Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(braskee1718 @ 2012 05 04, 09:11)
SOS! katik grizau is blakstienu priauginimo ir jauciuos kaip kokia vista,nepatinka man tos blakstienos,nesijauciu grazi o tik kavaila doh.gif  gal galit patart ka man dabar daryt? jai jas nusiimsiu tai su savom? ar liks mano blakstienos?

Vot ko as labiausiai ir bijau, kad atrodysiu kvailai doh.gif . Del to niekaip neprisiruosiu prisiauginti, nors esu maciusi keleta paneliu labai naturaliai atrodo. As patarciau eiti pas kosmetologe kad nuimtu, nes staip tai tikrai nukris su tavosiom blakstienom.
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 05 04, 15:15)
Vot ko as labiausiai ir bijau, kad atrodysiu kvailai doh.gif .  Del to niekaip neprisiruosiu prisiauginti, nors esu maciusi keleta paneliu labai naturaliai atrodo.  As patarciau eiti pas kosmetologe kad nuimtu, nes staip tai tikrai nukris su tavosiom blakstienom.

jei pakentesi menesiuka, tai pacios nukris. o siaip priprantama, nes iš pradžių tas sunkumas slegia.
siaip pati neimk, ypač kai šviežiai priaugintos, nors merginos yra pasakojusios, kad tepant aliejingomis priemonemis klijai atsokineja ir jos nukrenta.
va pries prisiauginant reikejo su priklijuojamom pavaiksciot ir butum paziurejusi nori priaugintu ar ne smile.gif
Atsakyti
na truputeli aprimau..bandziau aliejais tept nei 1 neatsoko doh.gif paziuresiu ryt kaip veidrody atrodysiu,draugui sake grazu,bet man.. daugiau gyvenime jokiu eksperimentu doh.gif o beto man priauginima atliko 9 ryto,bet akys iki siol raudonos ir skauda ,gal cia alergija dar kokia?
Atsakyti
QUOTE(braskee1718 @ 2012 05 04, 20:05)
na truputeli aprimau..bandziau aliejais tept nei 1 neatsoko doh.gif  paziuresiu ryt kaip veidrody atrodysiu,draugui sake grazu,bet man.. daugiau gyvenime jokiu eksperimentu doh.gif  o beto man priauginima atliko 9 ryto,bet akys iki siol raudonos ir skauda ,gal cia alergija dar kokia?

kiek zinau buna elergiju klijams, bet gal paieskok forume apie priaugintas blakstienas kur merginos kalba, gal daugiau ziniu gausi smile.gif
Atsakyti
bandysiu ieškoti ax.gif nusipirkau Dermovate, bet kad aprašyme rašo, atsargiai su juo reikia, ypač veido srityje...o čia gi prie akies-baisoka naudoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2012 05 04, 21:43)
bandysiu ieškoti  ax.gif  nusipirkau Dermovate, bet kad aprašyme rašo, atsargiai su juo reikia, ypač veido srityje...o čia gi prie akies-baisoka naudoti unsure.gif

Aš naudoju akims, man labai padeda.Tik stenkitės , kad į akis nepatektų.Pradžioje pabandykite labai nedaug. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Mergynos, patarkite, prasau, Kaune gera meistre, geriausia, Silainiuose. Sia savaite reikia pasidaryti blakstienas pries atostogas ax.gif
Rasykit, prasau, i az smile.gif
Atsakyti
turėjau priaugintas blakstienas-darė labai natūraliai , patiko kad nepadarė kaip voro kojų - storų ir dirbtinai atrodančių,bet man buvo žiauri alergia klijams-ašarojau ilgai,tai po kelių kartų tiesiog nusprendžiau kad apseisiu ir be tdirbtinių,,,dabar naudoju ricinos aliejų ir tikiuos kad šiektiek joms sustiprėjus ir pasidažius tušu,bus paprasčiau nei priauginėt ir ašarot savaitėm smile.gif))
Atsakyti
Po keliu korekcija, nusprenžiau nebeturėti dirbtinų blakstienų. Įsigyjau Careprost, bandysiu atsiauginti savas blakstienas. Didele klaidą padariau, sunaikindama ne trumpas savas blakstienas. Man netinka jokie dirbtino grožio priemonės ( nagai, blakstienos)
Atsakyti
QUOTE(braskee1718 @ 2012 05 04, 13:11)
SOS! katik grizau is blakstienu priauginimo ir jauciuos kaip kokia vista,nepatinka man tos blakstienos,nesijauciu grazi o tik kavaila doh.gif  gal galit patart ka man dabar daryt? jai jas nusiimsiu tai su savom? ar liks mano blakstienos?

Siulau paciai neeksperimentuoti, o eiti nusiimti pas meistre 4u.gif

QUOTE(Ilgakoja @ 2012 05 04, 14:15)
Vot ko as labiausiai ir bijau, kad atrodysiu kvailai doh.gif

Svarbiausia tinkamai pasirinkti ilgi... Priaugintos blakstienos gali atrodyti super naturaliai wink.gif
user posted image

QUOTE(Magic_ @ 2012 05 06, 16:59)
turėjau priaugintas blakstienas-darė labai natūraliai , patiko kad nepadarė kaip voro kojų - storų ir dirbtinai atrodančių,bet man buvo žiauri alergia klijams-ašarojau ilgai,tai po kelių kartų tiesiog nusprendžiau kad apseisiu ir be tdirbtinių,,,dabar naudoju ricinos aliejų ir tikiuos kad šiektiek joms sustiprėjus ir pasidažius tušu,bus paprasčiau nei priauginėt ir ašarot savaitėm smile.gif))

alergija klijams nepasireiskia asarojimu. Speju, kad buvo pridetas per didelis kiekis kliju ir del to vos tik jiems sudrekus jums pradedavo grauzti akis... blush2.gif
QUOTE(Nosferatu @ 2012 05 06, 17:11)
Po keliu korekcija, nusprenžiau nebeturėti dirbtinų blakstienų. Įsigyjau Careprost, bandysiu atsiauginti savas blakstienas. Didele klaidą padariau, sunaikindama ne trumpas savas blakstienas. Man netinka jokie dirbtino grožio priemonės ( nagai, blakstienos)

Nerekomenduociau Careprost. Kaip nekaip tai hormoninis preparatas.
Del to, kad po keliu kartu sugedo Jusu naturalios blakstienos - kaltinciau meistre - kazkas netaip padaryta buvo...
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2012 05 06, 18:11)

Man patiko Careprost. 4u.gif Tikrai geri rezultatai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 05 06, 22:20)

Nerekomenduociau Careprost. Kaip nekaip tai hormoninis preparatas.
Del to, kad po keliu kartu sugedo Jusu naturalios blakstienos - kaltinciau meistre - kazkas netaip padaryta buvo...
ax.gif

Tai kad ir dantys balinti negerai ir visa kita. Nereikia naudoti pastoviai, uztenka sunaudoti 1 buteliuka.
Atsakyti
Sveikos! Gal kas zino meistre Palangoje? smile.gif
Atsakyti