Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(taskelis @ 2012 07 02, 13:33)
Labas,
help, ar yra budas nusiimti (t.y. nusiklijuoti) blakstienas namuose? raut nenoriu, nes tada is vis nieko neliks, o dabar atrodo baisiau nei baisiai sad.gif

nuimti siulyciau tik pas meistre su specialiu blakstienu nuemikliu 4u.gif paciai geriau nemeginti schmoll.gif
parasykit is kur esat, gal kuri forumiete galetu jums pagelbeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 07 02, 15:40)
Beje, apie blakstienu augimo skatinima, dabar akcija
https://beta.lt/kaun...aign=Infoblokas rugsejis

As toki naudoju, man labai patinka thumbup.gif Svarbu nepyknaudziauti. Uztenka sunaudoti 1 buteliuka.
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 07 02, 14:40)
Beje, apie blakstienu augimo skatinima, dabar akcija
https://beta.lt/kaun...aign=Infoblokas rugsejis

As ir mano kelios drauges Kaune eina pas viena moteri prisiauginti, tai pora draugiu ejo ir nusiimti blakstienas pas ja, greitai, tvarkingai nueme, sumokejo tik 20lt, o jei tik kelios likusios tai 15lt ir blakstienos be priaugintu. Aplomai pas ja darbas superinis ir kainos mazos ir dirba tik su audines blakstienomis. Nezinau cia taktiska, ar ne , bet parasau as jos nr, gal kam pravers 860745424
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 07 02, 15:43)
nuimti siulyciau tik pas meistre su specialiu blakstienu nuemikliu 4u.gif paciai geriau nemeginti schmoll.gif
parasykit is kur esat, gal kuri forumiete galetu jums pagelbeti mirksiukas.gif

Vilniuje.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 07 03, 21:42)
Vilniuje..  4u.gif

Na tada galit begt pas Lisa, pas mane, daug yra Vilniuje dirbanciu 4u.gif
Atsakyti
svarbiausia man atrodo rinktis ne naujokę blakstienų auginime, nes tai labai kruopštus darbas ir atsakingas, mano draugė auginosi pas naujokę,nes pigiau, bet ji priaugino prie blkastienos po kelias, tai gavosi,kad draugei ašarodavo akys,tempdavo voką....geriau jau brangiau , bet kokybiškai. aš prisiauginusi ir labai patenkinta ir jokių nesklandumų,nors apie juos buvau prisiskaičiusi labai daug
Atsakyti
Sveiki, anksciau rasiau, kad buvau prisiauginusi Toveros grozio salone ir nors jos ir buvo labai grazios, bet man labai greitai jos pradejo atsiklijuoti, o po savaits ju buvo gal tik puse verysad.gif taigi, papildymo nuejau po 3 savaiciu, pas mergina, kuri priaugina blakstienas namuose, ji sake, kad pas mane tu priaugintu blakstienu vos kelios like ir kad tikrai neturetu jos taip greit iskrist g.gif dabar jau praejo gal pusantros savaites po priauginimo, o man teiskrito gal 4 blakstienos, atrodo labai naturaliai ir svarbiausia - laikosi!!:)))) o sumokejau beveik dvigubai pigiau:)))
Atsakyti
QUOTE(GabijaB. @ 2012 07 11, 22:45)
Sveiki, anksciau rasiau, kad buvau prisiauginusi Toveros grozio salone ir nors jos ir  buvo labai grazios, bet man labai greitai jos pradejo atsiklijuoti, o po savaits ju buvo gal tik puse verysad.gif taigi, papildymo nuejau po 3 savaiciu, pas mergina, kuri priaugina blakstienas namuose, ji sake, kad pas mane tu priaugintu blakstienu vos kelios like ir kad tikrai neturetu jos taip greit iskrist g.gif  dabar jau praejo gal pusantros savaites po priauginimo, o man teiskrito gal 4 blakstienos, atrodo labai naturaliai ir svarbiausia - laikosi!!:)))) o sumokejau beveik dvigubai pigiau:)))

Dar karta visi isitikinome, kad reikia rinktis meistre. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GabijaB. @ 2012 07 11, 21:45)
Sveiki, anksciau rasiau, kad buvau prisiauginusi Toveros grozio salone ir nors jos ir  buvo labai grazios, bet man labai greitai jos pradejo atsiklijuoti, o po savaits ju buvo gal tik puse verysad.gif taigi, papildymo nuejau po 3 savaiciu, pas mergina, kuri priaugina blakstienas namuose, ji sake, kad pas mane tu priaugintu blakstienu vos kelios like ir kad tikrai neturetu jos taip greit iskrist g.gif  dabar jau praejo gal pusantros savaites po priauginimo, o man teiskrito gal 4 blakstienos, atrodo labai naturaliai ir svarbiausia - laikosi!!:)))) o sumokejau beveik dvigubai pigiau:)))

Na va, ne visada kaina reiskia kokybe. Daugume merginu eina i grozio salonus tikedamosis gauti garantuota kokybe, taciau kas liecia blakstienu priauginima labai daznai nusivilia. Deja... Sveikinu, radus savo meistre 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 11 liepos 2012 - 21:45
Sveikutes,gal galite i AZ parasyti Klaipedoje geru meistriu,noriu prisideti ir as blakstienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2012 07 15, 13:59)
Sveikutes,gal galite i AZ parasyti Klaipedoje geru meistriu,noriu prisideti ir as blakstienas smile.gif

sweikutes, as pati gyvenu vilniuje bet daznai bunu klaipedoje ir tenka buti tarp daug merginu , kurios "papliotkina" kur geriau kur blogiau tai geriausia girdejau yra aidos studijoje darytis blakstienas ten turetu buti moteris vardu olia berods blush2.gif jejus tikiuosi neklystu vardo ..beje as pati priaugineju blakstienytes ir labai noriu imest savo darbeliu nuotraukyciu tik vat nezinai kur galiu cia pasimaivyti blush2.gif jei padetumete susigaudyti buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
nusiemiau blakstienas, dabar apatines blakstienos ilgesnes uz virsutines biggrin.gif doh.gif
nieko, ataugs irnesakyk.gif tik dabar vaizdas tragiskas biggrin.gif
ir zinot, labai geras jausmas, kai galiu plauti visas akis thumbup.gif o ne truputi apiplauti...
Atsakyti