Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(pilveliukas @ 2012 10 04, 20:00)
prisiauginau ir as vienai progai blakstienas, neneigiu jauciausi karaliskai, labai patogu ryte pries darba jokio vargo prie veitrodzio, pradejo jos byreti ir as mastyti ka daryti pildyti ar ne, na islaukiau jau kritinio momento kada arba arba, ir pati aliejum nuemiau likusias penkias blakstienas ir kaip pakraupau kas liko is mano blakstienu trumputes, net apatines blakstienos ilgesnes, ir tikrai joks cia mitas kad po dirptiniu suprasteja naturalios , cia taip paciai kaip su priauginamais nagais, po ju naturalus nagas lieka nuvargintas ir negrazus kai kam suminkstejas, man abu sie variantai tokie, o taip dziaugiausi, tai dabar atrodau kaip parsiukas su trumputem  retom blakstienytem , nors pries tai ir savom nesiskundziau, daugiau tokios klaidos nekartosiu.

Na bent jau as Liepos men turejau priaugintas blakstienas, naturaliai jos man pradejo byret ir nebepildziau, bet nei mano blakstienos sutrumpejo, nei isbyrejo, tik atrodziau sau pati kitaip ax.gif kai pratus prie tokiu akiu, dabar vel priaugno man, tiesiog del praktiskumo, teks daug keliauti menesi ir nesinori sukti galvos del nubegusio tuso 4u.gif
O del priaugintu nagu, cia labai jau subjektyvus dalykas, mano drauge po ilgo laiko, nusieme juos ir situacija su nagais buvo pagerejusi, nes jie pirma karta ir naturaliai augo, o ne luzdavo, tiesa jai visa laika sekesi gerai juos nesiot, nei nusilauzdavo, nei dar kokiu nelaimiu ax.gif
Atsakyti
o mano patirtis tokia su blakstienom: visa vasara pravaiksciojau su blakstienom, paskui rugseji patingejau nueiti korekcijos, tai nusiemiau, isvaiksciojau be ju apie tris savaites ir vel prisiauginau smile.gif as labai patenkinta jomis, kai nusiemiau zinoma vaizdas man nepatiko, nes ipratus prie to grazaus vaizdo smile.gif o siaip maniskem nepasakyciau, kad labai kazkas atsitiko, niekad nebuvo jos ilgos ir riestos, aisku biski tiesesnes buvo nei iprastai, bet pasidazius nelabai kas suprato, kad po nuemimo, tikrai nepraretejo. todel auginsiuos kol galesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 10 23, 20:46)
Sveikos,ar niekam nera teke patirt alergijos klijams?
pirmi kartai kokie 3 buvo liuks,o dabar jau antra karta negaliu kaip niezti voka prie blakstuciu verysad.gif pakasyt noris ir ismetau as jas per savaite verysad.gif  verysad.gif

Manyciau, kad Jums ne alergija, o meistre tiesiog per arti prie voko priklijavo blakstienas ir del to jos dirgina Jums aki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 10 24, 20:43)
Perziurejau darbus ir man tkrai patiko.
Grazus perejimai link noses, naturaliai paklijuotos blakstienos, parinkti ilgiai.
Vardo meistres neradau.

Tada ramu bus eit biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 10 25, 09:04)
Manyciau, kad Jums ne alergija, o meistre tiesiog per arti prie voko priklijavo blakstienas ir del to jos dirgina Jums aki  4u.gif

Va gali buti ir taip doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2012 10 24, 20:58)
Sveikos ,ar zinot ka nors apie sita meistre?
http://blakstienu-pr...as-vilniuje.lt/
auginsiuos pirma karta smile.gif

man tik nepatinka paslauga -apatiniu blakstienu priauginimas unsure.gif labai jau daug pas mus cia apie tai diskutuota buvo,,,,ale vis tiek atsiranda tokiu paslaugu unsure.gif
Atsakyti
Patarkite ar normalu,kad diena prisiauginau blakstienas,o vakare jau kelios iskrito,ryte vel radau iskritusiu ir jauciasi toks perstejimas akiu,sunkios atrodo blakstienos doh.gif nors augino pagal meistre pacias trumpiausias,nors man atrodo kad jos tokios dydeles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2012 10 30, 10:56)
Patarkite ar normalu,kad diena prisiauginau blakstienas,o vakare jau kelios iskrito,ryte vel radau iskritusiu ir jauciasi toks perstejimas akiu,sunkios atrodo blakstienos doh.gif nors augino pagal meistre pacias trumpiausias,nors man atrodo kad jos tokios dydeles doh.gif

Iskrito su jusiskem ar be jusu? Jeigu su jusiskem - nieko nepadarysi, tiesiog atejo laikas keistis Jusu blakstienom, jeigu atlipo ir iskrito be jusiskiu - tai nera normalu.
Sunkumo ant akiu neturi buti. Greiciausiai sudirgino aki klijai. O vokai nepatine? Nes gali buti ir alergija nuo kliju. Patarciau isilasinti kokiu akiu lasiuku, turetu nuimti ta sunkuma nuo akiu. 4u.gif
Beje, kuri ilgi dejo? Gal pas meistre buvusios trumpiausios blakstienos siaip pagal ilgiu skale yra gana nemazos?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 10 30, 13:03)
Iskrito su jusiskem ar be jusu? Jeigu su jusiskem - nieko nepadarysi, tiesiog atejo laikas keistis Jusu blakstienom, jeigu atlipo ir iskrito be jusiskiu - tai nera normalu.
Sunkumo ant akiu neturi buti. Greiciausiai sudirgino aki klijai. O vokai nepatine? Nes gali buti ir alergija nuo kliju. Patarciau isilasinti kokiu akiu lasiuku, turetu nuimti ta sunkuma nuo akiu.  4u.gif
Beje, kuri ilgi dejo? Gal pas meistre buvusios trumpiausios blakstienos siaip pagal ilgiu skale yra gana nemazos?... g.gif

Dekui uz info,krenta man jos be maniskiu,ot nepaklausiau kiek jos maziausios pagal ilgiu skale doh.gif bet as jai iskart buvau pasakius,kad noriu ne "lialisku" blakstuciu doh.gif zodziu nezinau nei ka dbr daryt,nes tikrai dvieju savaiciu neisvaiksciosiu verysad.gif
O vokai nepatine,viskas gerai,apsirodo istyriau kodel man dirgsta akys,pakelus voka matosi mano blakstiena,kuri liecia aki doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 30 spalio 2012 - 13:10
QUOTE(Donma @ 2012 10 30, 15:08)
Dekui uz info,krenta man jos be maniskiu,ot nepaklausiau kiek jos maziausios pagal ilgiu skale doh.gif bet as jai iskart buvau pasakius,kad noriu ne "lialisku" blakstuciu doh.gif zodziu nezinau nei ka dbr daryt,nes tikrai dvieju savaiciu neisvaiksciosiu verysad.gif
O vokai nepatine,viskas gerai,apsirodo istyriau kodel man dirgsta akys,pakelus voka matosi mano blakstiena,kuri liecia aki doh.gif

O kurios naturalesnes,is situ Silk,Nork ar 3D?
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2012 10 30, 16:19)
O kurios naturalesnes,is situ Silk,Nork ar 3D?

"3D Lashes" tai firmos pavadinimas. Jos irgi buna silkines.

Silk , nork irgi kiekvienos firmos skirtingos. Gali buti labai prastos kokybes ir silk ir nork, o gali buti geros. Naturalumas priklauso nuo storio, lankstumo ir meistres sugebejimu priklijuoti naturaliai.
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2012 10 30, 14:08)
zodziu nezinau nei ka dbr daryt,nes tikrai dvieju savaiciu neisvaiksciosiu verysad.gif

Siulyciau pabandyti nueiti pas kita meistre ir kuo greiciau. Nes jeigu blakstienos remiasi i voka ir taip dirgina aki, ilgiau pratempus gali net zaizdeles ant voko susidaryt... doh.gif
Atsakyti