Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(noraeleo @ 2012 06 27, 18:39)
si kart pasirinkau kuklu priauginima, nes anksciau buves labai jau ,,riebus'' buvo smile.gif o kaip jums graziau ?
ankstesnis priauginimas

dabartinis
user posted image

Dabartinis, tik mano nuomone prie noses perilgos.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 06 27, 21:46)
Dabartinis, tik  mano nuomone prie noses perilgos.

drinks_cheers.gif
Ir kampuose gale per ilgos, nes kiek suprantu fotografuota tik po padarymo ir jos jau linkusios nukart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 06 27, 20:46)
Dabartinis, tik  mano nuomone prie noses perilgos.

QUOTE(Sonie @ 2012 06 28, 07:12)
drinks_cheers.gif
Ir kampuose gale per ilgos, nes kiek suprantu fotografuota tik po padarymo ir jos jau linkusios nukart  4u.gif

4u.gif dekui, pastabos bus issakytos miestrei papildymo metu
Atsakyti
Sveikos,

Noriu pasidalinti savo blakstienine patirtim.. ax.gif Tai va, prisiauginau as jas pries 3 savaites - o siandien issiroviau (zinau, baisu... doh.gif ) paskutines (paskutines priaugintas, savu dar liko, aciu Dievui wink.gif ). Kodel? Nes buvo tik kelios belikusios blink.gif Ir va, nesuprantu, ar man blogai priaugino, ar as ju nesiot nemoku, ar tiesiog tokia lemtis lotuliukas.gif
Pradzioj jos atrode nerealiai graziai (ir, kas svarbiausia, naturaliai). Vienintele beda - kietumas. Nu kietos kai velnias (nors vadinamos 'silk lashes') - kazkokia plastmase ant akiu, kuri badosi, negaliu mauzotis veido kaip anksciau, maudantis isvis beda, nes i akis vandens pribega ir ner kaip ju pasitrint.. sad.gif Taigi, vargau. Paskui (jauciu, jau po kokios 1,5 sav.) jos eme atsiklijuot (apie kritima tai net nekalbu - cia baika) - atsiklijuodavo nuo pagrindo, o ties blakstienos viduriu likdavo prilipusios. Ir kabedavo tokios skersai akies ne i tema blink.gif Kol baigdavosi kantrybe ir israudavau su visa kita blakstiena. Pas meistre eiles, todel ir teko laukt. Nu va, sulaukiau, issiroviau visas..nebenoriu schmoll.gif
Klausimai keli: (1) ar cia normali ta mano patirtis su atsiklijavimu? (2) ar buna ju minkstesniu? unsure.gif
Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2012 06 29, 20:01)
Sveikos,

Noriu pasidalinti savo blakstienine patirtim..  ax.gif Tai va, prisiauginau as jas pries 3 savaites - o siandien issiroviau (zinau, baisu... doh.gif ) paskutines (paskutines priaugintas, savu dar liko, aciu Dievui wink.gif ). Kodel? Nes buvo tik kelios belikusios  blink.gif Ir va, nesuprantu, ar man blogai priaugino, ar as ju nesiot nemoku, ar tiesiog tokia lemtis  lotuliukas.gif
Pradzioj jos atrode nerealiai graziai (ir, kas svarbiausia, naturaliai). Vienintele beda - kietumas. Nu kietos kai velnias (nors vadinamos 'silk lashes') - kazkokia plastmase ant akiu, kuri badosi, negaliu mauzotis veido kaip anksciau, maudantis isvis beda, nes i akis vandens pribega ir ner kaip ju pasitrint.. sad.gif Taigi, vargau. Paskui (jauciu, jau po kokios 1,5 sav.) jos eme atsiklijuot (apie kritima tai net nekalbu - cia baika) - atsiklijuodavo nuo pagrindo, o ties blakstienos viduriu likdavo prilipusios. Ir kabedavo tokios skersai akies ne i tema  blink.gif Kol baigdavosi kantrybe ir israudavau su visa kita blakstiena. Pas meistre eiles, todel ir teko laukt. Nu va, sulaukiau, issiroviau visas..nebenoriu  schmoll.gif
Klausimai keli: (1) ar cia normali ta mano patirtis su atsiklijavimu? (2) ar buna ju minkstesniu?  unsure.gif
Dekui  mirksiukas.gif

Blakstienos buna skirtingos. Pavadinimas ''silk'' nieko nereiskia. Firma dar sakyciau kazka reiskia ir tai pastebejau, kad jau daug padirbtu. Nezinau, lieka pasitiketi pasirinkta meistre.
Jeigu pirma karta auginotes blastienas, tai neturite su kuom palyginti. Gal but Jums uzdejo normalais, gal tiesog Jums yra nepriimtina, kad svetimkunis. O gal istikruju meistre naudoja nelabai kokybiskas, kietas . O gal tiesiog reikejo plonesnias deti, nezinote kokio storio uzdejo? Dar gali buti, kad parinkta neteisinga forma. pvz. buna gylios akys, o priklijuotos trumpos , bet riestos blakstienos. Tada jos galiukais remesi i voka ir duria.
Del atsiklijavimo aisku taip neturi buti. Gali atsiklijuoti viena, gal kita-visko buna, bet tikrai ne puse priklijuotu blakstienu.
Blakstienos naturalios turi kristikai atejo laikas su priklijuota dirbtina blastiena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 29 birželio 2012 - 23:26
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 06 29, 23:22)
Blakstienos buna skirtingos. Pavadinimas ''silk'' nieko nereiskia. Firma dar sakyciau kazka reiskia ir tai pastebejau, kad jau daug padirbtu. Nezinau, lieka pasitiketi pasirinkta meistre.
Jeigu pirma karta auginotes blastienas, tai neturite su kuom palyginti. Gal but Jums uzdejo normalais, gal tiesog Jums yra nepriimtina, kad svetimkunis. O gal istikruju meistre naudoja nelabai kokybiskas, kietas . O gal tiesiog reikejo plonesnias deti, nezinote kokio storio uzdejo? Dar gali buti, kad parinkta neteisinga forma. pvz. buna gylios akys, o priklijuotos  trumpos , bet riestos blakstienos. Tada jos galiukais remesi i voka ir  duria.
Del atsiklijavimo aisku taip neturi buti. Gali atsiklijuoti viena, gal kita-visko buna, bet tikrai ne puse priklijuotu blakstienu.
Blakstienos naturalios turi kristikai atejo laikas  su priklijuota dirbtina blastiena.

Dekui uz komentara smile.gif Manau, reiks isbandyti kokia kita meistre ir paziureti, ar tikrai man tai netinka..nes atrodo tai jau lb graziai.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2012 06 30, 11:36)
Dekui uz komentara smile.gif Manau, reiks isbandyti kokia kita meistre ir paziureti, ar tikrai man tai netinka..nes atrodo tai jau lb graziai..  wub.gif

Beje, gal galetumete kas rekomenduoti meistre Vilniuje, kuri kokybiskai priaugina plonas, naturalias ir minkstas blakstienas? ax.gif I az..Dekui labai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu toki klausima: ar galima klijuot blakstienas ant konturinio makiazo, ar nenusilups?
Atsakyti
QUOTE(Faghira @ 2012 07 01, 14:25)
Sveikos merginos, turiu toki klausima: ar galima klijuot blakstienas ant konturinio makiazo, ar nenusilups?

Zinoma galima,juk ilgalaikis makiazas odoje, o blakstienos klijuojamos prie naturaliu blaksienu. Zinoma turi buti zugije.user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 01 liepos 2012 - 22:09
Dekuj uz atsakyma, padrasinot mane smile.gif
Atsakyti
Labas,
help, ar yra budas nusiimti (t.y. nusiklijuoti) blakstienas namuose? raut nenoriu, nes tada is vis nieko neliks, o dabar atrodo baisiau nei baisiai sad.gif
Atsakyti
Beje, apie blakstienu augimo skatinima, dabar akcija
https://beta.lt/kaun...aign=Infoblokas rugsejis
Atsakyti