QUOTE(Sju00 @ 2012 04 26, 10:16)
Merginos patarkite, prisiauginusi blaksienas esu pusę metų, po paskutinių dviejų korekcijų pradėjo tinti akys (vokai), naktį tiesiog sulimpa nuo ašarojimo, niekada niekam nebuvau jautri ir akys taip pat, labai nenoriu nusiimti blakstienų, gal kuri buvote susidūrusi su tokia problema, kaip sprendėte?
QUOTE(Tylene @ 2012 04 26, 11:41)
ir man pasidarė alergija klijams, nebegaliu augintis blakstienų, nes prisiauginus baisiai ištinsta....tai darau pertrauką, ir gal bandysiu su klijais jautriom akim. Bet baisu jau šiek tiek, nes po paskutinio priauginimo kol atsigavo akys, praėjo geras mėnuo..ir dabar dar nėra gerai..vis pleiskanoja vokų oda
Nebutinai, kad meistre pakeite klijus. Tiesog kaikurioms taip atsitinka. Jau kaskada rasiau, kad ir man taip yra buve. Nesiojau priaugintas, buvau pas skirtingas meistres, bet kai prasidejo viena diena alergija, taip ir meistres keiciau, tikrai klijai buvo skirtingi, bet nepraejo. Dar gali buti surista su pavasariu, pastebiu, kad tikrai pavasari daugiau rasanciu, kad prasidejo alergija. Panasu kaip su sienlige.
Manau vienintelis dalykas pabandyti ilgesnilaika padaryti petrauka. Bent pusmeti.
Tikrai taip nevisoms, jau rasiau, kad turiu klienetes, kur nesioja priaugintas jau dabar beveik 3, 5 metu. Niekas nebuvo nusiemusios, darem tik mini korekcijas kelis kartus.
Papildyta:
QUOTE(monimoni @ 2012 04 27, 07:18)
ne, nevienas. Deta palaipsniui, ilgiausios 12
Man panasu i 10 ir 12mm.