Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

i 
Darbinės žinutės perkeltos čia.
Lisa, ačiū :4u:  
Atsakyti
negalima
Atsakyti
Sveikos merginos,
Kokį meistrą galėtumėte parekomenduoti Panevėžyje priauginantį blakstienas.
Vieną kartą teko priauginti tai labai alergizavo klijai akis, bet noris kitur pabandyti.
Atsakyti
jei kam reikia geros meistrės Kaune, rašykit į AZ, duosiu kontaktus. Blakstienos laiko 3-4 savaites laisviausia, netgi kas antrą dieną einant į pirtis. Vaizdas natūralus, esu labai patenkinta. ax.gif
Atsakyti
laba,norejau pasiteirauti,o kiek laiko priaugintos blakstienos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 12 02, 17:37)

Tai ką tik buvo kalbėta, kad visutiniškai kas 4 savaites daromas papildymas, nes nuauga, iškrenta ir nebegražiai stovi. Bet čia individualus dalykas, man ir po 5 sav. dar visai neblogas vaizdas dažniausiai.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 12 02, 17:37)

Man po3 sav reikia papildymo/patvarkymo blush2.gif visumoj neiskrito daug, bet nera kaip kad buvo ax.gif
Atsakyti
o Jūs merginos teikiate pirmenybę šilkinėms blakstienoms? ar toms storesnėm? (nežinau kaip vadinasi)? kažin ar vienodai "kenkia". šilkinės kiek lengvesnes?turėjau tiek vienas, tiek kitas, bet pati pasakyti negaliu, nes skirtingai nusiiminėjau ir skirtingai nešiojau (ilgiua/trumpiau).įdomi būtų kitų nuomonėsmile.gif ačiū.
Atsakyti
QUOTE(mazosios_pedutes @ 2012 12 03, 19:33)
o Jūs merginos teikiate pirmenybę šilkinėms blakstienoms? ar toms storesnėm? (nežinau kaip vadinasi)? kažin ar vienodai "kenkia". šilkinės kiek lengvesnes?turėjau tiek vienas, tiek kitas, bet pati pasakyti negaliu, nes skirtingai nusiiminėjau ir skirtingai nešiojau (ilgiua/trumpiau).įdomi būtų kitų nuomonėsmile.gif ačiū.

Kiekvienos firmos blakstienos skirtingos. Yra silkines ir storos ir plonos, kaip ir norkines yra ir storos ir plonos. Priklauso pas kokia meistre eisit.
Kenkia, ar nekenkia vienodai. Priklauso nuo meistres ar tinkamai parinks ilgi, stori ir kokybiskai priklijuos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 11 12, 11:42)
Antras darbelis visiskai man nepatiko, blakstienos nelabai tvarkingai stovi, per dideli tarpai tarp ju, ir ilgis neproporcingai, negraziai nueina.
Vadinas priklijuota per arti akies. Siulkyciau pabandyti nueiti pas kita meistre 4u.gif

Sveikos, man taip pat tokia problema, jau trecia savaite su blakstienomis, pirmas priauginimas, bt ir miegoti nelabai patogu, ir net jas lieciant duria, skauda. O dabar isvis smagiausia, viena blakstienyte taip guli ant sono, as ja issukuoju tiesiai, tai toks skausmas, jausmas lyg kazkas butu po akies voku ikrite. Kai vel ji "nugriuna" ant sono , skausmas dingsta. Taip pat nera taip, kad kiekviena blasktiena butu priauginta atskirai, kai kur sulipe kelios ir ju net neina issukuoti.. Ar cia taip turi buti ? Gal kuri turi parekomenduoti tikrai profesionalia meistre Kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 12 04, 12:45)
Sveikos, man taip pat tokia problema, jau trecia savaite su blakstienomis, pirmas priauginimas, bt ir miegoti nelabai patogu, ir net jas lieciant duria, skauda. O dabar isvis smagiausia, viena blakstienyte taip guli ant sono, as ja issukuoju tiesiai, tai toks skausmas, jausmas lyg kazkas butu po akies voku ikrite. Kai vel ji "nugriuna" ant sono , skausmas dingsta. Taip pat nera taip, kad kiekviena blasktiena butu priauginta atskirai, kai kur sulipe kelios ir ju net neina  issukuoti.. Ar cia taip turi buti ? Gal kuri turi parekomenduoti tikrai profesionalia meistre Kaune?  4u.gif

pataiket pas tikrai nekokia meistre... 4u.gif
rekomenduociau kitos ieskotis, ir kuo skubiau... nes tos kur gabalais suklijuotos gali kuokstais pradeti kristi... pasidarys tarpai tusti... reikia kuo skubiau tvarkyti, kol dar yra ant ko 4u.gif
Atsakyti
sakykit tai ar galima su priaugintom blakstienom normaliai praustis (su vandeniu)? doh.gif
Atsakyti