Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Kritikė @ 2012 08 07, 13:53)
bet tai tai nenatūralu, dirbtina ir pigu...

Na jau, ne taip jau ir pigu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2012 08 07, 21:02)
o klijai per ta laika (5,5 men) pasikeite ar naudojot ta pati buteliuka? gal kliju galiojimas eina pabaiga? smile.gif

Tik dabar pamaciau,kad vietoj savaiciu menesius parasiau doh.gif Klijus pirkau pries kokius 4 menesius,nejaugi reikia jau juos mest g.gif nes buteliukas nemazas ir daug daug like,o moketa buvo 40£,na bet teks jei ir kitoms taip nelaikys.
Atsakyti
Sveikos,

Gal galetumet rekomenduoti, ar pasiulyti save (biggrin.gif) balkstienu priauginimui vilniuje? be abejo domina kuo palankesnis kainos ir kokybes santykis 4u.gif i az.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Eisiu mokytis blakstienų priauginimo, bet yra kursai kur iš karto gausiu mini rinkinį arba didelį blakstienų priauginimui, priklauso nuo kainos, bet yra kursai kur tik išmoko priauginimo ir gauni sertifikatą o priemones susiperki pati. Tad gal jūs man patartumėt kurios jau baigusios, kuriuos kursus patartumėt pasirinkti kur duoda priemones iš karto ar geriau pačiai susipirkti tai kas reikalinga? Ir dar turiu klausimą, nes temų daug prisiskaičiau, bet atsakymo taip ir neradau, su kokiais klijais dirbate, kurie jūsų manymu patys geriausi, geriausiai laiko, nealergizuoja akių?
Žinau, kad yra specialūs klijai nekeliantys alergijos, bet tada dažniau reikia eiti daryti korekcijas. Taigi, kurie klijai laiko ilgai, su kokiais jūs dirbate? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2012 08 12, 21:43)
Sveikos 4u.gif
Eisiu mokytis blakstienų priauginimo, bet yra kursai kur iš karto gausiu mini rinkinį arba didelį blakstienų priauginimui, priklauso nuo kainos, bet yra kursai kur tik išmoko priauginimo ir gauni sertifikatą o priemones susiperki pati. Tad gal jūs man patartumėt kurios jau baigusios, kuriuos kursus patartumėt pasirinkti kur duoda priemones iš karto ar geriau pačiai susipirkti tai kas reikalinga? Ir dar turiu klausimą, nes temų daug prisiskaičiau, bet atsakymo taip ir neradau, su kokiais klijais dirbate, kurie jūsų manymu patys geriausi, geriausiai laiko, nealergizuoja akių?
Žinau, kad yra specialūs klijai nekeliantys alergijos, bet tada dažniau reikia eiti daryti korekcijas. Taigi, kurie klijai laiko ilgai, su kokiais jūs dirbate? Ačiū 4u.gif

Tokius klausymus galite uzduoti specialioje temoje.

http://www.supermama...;#entry57210505
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 12 rugpjūčio 2012 - 21:51
Ačiū 4u.gif
Tada išeinu ten biggrin.gif
Atsakyti
Visada norejau priaugintu blakstienu nes man labai grazu, aisku ne pas visas smile.gif siandien atvaziuoja pas mane mergaite jas priauginti, tik beda kad pas mane jos labai sveisios ir apatines taip pat tai atrodys ne kaip virsuj juodos apacioj net nesimatys ju, ar galima apatines dazyti tusu tarkim kur iseinant ir kuom ji po to nuplaut kad nepagadint priaugintu? g.gif nes kiek girdjeua kad po priauginimo akiu negalima plauti net 3 dienas ar cia tiesa? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2012 08 14, 11:17)
Visada norejau priaugintu blakstienu nes man labai grazu, aisku ne pas visas smile.gif siandien atvaziuoja pas mane mergaite jas priauginti, tik beda kad pas mane jos labai sveisios ir apatines taip pat tai atrodys ne kaip virsuj juodos apacioj net nesimatys ju, ar galima apatines dazyti tusu tarkim kur iseinant ir kuom ji po to nuplaut kad nepagadint priaugintu? g.gif nes kiek girdjeua kad po priauginimo akiu negalima plauti net 3 dienas ar cia tiesa? blink.gif

Sveikute,pas mane ta pati beda,jei be makiazo atrodau kaip be blakstienu lotuliukas.gif kai serganti lotuliukas.gif
Perskaiciau visa tema ir galiu tau atskyt,kad pasidazyti apatines gali,ir su vandeniu nuplausi smile.gif Plauti akiu po priauginimo negalima 24val:)
Sia sav jau ir as busiu ryskesniu zvilgsniuku,tik ir as turiu klausimuku pas meistres.....Kur desiuos deda norkas,bet kaip su ilgiais,ar galiu prasyt tarkim pacias trumpiausias per visa kad detu? blush2.gif nu taip noriu bet ir taip nejauku.... lotuliukas.gif
Kokias patartumet sviesiu blakstienu merginai det?ar norkos tinkamas pasirinkimas kaip pirma karta?pacios blakstienos ilgos ir ju nemazai bet kad baltos....
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2012 08 14, 11:17)

Pas mane irgi sviesios. As pries dedamaisi pasigailejau, kad pries tai apatiniu nenusidaziau juodai, isvis lafa butu smile.gif O dazyti apatines galima ir paskui atsargiai su vata nuvalyti tik apatines. Tikrai nesunku
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 14, 14:56)

Kokias patartumet sviesiu blakstienu merginai det?ar norkos tinkamas pasirinkimas kaip pirma karta?pacios blakstienos ilgos ir ju nemazai bet kad baltos....

Jeigu Jusu blakstienos sviesios, jos dazniausiai buna ir ganetinai silpnos. Todel patarciau ziureti ne Nork ar Silk blakstienos, o ju storuma/sunkuma ir ilgi, kad perdaug neapkraut blakstienu. Aisku, noretusi ju ryskesniu, bet patarciau rinktis plonesnes blakstienas (bent 0,15 storumo) ir nenusiilginti ju, tada maziausiai bus pakenkta Jusu blakstutems. O viena ilgi per visa kayte galite detis, bet as patarciau bent akiu kampuciuose (arciausiai nosytes) detis trumpesnes, juk taip ir naaturalios blakstienos auga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 08 14, 21:24)
Jeigu Jusu blakstienos sviesios, jos dazniausiai buna ir ganetinai silpnos. Todel patarciau ziureti ne Nork ar Silk blakstienos, o ju storuma/sunkuma ir ilgi, kad perdaug neapkraut blakstienu. Aisku, noretusi ju ryskesniu, bet patarciau rinktis plonesnes blakstienas (bent 0,15 storumo) ir nenusiilginti ju, tada maziausiai bus pakenkta Jusu blakstutems. O viena ilgi per visa kayte galite detis, bet as patarciau bent akiu kampuciuose (arciausiai nosytes) detis trumpesnes, juk taip ir naaturalios blakstienos auga.  4u.gif

Sonie isbandziau jau si vakara....dejo storio 0,25 unsure.gif ilgi tai nuo 7 iki 10mmm berods,atrodo tikrai neblogai....bet kas dabar bus mano blakstutem? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 14 rugpjūčio 2012 - 20:53
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 14, 22:53)
Sonie isbandziau jau si vakara....dejo storio 0,25 unsure.gif ilgi tai nuo 7 iki 10mmm berods,atrodo tikrai neblogai....bet kas dabar bus mano blakstutem? verysad.gif

doh.gif Nieko sau. Turetu atrodyti dirbtinai.
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 08 14, 15:56)
Sveikute,pas mane ta pati beda,jei be makiazo atrodau kaip be blakstienu lotuliukas.gif kai serganti lotuliukas.gif
Perskaiciau visa tema ir galiu tau atskyt,kad pasidazyti apatines gali,ir su vandeniu nuplausi smile.gif Plauti akiu po priauginimo negalima 24val:)
Sia sav jau ir as busiu ryskesniu zvilgsniuku,tik ir as turiu klausimuku pas meistres.....Kur desiuos deda norkas,bet kaip su ilgiais,ar galiu prasyt tarkim pacias trumpiausias per visa kad detu? blush2.gif nu taip noriu bet ir taip nejauku.... lotuliukas.gif

Idomiai skamba. Galima klientei pasakti ka tik nori. Svarbiausia geros kokybes blakstienos, tinkamas storis , ilgis, lankstumas , blizgesis ir riskus juodumas. O ar tai norka, ar tai silkas, ar tai tiesiog blakstienos. Yra ir norkiniu niekam tikusiu. mirksiukas.gif Arba klientei taip buvo pasakyta, kad tai norkines uzdetos, juk dabar visos butent to ir klausia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 14 rugpjūčio 2012 - 21:43