negalima
jei kam reikia geros meistrės Kaune, rašykit į AZ, duosiu kontaktus. Blakstienos laiko 3-4 savaites laisviausia, netgi kas antrą dieną einant į pirtis. Vaizdas natūralus, esu labai patenkinta.
laba,norejau pasiteirauti,o kiek laiko priaugintos blakstienos?
QUOTE(Fifux'e @ 2012 12 02, 17:37)
Tai ką tik buvo kalbėta, kad visutiniškai kas 4 savaites daromas papildymas, nes nuauga, iškrenta ir nebegražiai stovi. Bet čia individualus dalykas, man ir po 5 sav. dar visai neblogas vaizdas dažniausiai.
QUOTE(Fifux'e @ 2012 12 02, 17:37)
Man po3 sav reikia papildymo/patvarkymo visumoj neiskrito daug, bet nera kaip kad buvo
o Jūs merginos teikiate pirmenybę šilkinėms blakstienoms? ar toms storesnėm? (nežinau kaip vadinasi)? kažin ar vienodai "kenkia". šilkinės kiek lengvesnes?turėjau tiek vienas, tiek kitas, bet pati pasakyti negaliu, nes skirtingai nusiiminėjau ir skirtingai nešiojau (ilgiua/trumpiau).įdomi būtų kitų nuomonė ačiū.
QUOTE(mazosios_pedutes @ 2012 12 03, 19:33)
o Jūs merginos teikiate pirmenybę šilkinėms blakstienoms? ar toms storesnėm? (nežinau kaip vadinasi)? kažin ar vienodai "kenkia". šilkinės kiek lengvesnes?turėjau tiek vienas, tiek kitas, bet pati pasakyti negaliu, nes skirtingai nusiiminėjau ir skirtingai nešiojau (ilgiua/trumpiau).įdomi būtų kitų nuomonė ačiū.
Kiekvienos firmos blakstienos skirtingos. Yra silkines ir storos ir plonos, kaip ir norkines yra ir storos ir plonos. Priklauso pas kokia meistre eisit.
Kenkia, ar nekenkia vienodai. Priklauso nuo meistres ar tinkamai parinks ilgi, stori ir kokybiskai priklijuos.
QUOTE(Sonie @ 2012 11 12, 11:42)
Antras darbelis visiskai man nepatiko, blakstienos nelabai tvarkingai stovi, per dideli tarpai tarp ju, ir ilgis neproporcingai, negraziai nueina.
Vadinas priklijuota per arti akies. Siulkyciau pabandyti nueiti pas kita meistre
Vadinas priklijuota per arti akies. Siulkyciau pabandyti nueiti pas kita meistre
Sveikos, man taip pat tokia problema, jau trecia savaite su blakstienomis, pirmas priauginimas, bt ir miegoti nelabai patogu, ir net jas lieciant duria, skauda. O dabar isvis smagiausia, viena blakstienyte taip guli ant sono, as ja issukuoju tiesiai, tai toks skausmas, jausmas lyg kazkas butu po akies voku ikrite. Kai vel ji "nugriuna" ant sono , skausmas dingsta. Taip pat nera taip, kad kiekviena blasktiena butu priauginta atskirai, kai kur sulipe kelios ir ju net neina issukuoti.. Ar cia taip turi buti ? Gal kuri turi parekomenduoti tikrai profesionalia meistre Kaune?
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 12 04, 12:45)
Sveikos, man taip pat tokia problema, jau trecia savaite su blakstienomis, pirmas priauginimas, bt ir miegoti nelabai patogu, ir net jas lieciant duria, skauda. O dabar isvis smagiausia, viena blakstienyte taip guli ant sono, as ja issukuoju tiesiai, tai toks skausmas, jausmas lyg kazkas butu po akies voku ikrite. Kai vel ji "nugriuna" ant sono , skausmas dingsta. Taip pat nera taip, kad kiekviena blasktiena butu priauginta atskirai, kai kur sulipe kelios ir ju net neina issukuoti.. Ar cia taip turi buti ? Gal kuri turi parekomenduoti tikrai profesionalia meistre Kaune?
pataiket pas tikrai nekokia meistre...
rekomenduociau kitos ieskotis, ir kuo skubiau... nes tos kur gabalais suklijuotos gali kuokstais pradeti kristi... pasidarys tarpai tusti... reikia kuo skubiau tvarkyti, kol dar yra ant ko
sakykit tai ar galima su priaugintom blakstienom normaliai praustis (su vandeniu)?