Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Karklas @ 2012 05 01, 14:27)
Dar galite  pabandyti Dermovate.Jo vaistinėse yra  smile.gif

rašo, kad receptinis, tai ko gero negausiu dabar nuėjus į vaistinę..na reikės pabandyt. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Parduoda be recepto, bandykit 4u.gif
Atsakyti
Priauginant blakstienas, mano akis plaukia, ašaroja siaubingai. Po savaites nieko beveik nelieka, nzn ar mano akys tokios jautrios, ar meistras netinkamas.
Parekomenduokite meistra Vilniuje. O gal priemone , kad stiprintu blakstienas nuosavas ir nereiktu priauginimo. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 02 gegužės 2012 - 06:25
QUOTE(Nosferatu @ 2012 05 02, 07:25)
Priauginant blakstienas, mano akis plaukia, ašaroja siaubingai. Po savaites nieko beveik nelieka, nzn ar mano akys tokios jautrios, ar meistras netinkamas.
Parekomenduokite meistra Vilniuje. O gal priemone , kad stiprintu blakstienas nuosavas ir nereiktu priauginimo. Ačiū. 4u.gif

Duodu 99,99%, kad meistras netinkamas. Po savaites nieko nebelieka del to, kad priauginama dregmeje (kaip minejote jei visa akis plaukia). Pas mane irgi budavo ateina klientes is kitu meistriu ir sneka kokios ju akys jautrios, kaip jos visalaik asaroja - o pas mane ne asareles. Siulyciau pabandyti kita meistre ir pajust skirtuma. O ir laikytis blakstienos turi kaip minimum 3-4 savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2012 05 01, 16:13)
kaip man reiktu tokio tepaliuko unsure.gif

Bandikite turgeliose klausti pas Baltarusus. Tai lasiukai su hormonais. Gal ir Kalvariju turguje yra.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 05 02, 23:52)
Bandikite turgeliose  klausti pas Baltarusus. Tai lasiukai su hormonais. Gal ir Kalvariju turguje yra.

ne schmoll.gif tai tepaliukas rolleyes.gif jo galim gal gaut turguose kur buna rusiskos vaistineles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 05 03, 00:17)
ne  schmoll.gif  tai tepaliukas rolleyes.gif  jo galim gal gaut turguose kur buna rusiskos vaistineles g.gif

Tai ir lasiukai yra, gal net geriau butu g.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu pasiteirauti su kokiu makiazo valikliu pavyzdziui butu galima valyt padazytas sventinem progom blakstienas, kad nenubyretu? nes kaip skaiciau, kad negalima naudot tokio, kurio sudetyje yra glicerino, bet kad sito daugumoje valikliu yra.. zinau, kad galima valyt su vandens pagrinda turinciu valikliu, bet pavyzdziui su kokiu patartina, kokios firmos? nesinori nuvalius kita diena rast nubyrejusias blakstienas, tau del viso pikto uzklausiu. o per sventes kartais padazyt noris,kad ryskesnes atrodytu,nes maniskes priaugintos i naturaluma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 05 02, 23:20)
Tai ir lasiukai yra, gal net geriau butu  g.gif

Manau, kad geriau butu tepaliukas, nes problema ne akyje, o voku odoje yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 05 04, 10:07)
Manau, kad geriau butu tepaliukas, nes problema ne akyje, o voku odoje yra wink.gif

drinks_cheers.gif Tik reikia tepti atsiargiau, nes riebalas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 05 04, 11:18)
drinks_cheers.gif Tik reikia tepti atsiargiau, nes riebalas. 4u.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
SOS! katik grizau is blakstienu priauginimo ir jauciuos kaip kokia vista,nepatinka man tos blakstienos,nesijauciu grazi o tik kavaila doh.gif gal galit patart ka man dabar daryt? jai jas nusiimsiu tai su savom? ar liks mano blakstienos?
Atsakyti