QUOTE(pilveliukas @ 2012 10 04, 20:00)
prisiauginau ir as vienai progai blakstienas, neneigiu jauciausi karaliskai, labai patogu ryte pries darba jokio vargo prie veitrodzio, pradejo jos byreti ir as mastyti ka daryti pildyti ar ne, na islaukiau jau kritinio momento kada arba arba, ir pati aliejum nuemiau likusias penkias blakstienas ir kaip pakraupau kas liko is mano blakstienu trumputes, net apatines blakstienos ilgesnes, ir tikrai joks cia mitas kad po dirptiniu suprasteja naturalios , cia taip paciai kaip su priauginamais nagais, po ju naturalus nagas lieka nuvargintas ir negrazus kai kam suminkstejas, man abu sie variantai tokie, o taip dziaugiausi, tai dabar atrodau kaip parsiukas su trumputem retom blakstienytem , nors pries tai ir savom nesiskundziau, daugiau tokios klaidos nekartosiu.
Na bent jau as Liepos men turejau priaugintas blakstienas, naturaliai jos man pradejo byret ir nebepildziau, bet nei mano blakstienos sutrumpejo, nei isbyrejo, tik atrodziau sau pati kitaip kai pratus prie tokiu akiu, dabar vel priaugno man, tiesiog del praktiskumo, teks daug keliauti menesi ir nesinori sukti galvos del nubegusio tuso
O del priaugintu nagu, cia labai jau subjektyvus dalykas, mano drauge po ilgo laiko, nusieme juos ir situacija su nagais buvo pagerejusi, nes jie pirma karta ir naturaliai augo, o ne luzdavo, tiesa jai visa laika sekesi gerai juos nesiot, nei nusilauzdavo, nei dar kokiu nelaimiu