Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(solo @ 2012 06 15, 00:21)
o kam jums dėl vienos šventės jas prisiauginėti? darant makiažą jums gali priklijuoti blakstienų kuokštelių, atrodysit puikiai  4u.gif

o šiaip kiek pažįstu merginų, man pas visas nuostabiai atrodo blakstienos 2 savaites. Paskui tai nebelygios, susikryžiavusios ir nublukusios.

doh.gif Kodel gi jos tada neeina korekcijos po 2 sav.?
Papildyta:
Sojertoma buvo idejusi nuotrauka po 5 sav. Man nepasirode baisiai, tai po 2 turetu buti tikrai puikiai wub.gif . Daznai klientes sako, kad pirma blakstiena pastebejo kad iskrito po savaites-pusantros.
Zinoma visokiu atveju buna , priklauso ir nuo naturaliu blk. augimo kripties, kaip greitai auga, kokio sitprumo ir tankio naturalios blakstienos. Ir aisku nuo meistres sugebejimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 06 14, 22:35)
doh.gif  Kodel gi jos tada neeina korekcijos po 2 sav.?

Logiška, gal todėl, kad tai brangus malonumas ir kas 2 sav. lipdyt ant savęs klijus nėra labai sveika? Aš tiesiog "iš šalies" matau, man gražu ar ne. Pirmas porą savaičių - taip, labai gražu.
Atsakyti
Merginos, as su tokiu klausimu, i kuri atsakyma tikiuosi cia rasti.
Ar galima su priaugintom blakstienom eiti i pirtis, i baseina? ar neislenka blakstienos, neatsiklijuoja?
ACIU. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 06 15, 15:50)
Logiška, gal todėl, kad tai brangus malonumas ir kas 2 sav. lipdyt ant savęs klijus nėra labai sveika?  Aš tiesiog "iš šalies" matau, man gražu ar ne. Pirmas porą savaičių - taip, labai gražu.

beveik visur prie aprasymu raso kad jos laiko 3-4 sav. tiek klientes ir tikisi kad laikys.. suskaiciavau 10 draugiu kurios yra uzsideje, kaip ir rasiau anksciau max 1.5 sav. atrodo graziai todel pritariu del pastebejimu...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 06 15, 18:34)
beveik visur prie aprasymu raso kad jos laiko 3-4 sav. tiek klientes ir tikisi kad laikys.. suskaiciavau 10 draugiu kurios yra uzsideje, kaip ir rasiau anksciau max 1.5 sav. atrodo graziai todel pritariu del pastebejimu...

tai norit pasakyti uzsidedi blakstienas uz 120LT ir laiko 1-2savaites, ne nu, dabar subalamutijot. Tikejausi, kad menesi bus be problemu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 06 15, 20:07)
tai norit pasakyti uzsidedi blakstienas uz 120LT ir laiko 1-2savaites, ne nu, dabar subalamutijot. Tikejausi, kad menesi bus be problemu.  verysad.gif

Askalbu tik is savo ir draugiu patirties, kurios tikrai netaupo ant geru meistru.. vis ta pati girdziu, kad viskas priklauso nuo prieziuros, kaip miegi ir t.t. naivu butu tiketis kad miegosite tik ant nugaros, nesivalysite veiduko, neplausite galvos ar kitaip neturesite kontakto su akimis... tokiu kurioms laiko menesi laiko vienetai, tiesa turiu tokia pazystama pas ja istiesu iki korekcijos dienos buna dar palyginti geras vaizdas smile.gif bet apie ja kalba net ir pati meistre visoms pateikdama kaip pavyzdi smile.gif taigi nereiketu prie situ vienetiniu moteriskiu ristis... smile.gif o ar grazu tai cia faktas 4u.gif nors irgi viskas priklauso nuo meistres esu maciusi tokiu tragediju kad ziauruma smile.gif man labai grazus darbeliai forumietes lili wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 06 15, 21:10)
Askalbu tik is savo ir draugiu patirties, kurios tikrai netaupo ant geru meistru.. vis ta pati girdziu, kad viskas priklauso nuo prieziuros, kaip miegi ir t.t. naivu butu tiketis kad miegosite tik ant nugaros, nesivalysite veiduko, neplausite galvos ar kitaip neturesite kontakto su akimis... tokiu kurioms laiko menesi laiko vienetai, tiesa turiu tokia pazystama pas ja istiesu iki korekcijos dienos buna dar palyginti geras vaizdas  smile.gif bet apie ja kalba net ir pati meistre visoms pateikdama kaip pavyzdi  smile.gif taigi nereiketu prie situ vienetiniu moteriskiu ristis...  smile.gif o ar grazu tai cia faktas  4u.gif nors irgi viskas priklauso nuo meistres esu maciusi tokiu tragediju kad ziauruma  smile.gif man labai grazus darbeliai forumietes lili  wub.gif

kazkaip cia keistai man atrodo, kas blakstieno taip trumpai laikosi g.gif
as pati kiek turejau prisiauginusi ir daug tokiu draugiu turiu tai mes visos i korekcijas einame kas 3 - 4 sav. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(meskuciuke @ 2012 06 16, 16:29)
kazkaip cia keistai man atrodo, kas blakstieno taip trumpai laikosi  g.gif
as pati kiek turejau prisiauginusi ir daug tokiu draugiu turiu tai mes visos i korekcijas einame kas 3 - 4 sav.  blink.gif

nieko cia idomaus, turiu pazystama kuri su maziau nei puse iskritusiu i korekcija eina tik 4-5 sav. kiekvienam pagal galimybes smile.gif vakar kaip tik toki siauba maciau kosmetkos parduotuveje dirbancia mergina su max 5 likusiom biggrin.gif kada eina ne rodiklis, o va kaip atrodo atejus noreciau pamatyti smile.gif
Atsakyti
vakar prisiauginau blakstienas..
patyriau soka kai pamaciau jas:) prasiau kuo naturaliau-pasiule vidutini ilgi 12 rodos (zinau kad naturalios, norkos atrodo, pasiule isoriniuose kampuciuose ilgesnes, vidiniuose tikriausiai trumpesnes, arba man taip atrodo)
beveik nesidazau.. dabar be makiazo atrodau kazkaip siaubingai doh.gif labai gala, kad meistre nepasiule nudazyti cheminiu budu apatiniu.. ir seip, blakstienos mane ipareigoja kiekviena ryta pasidazyt-feeeee, del sito esu labai nepatenkinta!! is perskaitytu postu maniau bus galima drasiai ir visaj be makiazo iseit-uzteks kad akys israiskingos. deja
perskaiciau pora temu. radau kazkuriame poste, apie blakstienu atspalvius?! blakstienos buna keliu spalvu? ta prasme, juodos, rudos, ar kaip? meistre apie tai neuzsimine.. kontrastas kuri pamaciau-man per didelis.
noreciau pasirodyti kitai meistrei.. ideciau foto-bet labai nekokybiskas turiu blush2.gif
blakstienos seip lygios, tikrai nera jokiu kuokstu. kliju nematau, neatrodo keistai ispustos, bet man jos vizualiai per ilgos:))))
ar korekcijos metu galima prasyti uzdeti trumpesnes? ar reikia eiti nusiimti jau uzdetu, ir is naujo klijuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rraassyte: 16 birželio 2012 - 23:04
QUOTE(Mochera @ 2012 05 23, 10:16)
geresnes kokybes nuotrauku padaryti nebegaliu,ji kitame mieste gyvena.siandien vaizdas dar baisesnis, sedi namie ir bijo net i parduotuve iseiti.
gal kas gali rekomenduoti tikrai gera meistre Panevezyje kuri galetu viska sutvarkyti?

sveiki wink.gif jei dar reikia meistres kontaktu panevezyje, brukztelkit i az wink.gif vyro sesuo prisiaugino blakstienas, tai labai hgraziai padare wub.gif niekada negalvojau apie priauginamas blakstienas, bet kai pamaciau kaip atrodo, pati uzsimaniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 06 15, 20:07)
tai norit pasakyti uzsidedi blakstienas uz 120LT ir laiko 1-2savaites, ne nu, dabar subalamutijot. Tikejausi, kad menesi bus be problemu.  verysad.gif

Vaizdas keiciasi, nes blakstienos auga. Gerai priklijuotos tikrai natsiklijuoja nei po 2, nei po 3 sav.
Blakstiena gyvena apie 80d. Iskrenta kasdiena .Yra jaunos blakstienso(mazytes), vidutines ir senos. Po kazkiek laiko jaunos sparciai paauga, kartu su priklijuota blakstiena ir kartais nuliksta i sona. Vidutines irgi kazkiek paauga,bet vaizdas lieka grazus, senos tiesiog iskrenta kartu su priauginta. Dar priklauso nuo klientes natualiu glakstienu augimo kripties. Kaip besistengtum prie kreivai augancios blakstienos priklijuoti ir pakeisti krypti paaugus ji vistiek liksta i sona. Jeigu tokiu nedaug galima praleisti ir palikti tuscia (neklijuoti dirbtines), bet jegu nemazai turi padatyti tanki -taip ir atsiranda netvarkingas vaizdas.
Blaktienos tikrai labai skitingos. Vienos auga krumeliais, kitos tiesios su didesniu tarpu viena nuo kitos. Trecios atvirksciai labai grudasi. Auga keliom eilem. Buna labai tanki vidine eile link akies obuolio, norint tankio priklijuoji blaksienas, o atsimerkus matai, kad trugdo ir linksta zemyn. Dar priklauso ir nuo storio. Jeigu ant mazyties ploos priklijuoti stora ir labai ilga ( kliente reikalauja, nes taip turi drauge), tik paaugus jos neatlaiko ir vel atsiranda natverkingas vaizdas.
Nekalbu jau kada suklijuota kelios i kruva, atba klijai gabalais ir t.t.

Tikrai labai daznai klientes nepriklausomai nuo savo blakstienu nori labai tankiu ir ilgu. Cia zinote, kaip turint nedag plauku ant galvos, nori kaip pas drauge grazaus tankaus cheminio. Juk ji tai turi, jai padare...

Del korkecijos po 2 sav: tikrai po tiek laiko nera labai ka veikti ir kaina turetu buti mazesne uz korekcija.
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 06 16, 21:13)
nieko cia idomaus, turiu pazystama kuri su maziau nei puse iskritusiu i korekcija eina tik 4-5 sav. kiekvienam pagal galimybes  smile.gif vakar kaip tik toki siauba maciau kosmetkos parduotuveje dirbancia mergina su max 5 likusiom  biggrin.gif kada eina ne rodiklis, o va kaip atrodo atejus noreciau pamatyti  smile.gif

O gal ji jau nusiimineja, ataugineja ir daugiau nesides blalstienu biggrin.gif

Man siaubingiau atrodo kruva juodu palsmasiu voko sryti.
As taip vadinu dirbtini vaizda smile.gif sugrustu blakstienu. Daznai tai pastebiu buna picerijos padavejos, arba prekybos centre pardavejos.
Papildyta:
QUOTE(rraassyte @ 2012 06 17, 01:03)
patyriau soka kai pamaciau jas:) prasiau kuo naturaliau-pasiule vidutini ilgi 12 rodos (zinau kad naturalios, norkos atrodo, pasiule isoriniuose kampuciuose ilgesnes, vidiniuose tikriausiai trumpesnes, arba man taip atrodo)
beveik nesidazau..

Yra ir spalvotos balstienos.
12mm toli ne vidutinis smile.gif Ilgiausios yra 15mm. Trumpausios 6 mm.
Padarius nautraliai manau Jums tikrai nereiketu nei rudu, nei pilku blakstienu.

Per korekcijau galiama pereiti prie trumpesniu. Arba dali nuimti ir tai padaryti per 1 korekcija, arba palaipsniui pereiti prie trumpesniu ir tai ivyku per 2-3 korekcijas.
Papildyta:
QUOTE(Roxetė @ 2012 06 15, 19:05)
Merginos, as su tokiu klausimu, i kuri atsakyma tikiuosi cia rasti.
Ar galima su priaugintom blakstienom eiti i pirtis, i baseina? ar neislenka blakstienos, neatsiklijuoja?
ACIU. 4u.gif

Galima, neatsiklijuoja. Nebent eisite kas antra diena, tada daugiau sansu patirpti klijams nuo garu. smile.gif Teisiog i korekcija ateisite anksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 17 birželio 2012 - 19:24
QUOTE(rraassyte @ 2012 06 17, 00:03)
beveik nesidazau..

Tai jau tikrai, kad 12 ilgis nėra iš tų, kad atrodytų naturaliai, nebent jau super ilgos pačios blakstienos. Kelis kartus dėjausi, tai 9 ilgį, pirmą kartą buvo super, patiko ir ilgis, ir vaizdas, bet tikrai turiu pastebėti, kad visiškai pilnai vaizdu džiaugiausi 2 savaites, nes paskui kažkiek iškrito, kitos pasisukinėjo į šonus, nors stengiausi kiekvieną rytą gražiai su guminiu šepetėliu pašukuoti, kad neprarastų krypties. Kitą kartą kai dėjausi (jau pas kitą meistrę), tai vėl prašiau 9 ilgio, bet vaizdas buvo kitoks, blakstienos atrodė daug ilgesnės ir riestesnės, čia tikriausiai ir nuo rūšies priklauso.
Dabar vėl žadu dėtis, taipogi vienai progai, eisim į draugų vestuves ir aš manau, kad visai neblogas pasirinkimas, nes jeigu dėtis priklijuojamus kuokštelius, tai jie apie 3 Lt/vnt kainuoja (bent jau seniau tiek kainavo, dabar nežinau tiksliai), jų reiktų apie 10 vnt, tai kaina apie 30 lt, bet duok dieve, sekančią dieną, kad juos dar turėtum. O užsidėjusi priaugintas žinau, kad ir antrą dieną vestuvių turėsiu gražias blakstienas, plius dar 2 savaites rami ir graži vaikščiosiu, tame tarpe ir atostogų spėsiu išlėkt ir nesuksiu galvos dėl tušo thumbup.gif
Atsakyti