Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 15, 11:52)
Jo uzsigruzinau cia isgirdus is meistriu kokias turejau detis....
Man paciai grazu,vyrui irgi blush2.gif Bet kai pirma karta tai neturim su kuo palyginti...pacios mano nebuvo plonos blakstienos,ir vyras tik pamates sako atrodo kad butum pasidazius g.gif

vat cia ir yra svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 08 15, 10:55)
vat cia ir yra svarbiausia  thumbup.gif

Bet zinai is sono gal kvailai atrodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
normaliai cia pas jus viskas atrodo mieloji... maciau tokiu baisenybiu kad jusiskes tikrai nieko tokio kas kristu i akis...
Nenoriu nei vienos meistres izeisti, taciau kiek maciau darbu, kur tikrai nekrito i akis tai tik Lisos... labai skrupulingai, naturaliai zodziu man labai patiko.. bet velgi cia matyt skonio reikalas kaip kuriai patinka 4u.gif
Siulau panesioti, pasiziureti kaip tau su jomis ir nuspresi smile.gif as pati buvau uzsidejusi perriestas nusiemiau, veliau kiek trumpesnes po petraukos uzdejome... nedarykite problemos ten kur jos tikrai nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 15, 10:52)
Jo uzsigruzinau cia isgirdus is meistriu kokias turejau detis....
Man paciai grazu,vyrui irgi blush2.gif Bet kai pirma karta tai neturim su kuo palyginti...pacios mano nebuvo plonos blakstienos,ir vyras tik pamates sako atrodo kad butum pasidazius g.gif
Nu bandau parodyt is arciau,bet kokybe tikrai ne kokia,soriuks.. doh.gif

unsure.gif Na man tai visai nieko, tik matos, kad vienos trumpesnes kitos ilgesnes kazkaip, as tai suprantu, kad turetu palaipsniui nuo nosies kampucio trumpesnes poto ilgeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 08 15, 19:36)
unsure.gif Na man tai visai nieko, tik matos, kad vienos trumpesnes kitos ilgesnes  kazkaip, as tai suprantu, kad turetu palaipsniui nuo nosies kampucio trumpesnes poto ilgeti g.gif

Nu jau baigiu priprasti ax.gif
Buvau isgirta,daugelis net nepastebejo baliuje blush2.gif

Jolkiuk prasiau det as jos pacias trumpiausias kokias tik turi,sake retai kas praso,tai gal biski pagrybavo be praktikos ant trumpu lotuliukas.gif
Atsakyti
na va man jau priaugino blakstienas, galiu pasakyti kad man nepatinka schmoll.gif taip pat atrodau pasidaziusi su tusu gal net graziau su tusu smile.gif zodziu nepadare man ispudzio jos, tikejausi kazko ispudingesnio.laukiu kad greiciau iskristu ir bus rami galva, kai jau baisiai atrodysiu keliausiu jas nusiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2012 08 16, 12:10)
na va man jau priaugino blakstienas, galiu pasakyti kad man nepatinka schmoll.gif taip pat atrodau pasidaziusi su tusu gal net graziau su tusu smile.gif  zodziu nepadare man ispudzio jos, tikejausi kazko ispudingesnio.laukiu kad greiciau iskristu ir bus rami galva, kai jau baisiai atrodysiu keliausiu jas nusiimti smile.gif

Pasirodykit smile.gif
Atsakyti
Imetu foto biggrin.gif
foto
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2012 08 16, 17:08)

Ziurint is toliau manau vaizdas neblogas atrodo, bet mano subjektyvia nuomone butu graziau su plonesnemis ir kiek trumpesnemis blakstienomis. Taip pat ju turetu buti daugiau, ilgiai nera tinkamai suskirstyti bei matos kliju perteklius prie pagrindo smile.gif atsakant i tai, kad likote nesuzaveta, galima buvo tikrai padaryti graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2012 08 16, 17:08)

O koks jusu storis ir ilgis?
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2012 08 16, 13:10)
na va man jau priaugino blakstienas, galiu pasakyti kad man nepatinka schmoll.gif taip pat atrodau pasidaziusi su tusu gal net graziau su tusu smile.gif  zodziu nepadare man ispudzio jos, tikejausi kazko ispudingesnio.laukiu kad greiciau iskristu ir bus rami galva, kai jau baisiai atrodysiu keliausiu jas nusiimti smile.gif

kur daretes?
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 16, 17:44)
O koks jusu storis ir ilgis?

storio nzn ilgis tai 11mm smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2012 08 16, 18:00)
kur daretes?

dariausi pagal skelbima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sojertoma @ 2012 08 16, 17:32)
Ziurint is toliau manau vaizdas neblogas atrodo, bet mano subjektyvia nuomone butu graziau su plonesnemis ir kiek trumpesnemis blakstienomis. Taip pat ju turetu buti daugiau, ilgiai nera tinkamai suskirstyti bei matos kliju perteklius prie pagrindo smile.gif atsakant i tai, kad likote nesuzaveta, galima buvo tikrai padaryti graziau smile.gif

klijai labai matosi, be to man noretusi tankesniu ju smile.gif
Atsakyti