Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(jovita25 @ 2012 05 24, 22:01)
Nuosirdziai stebiuosi meistriu atsiliepimais kad korekcijos daromos kas 4 net 6 savaites.. man tai kazkas naujo ir skamba neitiketinai.. nenoriu kaltinti nei vienos nei kitos reklma nesidariau pas jus todel jusu tai neliecia, tiesiog...
draugiu tarpe labai daug merginu prisiauginusiu blakstienas, norkines, silikonines ir visokias kokios tik gali buti... daugelis ju ant meistro darbo netaupo ir renkasi meistres pagal rekomendacijas, taciau visoms graziai atrodo vos 1 max 2 savaites.. pradeda kristi, kryziuotis i vadinama X ir t.t zodz. akytes prasyte prasosi korekcijos...sakysit visos jos lankosi pas prastas meistres, tai butu netiesa nes kaip ir rasiau visos skirtinos, isgirtos ir rekomenduotos... todel merginoms planuojancioms uzsideti stebuklu pazadeti negaliu 2 savaites ir keliausite korekcijoms  smile.gif visoms krenta, daugeliui veliasi ir t..t o nuemus vaizdeli isvis tragiska turite  4u.gif

BET kad ir kaip viskas butu as vasarai jas vel uzsidesiu  biggrin.gif geras bet nepraktiskas daiktas tos blakstienos

kaip jau minejo Lisa, blakstienu nesiojimas priklauso nuo daugelio dalyku ir galiu drasiai teigti, kad daranciu korekcijas kas 3-4sav yra dauguma. Yra ir tokiu kurios korekcija atlieka reciau. Taip pat nesutinku, kad po 1-2 sav daugumai blakstienos kryziuojasi ir butina korekcija. Tokiu atveju buna, taciau ypatingai retai. Dazniausiai visgi taip nutinka del prasto meistres darbo, netinkamos prieziuros namuose arba del naturaliu blakstienu augimo ir strukturos ypatumu. Kaip pvz idedu nuotrauka po 5sav. Blakstienos nesikryziuoja ir atrodo pakankamai tvarkingai. Paprastai si kliente darosi korekcija kas 4sav., taciau dideles bedos nera ir praejus ilgesniam laikui:) user posted image
Atsakyti
Sveikutes blakstienu gerbejos! Norejau paklausti, seniau vaiksciojau pas meistre, padarydavo blakstutes labai graziai, bet po 2 po 2.5sav. tekdavo butinai sugryzti korekcijos.. Dabar meistre isvyko, teko nueiti pas kita meistre. Praejo jau 4ios savaites ir tik dabar skambinsiuosi korekcijai! Pastaroji gyresi,kad dirba kazkokiais naujais 2HD..lashes klijais..
Ar taip gali buti cia tik del kliju? Ar del meistres? nezinau dabar pas kuria rasytis...greiciausiai pas nauja, nors ji ima brangiau bigsmile.gif
Atsakyti
as tai po antros korekcijos gryzau kaip nesavom akim, jau sekancia diena iskritinejo lb daug, tiesiogine zodzio prasme nusilupau...nes atrodo tie klijai maise, raize aki...nebeliko visai mano blakstienu doh.gif verysad.gif uztat, galvoju, nebebuvo prie ko klijuot, tai ir gavosi s...
isvada: grozis reikalauja auku 4u.gif ir pinigu...siaip prabanga su tom blakstienom sakyciau, nes buna kad sau tuso gero neleidi nusipirkti...taigi dabar iskris paskutines ir auginsiu savas..o sios bus tik per sventes biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
idomu kaip klijai 2HD lashes ,ar yra daugiau bandziusiu siuos klijus ? smile.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi ir as i jusu gretas - pirma karta prisiauginau blakstienas pries 15 dienu, pirma savaite rezultatas buvo super wub.gif grazu, vyras suzavetas, visiems grazu wub.gif . Antra savaite pradejo jau po truputi kritineti aisku ne kuokstais bet viena kita iskrenta kartu su mano blakstienom. Pagrinde daugiausiai balkstienu iskryte nuo desines akies kampucio, nes kadangi pagrinde miegu ant to sono ax.gif . Ant vienos akies buvo priauginta mazdaug apie 150 bl (bent jau taip sake meistre) ir visas procesas truko 2,5 val. doh.gif.
Tai vat praejo 15 d. kazkaip lieku rezultatu nelabai patenkinta o gal tiesiog per daug gerai noriu rolleyes.gif, nes balkstienos kazkaip atrodo sulipusios, kryziuojasi, sukavimui nelabai pasiduoda blink.gif blink.gif.
Taip jau patyrusios pasakykit is savo patirties ar jos taip turi atrodyti po dvieju savaiciu ar tiesiog blogai, nekokybiskai atliktas darbas verysad.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselisr: 07 birželio 2012 - 19:24
QUOTE(shimena @ 2012 06 07, 11:21)
Sveikutes blakstienu gerbejos! Norejau paklausti, seniau vaiksciojau pas meistre, padarydavo blakstutes labai graziai, bet po 2 po 2.5sav. tekdavo butinai sugryzti korekcijos.. Dabar meistre isvyko, teko nueiti pas kita meistre. Praejo jau 4ios savaites ir tik dabar skambinsiuosi korekcijai! Pastaroji gyresi,kad dirba kazkokiais naujais 2HD..lashes klijais..
Ar taip gali buti cia tik del kliju? Ar del meistres? nezinau dabar pas kuria rasytis...greiciausiai pas nauja, nors ji ima brangiau  bigsmile.gif

Klijai aisku turi itakos, bet meistres darbas tikrai daugiau. Nezianu 2HD kliju, bet manau jeigu klijai gerai laiko nera tikslo bandyti kitokius. Kiekviena meistre dirba su medziagomis, kurios jai patinka.
Atsakyti
Jau koks pusmetis as prisiauginusi blakstienas, teko isbandyti keturias blakstienu "meistres", bet galutinai apsistijau jau keli menesiai pas Ernesta, ji dirba silainiuose, deda audines blakstienas, ima tikrai labai ne daug, bet svarbiausia darbas jos superinis. Pamaciusios mano blakstienas mano manikiuriste dabar lankosi pas ja ir kaimyne mano pamate ir uzsimane, sake uzsirase kitai savaitei. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo @ 2012 06 07, 17:04)
idomu kaip klijai 2HD lashes ,ar yra daugiau bandziusiu siuos klijus ? smile.gif

As dirbu 2HD Lashes klijais, dirbau Level II - patiko, taciau Level I ziauriai geri, jokiu nusiskundimu is klienciu, jokiu alergiju ir laiko labai gerai.. Kol kas tikrai esu patenkinta, tikiuosi ir toliau priemones bus tokios kokybes thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2012 06 07, 20:21)
sveikos, jungiuosi ir as  i jusu gretas - pirma karta prisiauginau blakstienas pries 15 dienu, pirma savaite rezultatas  buvo super  wub.gif grazu, vyras suzavetas, visiems grazu  wub.gif . Antra savaite pradejo jau po truputi kritineti aisku ne kuokstais bet viena kita iskrenta kartu su mano blakstienom. Pagrinde daugiausiai balkstienu iskryte nuo desines akies kampucio, nes kadangi pagrinde miegu ant to sono  ax.gif . Ant vienos akies buvo priauginta mazdaug apie 150 bl (bent jau taip sake meistre) ir visas procesas truko 2,5 val.  doh.gif.
Tai vat praejo 15 d. kazkaip lieku rezultatu nelabai patenkinta o gal tiesiog per daug gerai noriu  rolleyes.gif, nes balkstienos kazkaip atrodo sulipusios, kryziuojasi, sukavimui nelabai pasiduoda  blink.gif  blink.gif.
Taip jau patyrusios pasakykit is savo patirties ar jos taip turi atrodyti po dvieju savaiciu ar tiesiog blogai, nekokybiskai atliktas darbas  verysad.gif
My Webpage

Dirbu su blakstienomis jau 3 metai. Pati lankiausi ne pas viena meistre, maciusi begales darbu.. Galiu pasakyti,kad vienos meistres dirba "kiekybei", kitos kokybei. Labai svarbu blakstiena priauginti tiesiai (taisyklingai), nes kai jos praretes, ims labai kraipytis ir jokie sukavimai nepades..
Taip, kol blakstienu daug, kliente zinoma iseis patenkinta, taciau kai jos prakris, pasimatys tikrasis priauginimas... Labai svarbu,kad priaugintos blakstienos nekristu "seimom" - ty sulipusios kuokstais po 2 3 4.... schmoll.gif
Atsakyti
kazkaip cia labai mazai merginu rekomendaciju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2012 05 16, 16:50)
Sveikos merginos.. Planuoju prisiauginti blakstienas, kadangi pirma karta, tai siek tiek pergyvenu... gal galite rekomenduoti gera meistre is klaipedos ar siaip koki grozio salona? Kaina nera svarbi, man butinas kokybiskas priauginimas, nes savaite isvaziuoju, tai norisi graziu blakstienu ... ax.gif

taip pat ieškau meistrės Klaipėdoje 4u.gif
ir noriu patarimo- niekada nesu klijavusis dirbtinių blakstienų, rugpjūčio pabaigoje bus šventė, tad noriu pasipuošti...kada geriausiai prisiauginti tas blakstienas- savaitę prieš šventę g.gif mano akys labai jautrios ir alegiškos, todėl bijau, kad nebūų kokios reakcijos, nesinori šventėj būti negražiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2012 06 14, 20:57)
ir noriu patarimo- niekada nesu klijavusis dirbtinių blakstienų, rugpjūčio pabaigoje bus šventė, tad noriu pasipuošti...kada geriausiai prisiauginti tas blakstienas- savaitę prieš šventę g.gif mano akys labai jautrios ir alegiškos, todėl bijau, kad nebūų kokios reakcijos, nesinori šventėj būti negražiai g.gif

Uzteks savaite pries. Jeigu bus lengva alergija, praeis. Jeigu sunkesne, turesite laiko nusiimti. Jeigu bus viskas gerai vaizdas po svavaites bus grazus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2012 06 14, 18:57)

o kam jums dėl vienos šventės jas prisiauginėti? darant makiažą jums gali priklijuoti blakstienų kuokštelių, atrodysit puikiai 4u.gif

o šiaip kiek pažįstu merginų, man pas visas nuostabiai atrodo blakstienos 2 savaites. Paskui tai nebelygios, susikryžiavusios ir nublukusios.
Atsakyti