Laba, esu ir as prisiauginus blakstienas, labai patiko,bet deja po savaites pradejo labai veltis ir kristi, kazin ar priauginusi mergaite ka netaip dare ar mano blakstienos kazkokios netokios Noreciau pabandyti papildyma pasidaryti kitur gal galetumet rekomenduoti meistre Utenoje? AZ. Aciu
QUOTE(neida26 @ 2012 08 02, 20:49)
Laba, esu ir as prisiauginus blakstienas, labai patiko,bet deja po savaites pradejo labai veltis ir kristi, kazin ar priauginusi mergaite ka netaip dare ar mano blakstienos kazkokios netokios Noreciau pabandyti papildyma pasidaryti kitur gal galetumet rekomenduoti meistre Utenoje? AZ. Aciu
Po savaites kristi tikrai neturetu Del velimosi tai manau, kad Jums buvo uzdetos per sunkios, per ilgos ir per storos blakstienos ir del to, jusu blakstiena nenulaiko, svyra ir jos veliasi. taip tikrai neturi buti.
Isbandziusi ne viena meistre, sikart blakstienas prisiauginau pas Lisa.
Grizus namo, vyras pasake, kad tai pats graziausias priauginimas, koki esu turejus.
Lisa, aciu uz darbeli
Grizus namo, vyras pasake, kad tai pats graziausias priauginimas, koki esu turejus.
Lisa, aciu uz darbeli
Sveikutes, nezinau ar cia pataikiau ar ne bet norejau pasiteirauti merginu dirbanciu kokios firmos klijais dirbate? Man deluxe lashes firmos klijai kartais atsiklijuoja gal esat bande geresniu?
QUOTE(barcarolle @ 2012 08 06, 15:29)
Lisa, aciu uz darbeli
Lisa, aciu uz darbeli
Lisos darbus esu maciusi tik buotraukose, bet istiesu tai graziausi darbai ka teko matyti...
o jums negėda eiti tarkim į darbą su dirbtinėm, plastmasinėm blakstienom? man šitas bajeris su blakstienom yra siaubų siaubas. Tos, kurios turi ilgas natūraliai ir dar nori ilgesnių panašios i klounus patampa. Jau tada geriau investuoti į brangesnį tušą, nei eiti su sulipusiom,susišiaušusiom ir iškritusiom blakstienom. Mano viena pažįstama po tų plastmasių nuėimo liko VISAI be savo natūralių blakstienų, ir turėjo laukti apie 2 mėn. kol jai ataugs. siaubas
QUOTE(Kritikė @ 2012 08 07, 11:30)
o jums negėda eiti tarkim į darbą su dirbtinėm, plastmasinėm blakstienom? man šitas bajeris su blakstienom yra siaubų siaubas. Tos, kurios turi ilgas natūraliai ir dar nori ilgesnių panašios i klounus patampa. Jau tada geriau investuoti į brangesnį tušą, nei eiti su sulipusiom,susišiaušusiom ir iškritusiom blakstienom. Mano viena pažįstama po tų plastmasių nuėimo liko VISAI be savo natūralių blakstienų, ir turėjo laukti apie 2 mėn. kol jai ataugs. siaubas
Ne negeda
QUOTE(Poema @ 2012 08 07, 12:36)
Ne negeda
bet tai tai nenatūralu, dirbtina ir pigu....paskui aš stebiuosi,kad kai kuriose temose žmonės aptarinėja gražias moteris ir būna pasakymas-oj,kokia dirbtina...juk tokie dalykai ir duoda tą dirbtinumą, jau nekalbu apie plaukus žodžiu kiekvienam savo
QUOTE(Kritikė @ 2012 08 07, 12:53)
bet tai tai nenatūralu, dirbtina ir pigu....paskui aš stebiuosi,kad kai kuriose temose žmonės aptarinėja gražias moteris ir būna pasakymas-oj,kokia dirbtina...juk tokie dalykai ir duoda tą dirbtinumą, jau nekalbu apie plaukus žodžiu kiekvienam savo
Siais laikais daug kas nenaturalu, ir speju tu irgi ne is tu kurios propaguoja 100 procentini naturaluma Beje priaugintos blakstienos (neperilgos) net nepastebimos kad jos priaugintos, juk yra ivairiu mm...
P.S Ne karto nelikau VISAI be blakstienu, dazniau pacios dirbtinos nuslysta nei iskrenta manosios, tad kai ju nebelieka lieku su visom savo ilgom blakstienom
Sveikutes
As su tokiu klausimu,priauginau vienai mergaitei blakstienas tai labai patenkinta buvo ir sake gerai laike,kita karta vel priauginau,dariau pilna priauginima,nes ji po 5 su puse menesiu tik pas mane atejo,dejau tas pacias blakstienas,naudojau tuos pacius klijus,praejo savaite ir ji man parase,kad nukrito jau daug blakstienu ir sujautrejo jos akys,nors pirma karta buvo viskas gerai,nuo ko cia taip galejo atsitikti? Kadangi neseniai pradejau priuagineti blakstienas ir su tokiu atveju dar nesusiduriau,tai nezinau ka galvot.
As su tokiu klausimu,priauginau vienai mergaitei blakstienas tai labai patenkinta buvo ir sake gerai laike,kita karta vel priauginau,dariau pilna priauginima,nes ji po 5 su puse menesiu tik pas mane atejo,dejau tas pacias blakstienas,naudojau tuos pacius klijus,praejo savaite ir ji man parase,kad nukrito jau daug blakstienu ir sujautrejo jos akys,nors pirma karta buvo viskas gerai,nuo ko cia taip galejo atsitikti? Kadangi neseniai pradejau priuagineti blakstienas ir su tokiu atveju dar nesusiduriau,tai nezinau ka galvot.
QUOTE(white kitty @ 2012 08 07, 16:29)
Sveikutes
o klijai per ta laika (5,5 men) pasikeite ar naudojot ta pati buteliuka? gal kliju galiojimas eina pabaiga?
Papildyta:
QUOTE(Kritikė @ 2012 08 07, 11:30)
priauginus naturaliai atrodancias blakstienas vargu ar is karto susigaudytumet, kad jos priaugintos turbut esate maciusi tik kaip pati ir minejot plastmasines, sulipusias ir labai dirbtinai atrodancias, todel ir nuomone tokia kategoriska
Papildyta:
QUOTE(Owena @ 2012 08 06, 14:48)
Sveikutes, nezinau ar cia pataikiau ar ne bet norejau pasiteirauti merginu dirbanciu kokios firmos klijais dirbate? Man deluxe lashes firmos klijai kartais atsiklijuoja gal esat bande geresniu?
is savo puses galeciau patarti atkreipti demesi i tinkama laselio kieki ir viso reikiamo ploto sutepima laiku. Taip pat i kruopstu nuvalyma ir nuriebalinima. Jeigu blakstienos atsikabina kartais ir kai kurios, ne visos, vadinasi problema butent klijavimo procese. Kuriuos klijus naudojate? Galbut vertetu pabandyti stipresnius
Papildyta:
QUOTE(barcarolle @ 2012 08 06, 14:29)
Lisa, aciu uz darbeli
Lisa, aciu uz darbeli
vertetu pasirodyti Kritikei, iskart pakeistu nuomone apie blakstienas, nes jau ko ko, bet Lisos dirbtinai atrodanciu dar matyti neteko
QUOTE(sojertoma @ 2012 08 07, 22:02)
vertetu pasirodyti Kritikei, iskart pakeistu nuomone apie blakstienas, nes jau ko ko, bet Lisos dirbtinai atrodanciu dar matyti neteko
jei jau mano akylasis V pasake, kad atrodo, lyg tusu buciau pasidazius ryskiau, tai man nebaisios jokios kritikes.
Is tiesu, buna ir as matau merginu, kuriu sluotos ant akiu is toli sviecia.. Buna matau ir sleivu kreivu, persisukusiu, sulipdytu blakstienu savininkiu... bet gi kiekvieno teise rinktis, ka, kur ir pas ka darytis. Ir grozio supratimas kitas asmeniskai as nenaudoju jokiu kosmetikos priemoniu ( nekalbu apie elementaria higiena).. turiu viena akiu tusa. Net blizgio lupoms neturiu Todel tvarkingos ryskesnes blakstienos vos nubudus man yra geris. Nusivalyt nieko nereikia, miegu kaip noriu, ir neatrodau nenaturaliai.