QUOTE(braskee1718 @ 2012 05 04, 13:11)
SOS! katik grizau is blakstienu priauginimo ir jauciuos kaip kokia vista,nepatinka man tos blakstienos,nesijauciu grazi o tik kavaila
gal galit patart ka man dabar daryt? jai jas nusiimsiu tai su savom? ar liks mano blakstienos?
Siulau paciai neeksperimentuoti, o eiti nusiimti pas meistre
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 05 04, 14:15)
Vot ko as labiausiai ir bijau, kad atrodysiu kvailai
.
Svarbiausia tinkamai pasirinkti ilgi... Priaugintos blakstienos gali atrodyti super naturaliai
QUOTE(Magic_ @ 2012 05 06, 16:59)
turėjau priaugintas blakstienas-darė labai natūraliai , patiko kad nepadarė kaip voro kojų - storų ir dirbtinai atrodančių,bet man buvo žiauri alergia klijams-ašarojau ilgai,tai po kelių kartų tiesiog nusprendžiau kad apseisiu ir be tdirbtinių,,,dabar naudoju ricinos aliejų ir tikiuos kad šiektiek joms sustiprėjus ir pasidažius tušu,bus paprasčiau nei priauginėt ir ašarot savaitėm
))
alergija klijams nepasireiskia asarojimu. Speju, kad buvo pridetas per didelis kiekis kliju ir del to vos tik jiems sudrekus jums pradedavo grauzti akis...
QUOTE(Nosferatu @ 2012 05 06, 17:11)
Po keliu korekcija, nusprenžiau nebeturėti dirbtinų blakstienų. Įsigyjau Careprost, bandysiu atsiauginti savas blakstienas. Didele klaidą padariau, sunaikindama ne trumpas savas blakstienas. Man netinka jokie dirbtino grožio priemonės ( nagai, blakstienos)
Nerekomenduociau Careprost. Kaip nekaip tai hormoninis preparatas.
Del to, kad po keliu kartu sugedo Jusu naturalios blakstienos - kaltinciau meistre - kazkas netaip padaryta buvo...