Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Lygenda @ 2012 07 15, 17:01)
sweikutes, as pati gyvenu vilniuje bet daznai bunu klaipedoje ir tenka buti tarp daug merginu , kurios "papliotkina" kur geriau kur blogiau tai geriausia girdejau yra aidos studijoje darytis blakstienas ten turetu buti moteris vardu olia berods  blush2.gif  jejus tikiuosi neklystu vardo ..beje as pati priaugineju blakstienytes ir labai noriu imest savo darbeliu nuotraukyciu tik vat nezinai kur galiu cia pasimaivyti  blush2.gif  jei padetumete susigaudyti buciau labai dekinga  4u.gif

Kazi kiek ima uz pridejima,reikes pasidometi...Siaip mano kelios drauges eina i akropoli kur yra kirpykla prie eolos ten tokia oksana daro..
Noreciau pamatyti Virginijos darbu g.gif perskaiciau keleta temu,maciau rekomendavo ja..
O nuotraikas dekit per www.radikal.ru poto linka 2 ikelkit cia kai rasysite zinute. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2012 07 15, 17:35)
nusiemiau blakstienas, dabar apatines blakstienos ilgesnes uz virsutines  biggrin.gif  doh.gif
nieko, ataugs  irnesakyk.gif tik dabar vaizdas tragiskas  biggrin.gif
ir zinot, labai geras jausmas, kai galiu plauti visas akis  thumbup.gif o ne truputi apiplauti...

Cia pradzioj, kokias dvi savaites geris patrint, paplaut gerai akis buna, o po to vel kazko trukt pradeda biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Gal galite pasakyti,kokios cia blakstienos ir ilgis mazdaug ?Ir isvis kokios firmos detis smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2012 07 16, 10:33)
Gal galite pasakyti,kokios cia blakstienos ir ilgis mazdaug ?Ir isvis kokios firmos detis smile.gif)

naturalios ir taip grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2012 07 16, 10:33)
user posted image

manau kad 11 dydis na norint ryskiu juodu blakstienu siulaudetis norka, as buvau uzsidejus slkines kazkada tai jos nera tokios ryskios, o ir kietos man jos.norka minkstesnes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*NeiDa* @ 2012 07 15, 18:01)
Kazi kiek ima uz pridejima,reikes pasidometi...Siaip mano kelios drauges eina i akropoli kur yra kirpykla prie eolos ten tokia oksana daro..
Noreciau pamatyti Virginijos darbu  g.gif perskaiciau keleta temu,maciau rekomendavo ja..
O nuotraikas dekit per www.radikal.ru poto linka 2 ikelkit cia kai rasysite zinute. cool.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygenda @ 2012 07 15, 17:01)
sweikutes, as pati gyvenu vilniuje bet daznai bunu klaipedoje ir tenka buti tarp daug merginu , kurios "papliotkina" kur geriau kur blogiau tai geriausia girdejau yra aidos studijoje darytis blakstienas ten turetu buti moteris vardu olia berods  blush2.gif  jejus tikiuosi neklystu vardo ..beje as pati priaugineju blakstienytes ir labai noriu imest savo darbeliu nuotraukyciu tik vat nezinai kur galiu cia pasimaivyti blush2.gif  jei padetumete susigaudyti buciau labai dekinga  4u.gif

negalima cia deti savo darbuku schmoll.gif
paskui moderatore uzbanins unsure.gif
sis puslapis nesiojanciu blakstienas patirties pasidalijimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2012 07 16, 11:33)

Sunku pasakyti. 0,20 mm storis, C forma, panasu, kad 9mm, 11mm, ir gal 12mm, dydzio. Sis darbelis man patinka. 4u.gif Svelnus palaipsniui perejimas, nera staciakampio uzsimerkus, kad buna labai daznai. unsure.gif

QUOTE(Lygenda @ 2012 07 16, 12:58)
manau kad 11 dydis na norint ryskiu juodu blakstienu siulaudetis norka, as buvau uzsidejus slkines kazkada tai jos nera tokios ryskios, o ir kietos man jos.norka minkstesnes smile.gif

Nesutinku, priklauso nuo gamintojo. Silkines buna skirtongos. Mano naudojaumos tikrai yra riskios, juodos. Man jos labiau patinka, labiau net uz norkines 4u.gif 4u.gif 4u.gif

silkines 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 liepos 2012 - 21:27
Pritariu Lisai del silko. Kartais silkas atrodo dar juodziau nei Norka - seniau buvo, kad silkas buvo labai isblukes, atrode prasciau nei norka, dabar viskas keicias. Svarbiausia ziuret gamintoja mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 16 liepos 2012 - 21:57
Sveikos merginos. Gal yra turinčių atsiliepimų apie Neringą, dirbančią Kareivių g.? Būčiau labai dėkinga, negaliu apsispręsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 07 17, 21:48)
Sveikos merginos. Gal yra turinčių atsiliepimų apie Neringą, dirbančią Kareivių g.? Būčiau labai dėkinga, negaliu apsispręsti 4u.gif

idomiai skamba unsure.gif

koks miestas g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 07 18, 01:45)
idomiai skamba unsure.gif

koks miestas g.gif  rolleyes.gif

Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2012 07 16, 11:33)
user posted image

geras, cia labai graziai wub.gif ir as taip noriu bigsmile.gif
is kur fotke emet?
Atsakyti