Nors Mano drauge priaugina ir ilgai mane kalbino uzsidet, kazkaip maniau, ai nlb naturalu kasdien su tokiom. Bet vaziavom vasaros pradzioj atostogaut I uzsieni, na maniau uzsidesiu kelionei, kad nereiktu dazytis, ypac gerai, Kai prie baseino, juros, ir atrodai graziai ir tusas nenubega Kai grizau pasipildziau, tada vestuves, vienos, kitos, dar kokia proga ir taip praejo vasara besipildant. Kadangi db grizau I motynystes ritma, niekur perdaug neinu, tai pataupau ir nebesipyldau, taciau jauciusi.... Kaip be akiu. Va Kai nebeturiu Tik db supratau koks geris jos. Ir man jokio vargo nesukele. Jei ryte reikdavo greit I parde nulekt, nera laiko makiazam, tai 100 kart geriau jautiesi, I zmogu panasi. O kai dirbi, tai isvis superinis dalykas. Tikrai, abejojancioms rekomenduoju. Superinis dalykas.
Va, kokia gera patirtis tikrai įkvepianti ir padrąsinanti
Perskaičiau visas temas su mintim surasti meistrių konaktus Klaipėdoje. Radau tik 3 pasiūlymus:
1. Virginija 864192251 (kuri neaišku, ar dirba Klaipėdoje, o ir darbelių jos niekur nemačiau);
2. Olga iš Aidos Studijos (kainos 150 - 190 Lt, norkinių nesiūlo, o apie silikonines pirmą kartą išgirdau);
3. http://deluxelashes....klaipedoje.html Darbų nematyti
Negi tik tiek rekomenduotinų meistrių?
Išties būtų puiku temos pirmame puslapyje surašyti rekomenduotinų meistrių kontaktus pagal miestus. Nes nuolat kartojasi tie patys klausimai, o senbuvės į juos atsakinėti ne visada turi noro
1. Virginija 864192251 (kuri neaišku, ar dirba Klaipėdoje, o ir darbelių jos niekur nemačiau);
2. Olga iš Aidos Studijos (kainos 150 - 190 Lt, norkinių nesiūlo, o apie silikonines pirmą kartą išgirdau);
Išties būtų puiku temos pirmame puslapyje surašyti rekomenduotinų meistrių kontaktus pagal miestus. Nes nuolat kartojasi tie patys klausimai, o senbuvės į juos atsakinėti ne visada turi noro
QUOTE(Balta.Eustoma @ 2012 09 28, 11:46)
Perskaičiau visas temas su mintim surasti meistrių konaktus Klaipėdoje. Radau tik 3 pasiūlymus:
ne del noro neraso o todel kad bus jau reklama buvo kadaise kontaktai ivairiu miestu meistriu pirmam psl, bet pati SM ir moderatores nusprende kad negalima reklamuoti reklama juk mokama
as jau metai su virs nesioju priaugintas blakstienas, teko dauk meistriu pakeisti nes ne visos atlieka savo darba kokybiskai, jau 3 men lankausi pas mergina kuri dirba netoli laukininku tikrai labai gerai priaugina ir kaina normali tik sunku uzsirasyt buna 867002238
Papildyta:
tiesa cia klaipedoj
Papildyta:
tiesa cia klaipedoj
QUOTE(agni27 @ 2012 10 04, 18:08)
as jau metai su virs nesioju priaugintas blakstienas, teko dauk meistriu pakeisti nes ne visos atlieka savo darba kokybiskai, jau 3 men lankausi pas mergina kuri dirba netoli laukininku tikrai labai gerai priaugina ir kaina normali tik sunku uzsirasyt buna 867002238
Papildyta:
tiesa cia klaipedoj
Papildyta:
tiesa cia klaipedoj
konkreti reklama
prisiauginau ir as vienai progai blakstienas, neneigiu jauciausi karaliskai, labai patogu ryte pries darba jokio vargo prie veitrodzio, pradejo jos byreti ir as mastyti ka daryti pildyti ar ne, na islaukiau jau kritinio momento kada arba arba, ir pati aliejum nuemiau likusias penkias blakstienas ir kaip pakraupau kas liko is mano blakstienu trumputes, net apatines blakstienos ilgesnes, ir tikrai joks cia mitas kad po dirptiniu suprasteja naturalios , cia taip paciai kaip su priauginamais nagais, po ju naturalus nagas lieka nuvargintas ir negrazus kai kam suminkstejas, man abu sie variantai tokie, o taip dziaugiausi, tai dabar atrodau kaip parsiukas su trumputem retom blakstienytem , nors pries tai ir savom nesiskundziau, daugiau tokios klaidos nekartosiu.
sveikutes, na as va ilsinu jau blakstienytes savo, tai zinokit kraupu ir ziuret dbr i mane :DDD
sakykit per kiek laiko jos mazdaug atauga, tepu ricina, ir dar toki kremu spec blakstienom..
sakykit per kiek laiko jos mazdaug atauga, tepu ricina, ir dar toki kremu spec blakstienom..
Sveikos, meistrės atėjau konsultacijos Noriu nusipirkti gulta-stala masažinį blakstienoms priauginti, nes ant lovos sunku man pačiai... Pati einu pas mergaitę korekcijų, guliu ant gulto kuris velniškai kietas. O prieš tai eidavau pas kitą kur buvo ant gulto tikrai patogu. Bandžiau rašyti pardavėjams el. laiškus tačiau neparašo ar kietas ar minkštas? (turiu siųstis per internetą nes pnv net nežinau kur tokiais prekiauja) Kaip žinoti, kokį Jūs naudojate? Metalinėmis kojomis, medinėmis ir pan...