Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(/ Lisa / @ 2012 05 10, 22:01)
Viskas priklauso nuo meistres darbo. Kuo plonesnes tuo minkstesnes ir nesvardu ar norka, ar silkas.  Naturalumas gali buti ir su storomis blakstienomi, priklauso kaip meistre sudeda. 

Manau turite rinktis meistre, paziurejus jos darbus  smile.gif  Geriau gyvai, arba bent nuotraukose, aisku geros kokybes.

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
o ar apsimoka nusipirkti, tusa priaugintoms blakstienoms, gal kas patartu,..
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2012 05 12, 11:56)
o ar apsimoka nusipirkti, tusa priaugintoms blakstienoms, gal kas patartu,..

As tai nesiulyciau jokiu budu. Kazkokio stebuklingesnio efekto jis neduos, tik pastorins, sulipins blakstienytes. Taip pat turesite vargo ji nusivalinejat ir aisku kuo labiau jas dirginsite nuvalinedama tuo didesne ju greitesnio prakritimo galimybe. 4u.gif

Siulyciau naudoti ji nebent progoms 4u.gif
Atsakyti
sonie aciu uz atsakyma, nepirksiu
smile.gif
Atsakyti
nepirkciau ir as smile.gif , lb patigu tos priklijuojamos, nei dazyti , nieko nereikia...tik vaziuriu likau visai be blakstienu verysad.gif doh.gif , o ir taip ju neturejau... man nesuprantama, kurios uzsideda turedamos savo grazias blakstienas doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, tarp jusu esu naujoke, bet siaip dirbu 1.5metu. Pasibaigiau savo klijus naudoju deluxe lashes ultra, bet norisi kazko naujo, si firma man patiko, planuoju pirkti vel is ju tik jau stipresnius http://www.deluxe-la...xpert-adhesive/ Kaip manot ar sie klijai verti demesio? Su kokiais pacios dirbate ir kokius galbut pasiulytumete? ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jekaterina00 @ 2012 05 13, 22:15)
Sveikos mergaites, tarp jusu esu naujoke, bet siaip dirbu 1.5metu. Pasibaigiau savo klijus naudoju deluxe lashes ultra, bet norisi kazko naujo, si firma man patiko, planuoju pirkti vel is ju tik jau stipresnius http://www.deluxe-la...xpert-adhesive/ Kaip manot ar sie klijai verti demesio? Su kokiais pacios dirbate ir kokius galbut pasiulytumete?  ax.gif
Aciu  4u.gif

Yra tema, kur galite uzduoti siuos klausymus.

http://www.supermama...;#entry55564039
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 13 gegužės 2012 - 22:22
QUOTE(Medag @ 2012 05 13, 16:05)
nepirkciau ir as smile.gif , lb patigu tos priklijuojamos, nei dazyti , nieko nereikia...tik vaziuriu likau visai be blakstienu verysad.gif  doh.gif , o ir taip ju neturejau... man nesuprantama, kurios uzsideda turedamos savo grazias blakstienas doh.gif

taigi atauga tos blakstienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 05 07, 22:17)
Rezultatai nerealus.  biggrin.gif  Lasiukai glaukomai gydyti, bet i akis lasinti nereikia, reikia tepti oda palei blakstienu linija, kad patektu ant blakstienu.

Taip tikrai rezultatai puikus. Reikia tik kantrybes tepliotis. Nors man ir akis pagrauzia nuo ju, bet blakstienos, tai kaip 11 ar 12 dydzio, tik ne tokios tankios
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2012 05 14, 00:35)
taigi atauga tos blakstienos 4u.gif

zinau smile.gif , bet mano ir taip nieko gero nebuvo...lb trumpasturiu nuo gimimo doh.gif , o va broliui gamta nepagailejo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2012 05 14, 00:09)
o va broliui gamta nepagailejo doh.gif  biggrin.gif

Manyciau kad broliui greiciau jau tusai nenudegino, kosmetikos nenutrumpino ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 14, 09:38)
Manyciau kad broliui greiciau jau tusai nenudegino, kosmetikos nenutrumpino ir t.t.  4u.gif

deja, deja...daug kosmetikos niekda nenaudojau, tiesiog yra tiek kiek gamtos duota, trumpos, net pasidazius jokio efekto nebuna...
beje, kiek kainuoja tas aprasytas tepaliukas, kur merginos aptarinejo? 4u.gif
Atsakyti