Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Sveikos, blakstienas esu prisiauginusi metus laiko, esu labai patenkinta. Taciau galvoju ar nereiketu leisti pailseti savom blakstienom.. gal is jusu yra paneliu,kurios taip ilgai turejo prisiauginusios jas? ar labai sunkiai atsigavo savosios? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 07 19, 10:12)
geras, cia labai graziai  wub.gif  ir as taip noriu  bigsmile.gif
is kur fotke emet?

Ismete google.O google atsirado is supermamu ax.gif jeigu neklystu cia vienos forumietes darbelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(godsister @ 2012 07 19, 18:48)
Sveikos, blakstienas esu prisiauginusi metus laiko, esu labai patenkinta. Taciau galvoju ar nereiketu leisti pailseti savom blakstienom.. gal is jusu yra paneliu,kurios taip ilgai turejo prisiauginusios jas? ar labai sunkiai atsigavo savosios? smile.gif

Sveiki 4u.gif

Labai daug kas priklauso nuo Jusu blakstienu. Buna vienoms pailset reikia jau po 3 menesiu, o kitoms ir po metu nereikia. Cia jau Jusu meistre turetu pasakyti smile.gif As pati esu vaiksciojus beveik 2 metus be pertraukos, nusiemus blakstienos buvo kiek trumpesnes, atrode, kad tiesesnes, bet atsistate labai greit - per gera menesi. Mano klientes, daznai dar darosi dalines pertraukas - tiesiog ateina korekcijos ir dedame ne ant kiekvienos, o ant kas antros blakstutes, taip leidziant kitoms pailseti ir atsigauti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2012 07 16, 10:33)
user posted image
Gal galite pasakyti,kokios cia blakstienos ir ilgis mazdaug ?Ir isvis kokios firmos detis smile.gif)

o kokio senumo darbelis smile.gif cia detos nuo 8 iki 12mm blakstutes, 0.20mm storio ir J linkio, Deluxe Lashes 4u.gif priauginus vaizdas atrode ganetinai naturalus, nors ir buvo naudojamas 12mm, kadangi klientes naturalios blakstienos taip pat pakankamai ilgos ir tamsios smile.gif

del ryskumo ir silk/nork pasirinkimo visiskai nepritariu, ryskuma itakoja tik pasirinktas storis, jeigu storis tiksliai atitinka tai kas nurodyta. Todel jeigu pageidaujate ypac naturaliai auginkites 0.1-0.15mm, jeigu kiek ryskiau, kaip dazyta tusu kelis kartus - 0.20mm ir jeigu ypac ryskiai 0.25mm. Pasirinkus bet kuri is storiu, priaugintu blakstienu kiekis turi islikti vienodas, t.y. turi buti priauginta prie 90% ir daugiau blakstienu, tuomet bus tikrasis efektas ir tikrasis nesiojimo laikas, 3-4 savaites iki korekcijos. Taip pat kuo plonesnes blakstienas pasirinksite (lyginant su naturaliomis), tuo ilgiau jos nesiosis ir tvarkingiau atrodys ilgesni laika 4u.gif
Atsakyti
dekui, reikes pabandyti padaryti pertrauka, tik labai sunku bus ju atsissakyti,nes pripratau prie ju smile.gif Man atrodo,kad tai vienas is geriausiu isradimu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2012 07 20, 17:31)
o kokio senumo darbelis smile.gif  cia detos nuo 8 iki 12mm blakstutes, 0.20mm storio ir J linkio, Deluxe Lashes 4u.gif priauginus vaizdas atrode ganetinai naturalus, nors ir buvo naudojamas 12mm, kadangi klientes naturalios blakstienos taip pat pakankamai ilgos ir tamsios smile.gif

thumbup.gif Va kodel jis man patiko. Geros meistres darbelis, neapsirikau. biggrin.gif
Atsakyti
Kuo galima namu salygomis nusiimti priaugintas blakstienas? aciu.
Atsakyti
po ilgos pertraukos uzsidejau atostogoms lygiai po savaites skuodziu nusiimti doh.gif nezinau kaip tuomet isnesiojau lygiai metus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprasau jeigu cia pasikartosiu, bet noriu paklausti ar kuri nors bande prisiauginti blakstienas su klijais skirtis jautrioms akims? kiek laikosi su tokiais klijais priklijuotos?
Pas mane beda ta, kad augina man jau koki 5 karta, pirma karta buvo viskas gerai, jokio uzdegimo jokios alergijos, antra-trecia budavo kuri nors akis tiesiog parausta pora dienu, bet netinsta. na galvojau gal kliju pateko, klijuodavo su Delux lashes. dabar pakeiciau meistre ir visai sutino vokai, paraudo akys. Vokai ryte uzgriuve ant akiu. gal pas mane alergija akrilui? bet tai neturejo jau pirma karta klijuojant tai pasijausti?
ka pasiulysit daryt? siaip blakstienos laikosi gerai apie 3-4 savaites pas mane, tik kad akys jautrios.
Ar tie klijai padetu isvengti tokiu bedu, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2012 07 28, 10:42)
Sveikos, atsiprasau jeigu cia pasikartosiu, bet noriu paklausti ar kuri nors bande prisiauginti blakstienas su klijais skirtis jautrioms akims? kiek laikosi su tokiais klijais priklijuotos?
Pas mane beda ta, kad augina man jau koki 5 karta, pirma karta buvo viskas gerai, jokio uzdegimo jokios alergijos, antra-trecia budavo kuri nors akis tiesiog parausta pora dienu, bet netinsta. na galvojau gal kliju pateko, klijuodavo su Delux lashes. dabar pakeiciau meistre ir visai sutino vokai, paraudo akys. Vokai ryte uzgriuve ant akiu. gal pas mane alergija akrilui? bet tai neturejo jau pirma karta klijuojant tai pasijausti?
ka pasiulysit daryt? siaip blakstienos laikosi gerai apie 3-4 savaites pas mane, tik kad akys jautrios.
Ar tie klijai padetu isvengti tokiu bedu, kaip manot?

Sunku patarti. Gal pakeitus meistre jos klijai dar daugiau netinka, o gal tiesog taip sutapo ir alergija toliau dideja. Kliaji jautroms akisma neaisku ar isgelbetu situacija. Nors nepabandzius nesuzinosit. Laikys tikrai trumpaiu, gal korekcijos reikes po 2 sav. As asmeniska nenaudoju kliju jautrioms akims, nes nematau tikslo. Jeigu yra problema, reiketu pamirsti blakstienas, kaip bebutu gaila unsure.gif . Juk tai akys ir geriau nejuokauti.

Padarykite pertrauka bent 6 men. gal kas pasikeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 30 liepos 2012 - 20:08
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 07 30, 21:06)
Sunku patarti. Gal pakeitus meistre jos klijai dar daugiau netinka, o gal tiesog taip sutapo ir alergija toliau  dideja.  Kliaji jautroms akisma neaisku ar isgelbetu situacija.  Nors nepabandzius nesuzinosit. Laikys tikrai trumpaiu, gal korekcijos reikes po 2 sav. As asmeniska nenaudoju kliju jautrioms akims, nes  nematau tikslo. Jeigu yra problema, reiketu pamirsti blakstienas, kaip bebutu gaila unsure.gif . Juk tai akys ir geriau nejuokauti.

Padarykite pertrauka bent 6 men. gal kas pasikeis.

Dėkui Lisa už patarimus.
Atsakyti
sveikos kuri ten klause Klaipedoje tai Aidos studijoje Olga gera, bet ji jau plesia as uz blakstienu papildyma paskutini karta sumokejau 90lt nuo to karto ten nebeinu.. keliauju pas kita namuose dirba ir visai neblogai, bet jau laikas man blakstienytes nusiimt nes jau toookios nuvargusios yra... bet taip nesinori biggrin.gif
Atsakyti