Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

kelintas cia numeris? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 06 25, 00:13)

Labai grazu, o kokio storio cia blakstienos 0.15 ar 0.2 ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 06 25, 10:39)
kelintas cia numeris?  blink.gif

Istikruju atsimerkus tikrai neatrodo labai ilgos. Klientes akys gylios. Ilgiausios cia gal 13-14mm, trumpiausios 8 mm .Storis irgi skirtingas link noses 0,15mm diametro, i galus irgi yra 0,15mm, kitos 0,20mm. pamiksuotos su 0,15mm. Kliente turi daug naturaliu blakstienu, todel ir po menesio vaizdas visai normalus.
Atsakyti
si kart pasirinkau kuklu priauginima, nes anksciau buves labai jau ,,riebus'' buvo smile.gif o kaip jums graziau ?
ankstesnis priauginimas
user posted image
dabartinis
user posted image
Atsakyti
antrasis.
Atsakyti
Dabartinis 4u.gif
Atsakyti
man taip pat antrasisi grazesnis=)
Atsakyti
Dabartinis zyyymiai grazesnis, labai naturaliai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmam variante be ryšio.
Antram, na būtų gražu, jei ir apatinės blakstienos būtų ryškios ir gražios. Bet žiūrint tik į viršutines tai tikrai gražu.
Atsakyti
Tik antras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 27, 17:27)
Pirmam variante be ryšio.
Antram, na būtų gražu, jei ir apatinės blakstienos būtų ryškios ir gražios. Bet žiūrint tik į viršutines tai tikrai gražu.

na mano apatines yra ryskios ir grazios,matosi 1 foto, gal 2 foto vaizdas neatsiskleidzia.mano naturalios blakstienos yra tankios, tik kad neilgos ir neriestos.

kaip suprantu, absoliuti dauguma uz dabartini varianta, vadinasi neprasoviau thumbup.gif
Atsakyti
pirmam atrodo kaip priklijuotos.. tokios plastikinės. priliesi ir sulūš blink.gif biggrin.gif
antras tikrai gražu wub.gif
Atsakyti