Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 07, 01:18)
sakykit tai ar galima su priaugintom blakstienom normaliai praustis (su vandeniu)?  doh.gif

Žinoma, kad galima. Aišku reikia stengtis akių labai netrinti, kad neatsiklijuotų blakstienos.
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 12 04, 12:45)
Sveikos, man taip pat tokia problema, jau trecia savaite su blakstienomis, pirmas priauginimas, bt ir miegoti nelabai patogu, ir net jas lieciant duria, skauda. O dabar isvis smagiausia, viena blakstienyte taip guli ant sono, as ja issukuoju tiesiai, tai toks skausmas, jausmas lyg kazkas butu po akies voku ikrite. Kai vel ji "nugriuna" ant sono , skausmas dingsta. Taip pat nera taip, kad kiekviena blasktiena butu priauginta atskirai, kai kur sulipe kelios ir ju net neina  issukuoti.. Ar cia taip turi buti ? Gal kuri turi parekomenduoti tikrai profesionalia meistre Kaune?  4u.gif

Siulyciau kuo greiciau eiti pas kita meistre, kol dar imanoma kanors pataisyti maziausiai pakenkiant Jusu blakstienoms. Zinau, ka is sio foeumo gerai darbuojasi Rykute ir Pentarda Kaune smile.gif
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 07, 02:18)
sakykit tai ar galima su priaugintom blakstienom normaliai praustis (su vandeniu)?  doh.gif

Ne tik galima bet ir butina. Nes sios blakstienos yra kieta atauga virs akies, ant ju kaupias purvas, bakterijos ir jei ju nenuplausite gali prasiddeti akiu uzdegimai 4u.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif o sakykit pati procedura vidutiniskai kiek laiko trunka?
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 12 07, 22:19)
Siulyciau kuo greiciau eiti pas kita meistre, kol dar imanoma kanors pataisyti maziausiai pakenkiant Jusu blakstienoms. Zinau, ka is sio foeumo gerai darbuojasi Rykute ir Pentarda Kaune smile.gif

Ne tik galima bet ir butina. Nes sios blakstienos yra kieta atauga virs akies, ant ju kaupias purvas, bakterijos ir jei ju nenuplausite gali prasiddeti akiu uzdegimai  4u.gif

Aciu 4u.gif
Na va kaip cia pasirodo idomiai, o man dejusi mergina patare nesiprausti biggrin.gif Iskart kilo itarimas, kad kazkas ne taip..
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 12 08, 09:24)
aciu uz atsakymus 4u.gif o sakykit pati procedura vidutiniskai kiek laiko trunka?

Kaip tik siandien turejau ta procedura, truko virs 2val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 12 08, 08:24)
aciu uz atsakymus :4u: o sakykit pati procedura vidutiniskai kiek laiko trunka?

Priklauso nuo naturaliu blakstienu kiekio, bet +- apie 2 valandas :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkelė:): 08 gruodžio 2012 - 17:19
QUOTE(SuperBaba @ 2012 12 08, 16:56)
Kaip tik siandien turejau ta procedura, truko virs 2val 4u.gif

Ir kaip atrodo,ar patenkinta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2012 12 08, 20:25)
Ir kaip atrodo,ar patenkinta? ax.gif

Pirmas paziurejimas i veidrodi isgasdino lotuliukas.gif kadangi as vos vos dazausi, o cia taip viskas rysku, blakstienos ilgos smile.gif Sake, kad padidino tik vienu dydziu, savos ilgos, tik kai as sviesi, tai taip nesimato.
Jau pripratau per visa diena, man grazu, kitiems irgi sake grazu, kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif pro veidrodi ramiai nepraeinu, vis ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2012 12 08, 21:38)
Pirmas paziurejimas i veidrodi isgasdino lotuliukas.gif kadangi as vos vos dazausi, o cia taip viskas rysku, blakstienos ilgos smile.gif  Sake, kad padidino tik vienu dydziu, savos ilgos, tik kai as sviesi, tai taip nesimato.
Jau pripratau per visa diena, man grazu, kitiems irgi sake grazu, kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif pro veidrodi ramiai nepraeinu, vis ziuriu biggrin.gif

thumbup.gif ir as noriu jau biggrin.gif
Papildyta:
p.s. o kaip klijuoja? uzsimeskus buni?atsimerkus? ar dar kazkaip kitaip? esu amciusi kaip atsimerkus liepia uzsimerkti ir tarpe slapia vata buna,kad nesuliptu g.gif ar cia jau principas nu kiekvienos priklauso individualiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 12 09, 00:52)
Papildyta:
p.s. o kaip klijuoja? uzsimeskus buni?atsimerkus? ar dar kazkaip kitaip? esu amciusi kaip atsimerkus liepia uzsimerkti ir tarpe slapia vata buna,kad nesuliptu g.gif ar cia jau principas nu kiekvienos priklauso individualiai? g.gif

Ne vata, o spec. padeliai geliniai biggrin.gif foto is interneto 4u.gif

user posted image

Jei butu vata tai visos jusu blakstienos butu apsivelusios pukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 12 08, 23:52)
Papildyta:

Maciau ,Rykute jau atsake 4u.gif ,bet pridursiu,kad bunate uzsimerkusi,nes jeigu klijuotume atsimerkus tai perstetu akys ir,manau,nezinia kur priklijuotume biggrin.gif Atsimerkusi bunate tik klijuojant pagalveles mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad man ne padelius tokius dejo, o kazka uzklijavo ant apatiniu blakstienu g.gif

O buvau uzsimirjus, pramiegojau 1,30val blush2.gif
Atsakyti