Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(/ Lisa / @ 2012 06 17, 20:37)

Lisa, Jus kazkada minejote , kad viena kliente naudojo vitaminus, ir atejo su gerokai pastiprejusiomis blakstienomis... gal prisimenat vitaminu pavadinima ? man taip uzkrito, o skaiciau tai pires kelias temas... doh.gif
galvoju, kad reikia ir man vitaminu panaudot, nes po paskutinio eksperimento pas drauges rekomenduota "meistre" , tai ojojoj.... nuriebinau blakstienas po 4 dienu... doh.gif o uzsirasiau po menesio (pas Jus) priauginimui, reikia pastiprint vargseles. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 18, 12:04)
Tai jau tikrai, kad 12 ilgis nėra iš tų, kad atrodytų naturaliai, nebent jau super ilgos pačios blakstienos. Kelis kartus dėjausi, tai 9 ilgį, pirmą kartą buvo super, patiko ir ilgis, ir vaizdas, bet tikrai turiu pastebėti, kad visiškai pilnai vaizdu džiaugiausi 2 savaites, nes paskui kažkiek iškrito, kitos pasisukinėjo į šonus, nors stengiausi kiekvieną rytą gražiai su guminiu šepetėliu pašukuoti, kad neprarastų krypties. Kitą kartą kai dėjausi (jau pas kitą meistrę), tai vėl prašiau 9 ilgio, bet vaizdas buvo kitoks, blakstienos atrodė daug ilgesnės ir riestesnės, čia tikriausiai ir nuo rūšies priklauso.
Dabar vėl žadu dėtis, taipogi vienai progai, eisim į draugų vestuves ir aš manau, kad visai neblogas pasirinkimas, nes jeigu dėtis priklijuojamus kuokštelius, tai jie apie 3 Lt/vnt kainuoja (bent jau seniau tiek kainavo, dabar nežinau tiksliai), jų reiktų apie 10 vnt, tai kaina apie 30 lt, bet duok dieve, sekančią dieną, kad juos dar turėtum. O užsidėjusi priaugintas žinau, kad ir antrą dieną vestuvių turėsiu gražias blakstienas, plius dar 2 savaites rami ir graži vaikščiosiu, tame tarpe ir atostogų spėsiu išlėkt ir nesuksiu galvos dėl tušo thumbup.gif

as taip pat zadu uzsideti vos 2 menesiam krikstynoms, jubielijui ir atostogoms 4u.gif merginos kaip namu salygomis jas nusiimti?
Atsakyti
Sveikos
As su klausimu. Arteja vestuves, mes sveciai, noriu graziai atrodyt flirt.gif
Ar issilaikytu (padoriai atrodantys) man kuoksteliai antra vestuviu diena, kuriuos man priklijuos darant makiaza? Bet nusivalant makiaza nenusivalys ir jie? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moniks: 18 birželio 2012 - 16:08
QUOTE(barcarolle @ 2012 06 18, 12:07)
Lisa, Jus kazkada minejote , kad viena kliente naudojo vitaminus, ir atejo su gerokai pastiprejusiomis blakstienomis... gal prisimenat vitaminu pavadinima ? man taip uzkrito, o skaiciau tai pires kelias temas...  doh.gif
galvoju, kad reikia ir man vitaminu panaudot, nes po paskutinio eksperimento pas drauges rekomenduota "meistre" , tai ojojoj.... nuriebinau blakstienas po 4 dienu...  doh.gif o uzsirasiau po menesio (pas Jus) priauginimui, reikia pastiprint vargseles.  4u.gif

OI, net nezianau, ar zinojau ta pavadinima. Zinau, kad plaukams, odai. Paklauskite vaistineje.
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 06 18, 16:27)
as taip pat zadu uzsideti vos 2 menesiam krikstynoms, jubielijui ir atostogoms  4u.gif merginos kaip namu salygomis jas nusiimti?

As bandziau kaskada savo nusiimti, bet nepavyko. Klijai bijo riebalo. Triniau su aliejumi , bandziau svelniai laikyti tamponelius su riebalu, bet nepaviko. Kazkiek pakrito, bet didzioji dalis liko:) Teko eiti pas kolege pagalbos.
Papildyta:
QUOTE(Moniks @ 2012 06 18, 18:07)
Sveikos
Ar issilaikytu (padoriai atrodantys) man kuoksteliai antra vestuviu diena, kuriuos man priklijuos darant makiaza? Bet nusivalant makiaza nenusivalys ir jie?  g.gif

Kai man dare kaskada, tai kita diena liko dar kuoksteeliai. Gal priklauso kaip priklijuoti. Pasistenkite atsargiai valyti makiaza. Ispekite vizaziste, kad norite kad liktu ir kitai dienai. ( tegul siek tiek prie blakstienu prikabina, net tik ant odos rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Moniks @ 2012 06 18, 17:07)
Sveikos
Ar issilaikytu (padoriai atrodantys) man kuoksteliai antra vestuviu diena, kuriuos man priklijuos darant makiaza? Bet nusivalant makiaza nenusivalys ir jie?  g.gif

Priklauso nuo kliju kuriuos naudos visaziste, geriausia jo sir klausti. Siaip turi ne tik blakstienos, bet ir makiazas laikyti pora dienu 4u.gif
Atsakyti
Man labai graziai priaugino Toveros grozio salone Mole, cia Kaune smile.gif BET jau pirma diena pradejo kristi, o po savaites jau gal trecdalis iskrito ir svarbiausia, kad ne su mano blakstienom, o tiesiog atsiklijavo verysad.gif ar gali buti, kad taip atsitiko del to, kad i priaginima atejau pasidaziusi ir ji galbut blogai nuvale man tusa?? nes bent jau apatines blakstienos buvo ne pilnai nuvalytos g.gif siaip kosmetologe sake, kad mano oda riebi, bet juk pirma diena nuo to nebutu pradeje krist..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GabijaB. @ 2012 06 20, 23:04)
Man labai graziai priaugino Toveros grozio salone Mole, cia Kaune smile.gif  BET jau pirma diena pradejo kristi, o po savaites jau gal trecdalis iskrito ir svarbiausia, kad ne su mano blakstienom, o tiesiog atsiklijavo verysad.gif ar gali buti, kad taip atsitiko del to, kad i priaginima atejau pasidaziusi ir ji galbut blogai nuvale man tusa?? nes bent jau apatines blakstienos buvo ne pilnai nuvalytos g.gif siaip kosmetologe sake, kad mano oda riebi, bet juk pirma diena nuo to nebutu pradeje krist..... unsure.gif

Tikrai taip neturetu buti schmoll.gif
Gali buti, kad blogai nuvale makiaza, gali buti, kad nuvalius makiaza su riebiu pieneliu nenaudojo primerio, nenuriebalino ju ir t.t. Priezastys gali buti ivairios.
Atsakyti
QUOTE(GabijaB. @ 2012 06 21, 00:04)
Man labai graziai priaugino Toveros grozio salone Mole, cia Kaune smile.gif  BET jau pirma diena pradejo kristi, o po savaites jau gal trecdalis iskrito ir svarbiausia, kad ne su mano blakstienom, o tiesiog atsiklijavo verysad.gif ar gali buti, kad taip atsitiko del to, kad i priaginima atejau pasidaziusi ir ji galbut blogai nuvale man tusa?? nes bent jau apatines blakstienos buvo ne pilnai nuvalytos g.gif siaip kosmetologe sake, kad mano oda riebi, bet juk pirma diena nuo to nebutu pradeje krist..... unsure.gif

Blogai priklijavo. Ir nenoriu girdeti jokiu kitu priezasciu doh.gif
Nei pienelis, nei riebi oda, nei blogai nuvalytas tusas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 21 birželio 2012 - 22:55
QUOTE(Rykute @ 2012 06 18, 21:24)
Siaip turi ne tik blakstienos, bet ir makiazas laikyti pora dienu  4u.gif

čia OT schmoll.gif bet man antrą dieną makiažas, kad ir koks gražus buvęs bus jau tik antradienis cool.gif be to ir odai koks krūvis unsure.gif koks jau ten "grožis" iš ryto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 06 21, 23:54)
Blogai priklijavo. Ir nenoriu girdeti jokiu kitu priezasciu    doh.gif
Nei pienelis, nei riebi oda, nei blogai nuvalytas tusas.  4u.gif

Na manau jau cia per kategoriska. Blogai nuvalytas tusas taip pat gali buti viso sito priezastis.
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 06 22, 17:42)
Na manau jau cia per kategoriska. Blogai nuvalytas tusas taip pat gali buti viso sito priezastis.

Sutinku, trumpiau laikytu, bet tikrai ne ta pacia diena atsiklijuotu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 24 birželio 2012 - 21:57
user posted image
Atsakyti