopščiai dirbanti panelė. Ji dirba namuose, tad sumokėjau tik 60Lt. Jei ką domina, drąsiai rekomenduoju ir galiu pasidalinti kontaktais mirksiukas.gif
Atsakyti

Vadinas priklijuota per arti akies. Siulkyciau pabandyti nueiti pas kita meistre 4u.gif
[/quote]

Duria, nes su pagalve priremi arčiau akies. Nesvarbu kiek toli bus priklijuotos, su pagalve vis tiek spausis. Pabandyk, kad ir ant blakstienos galiuko klijuoti ir pagalve pirspausk, pamatysi.
Man tas pats nepatiko, kad miegoti atsargiau reikia, užkniso. Bet laikėsi tai daugiau nei du mėnesius ir labai gražu buvo.
Atsakyti
O as likau nepatenkinta savo blakstienomis, siaip viskas ok, gerai jauciausi, bet, kad iskrito per savaite nemazai, dvieju savaiciu neatlaike doh.gif matyt blogai sudejo. Eisiu vel, bet jau kitur.
Atsakyti
QUOTE(Henria @ 2012 12 27, 13:43)

Duria, nes su pagalve priremi arčiau akies. Nesvarbu kiek toli bus priklijuotos, su pagalve vis tiek spausis. Pabandyk, kad ir ant blakstienos galiuko klijuoti ir pagalve pirspausk, pamatysi.
Man tas pats nepatiko, kad miegoti atsargiau reikia, užkniso. Bet laikėsi tai daugiau nei du mėnesius ir labai gražu buvo.

vadinasi nekokybiskos, per storos/per kietos blakstienos. Taip buti neturi nors ir trinantis aki.
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 12 28, 11:34)
vadinasi nekokybiskos, per storos/per kietos blakstienos. Taip buti neturi nors ir trinantis aki.

drinks_cheers.gif nei miegu atsargiai,ir trinu aki,ir spaudziu ir niekas niekur neduria,o jeigu duria,iskarto suprantu,kad nekokybiskai priklijuota,bet per visa laika,gal 2k buvo taip smile.gif
Atsakyti
Nežinau, kaip jums laiko blakstienos mėnesį .. Man 1,5 savaitės. Po trijų savaičių jų buna likę apie 10 vienos akies. Skaičiavau net. Tai įsivaizduojate turbūt, kaip aš atrodau.. biggrin.gif Tingėjau nusifotografuot, bet jei turėsiu laiko, tai pafotkinsiu, kai bus 3 sav. Svarbiausia, kad jos man atšoka, o ne iškrenta. Vis žadu keisti meistrę, bet galvoju, gal kitos nesiims kitų klienčių, kurioms nepriaugino pradžioje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 12 29, 16:41)
Nežinau, kaip jums laiko blakstienos mėnesį .. Man 1,5 savaitės. Po trijų savaičių jų buna likę  apie 10 vienos akies. Skaičiavau net. Tai įsivaizduojate turbūt, kaip aš atrodau.. biggrin.gif  Tingėjau nusifotografuot, bet jei turėsiu laiko, tai pafotkinsiu, kai bus 3 sav. Svarbiausia, kad jos man atšoka, o ne iškrenta. Vis žadu keisti meistrę, bet galvoju, gal kitos nesiims kitų klienčių, kurioms nepriaugino pradžioje. g.gif

Aisku imsis. O kodel turetu nesiimti? aisku negaliu garantuoti, kad darys korekcija (nes jei darbas nekokybiskas, tai greiciausiai nuimines ir des is naujo). O siaip tai nezinau kodel turetu nesiimti, bent as neziuriu pas ka daresi - priemu visas, o kaip ka daryt poto jau ziuriu pagal situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 12 29, 18:41)
Aisku imsis.  O kodel turetu nesiimti? aisku negaliu garantuoti, kad darys korekcija (nes jei darbas nekokybiskas, tai greiciausiai nuimines ir des is naujo). O siaip tai nezinau kodel turetu nesiimti, bent as neziuriu pas ka daresi - priemu visas, o kaip ka daryt poto jau ziuriu pagal situacija smile.gif

SAKAU dėl to, kad maniškė dirba tik su C tipo blakstienomis, tai gal kitos tik su J. Žodžiu, reikia skambint ir klaust.
Atsakyti
Beje, kaip jums iškrenta blakstienos? Su jūsų blakstiena? Nes mano tai beveik visos atšoka, o blakstiena mano lieka. Baisiai atrodo. doh.gif
Atsakyti
sveikos, man sikarta sudejo plonesnes blakstienas, nes su storesnem sunkiau kazkaip sekas mano blakstienom tikrom, su storesnem kartais tenka einti ir po savaites, o kartais isnesioju ir 3 savaites, smile.gif tai net nezinau ar cia kalta man kas priaugineja ar cia mano blakstienos, nes siaip mano blakstienos nera jau is geruju plonytes ir silpnos, ziuresiu kaip laikys plonesnes smile.gif
Atsakyti