Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Dekui visoms uz atsakymus ir patarimus,dar bandziau su ta meistre susisiekti bet ragelio nekelia,vakare sulaukiau sms,kad tai naturalu kad man jos iskrenta,na zodziu taip ir baigesi,parasiau vienam saite komentarus apie ja ir tiek,tegu tai lieka jos sazinei verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2012 10 31, 10:52)
Dekui visoms uz atsakymus ir patarimus,dar bandziau su ta meistre susisiekti bet ragelio nekelia,vakare sulaukiau sms,kad tai naturalu kad man jos iskrenta,na zodziu taip ir baigesi,parasiau vienam saite komentarus apie ja ir tiek,tegu tai lieka jos sazinei verysad.gif

Na is meistres puses labai neetiska taip elgtis - siulau begt nuo jos kaip velniui nuo kryziaus ir pasieskot kitos, normalios meistres 4u.gif
Atsakyti
Užsimaniau ir aš gražių blakstienų wub.gif Gal kas gali rekomenduoti kur Klaipėdoje darytis? Galima į AŽ. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,štai ir aš prisiaugint blakstienas pagaliau prisiruošiau,ką manot:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
gražios blakstienos, bet antakius tai susitvarkyt ne pro šalį.
Atsakyti
Jo žinau pavėlavau truputį nubėgt susitvarkyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2012 11 03, 20:46)
Sveikos,štai ir aš prisiaugint blakstienas pagaliau prisiruošiau,ką manot:

Labai nekokybiskos foto, nieko nesimato... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,o kaip blakstienu draugystes su pirtimis? ar ryskiai sutrumpeja nesiojimo laikas?ar pradeda sparciau kristi? gal visgi infro.raudonu spinduliu pirteles butu geresnis pasirinkimas? karscio maziau,slapumos,nesinori atsisakyti tokio malonumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 11 05, 03:10)
Sveikos,o kaip blakstienu draugystes su pirtimis? ar ryskiai sutrumpeja nesiojimo laikas?ar pradeda sparciau kristi? gal visgi infro.raudonu spinduliu pirteles butu geresnis pasirinkimas? karscio maziau,slapumos,nesinori atsisakyti tokio malonumo ax.gif

nba istikruju kai draugei priauginau ir ji nuejio y pirti sake tik kelios papildomai iskrito ;]
Atsakyti

i 
Paslaugų skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 11 05, 03:10)

Siaip kritima pagreitintyi gali, bet nezymiai. Nesiojimo laikas gali sutrumpeti iki +- savaites. Infraraudonuju spinduliu pirtele taip pat itakoja pagreitinta kritima, kadangi ten Jus prakaituojate, o prakaitas tie patys riebalai/aliejus, kuris itakoja klijuku laikymasi. 4u.gif
Atsakyti
dekinga 4u.gif
Atsakyti