Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Sju00 @ 2012 04 26, 10:16)
Merginos patarkite, prisiauginusi blaksienas esu pusę metų, po paskutinių dviejų korekcijų pradėjo tinti akys (vokai), naktį tiesiog sulimpa nuo ašarojimo, niekada niekam nebuvau jautri ir akys taip pat, labai nenoriu nusiimti blakstienų, gal kuri buvote susidūrusi su tokia problema, kaip sprendėte?

QUOTE(Tylene @ 2012 04 26, 11:41)
ir man pasidarė alergija klijams, nebegaliu augintis blakstienų, nes prisiauginus baisiai ištinsta....tai darau pertrauką, ir gal bandysiu su klijais jautriom akim. Bet baisu jau šiek tiek, nes po paskutinio priauginimo kol atsigavo akys, praėjo geras mėnuo..ir dabar dar nėra gerai..vis pleiskanoja vokų oda unsure.gif

Nebutinai, kad meistre pakeite klijus. Tiesog kaikurioms taip atsitinka. Jau kaskada rasiau, kad ir man taip yra buve. Nesiojau priaugintas, buvau pas skirtingas meistres, bet kai prasidejo viena diena alergija, taip ir meistres keiciau, tikrai klijai buvo skirtingi, bet nepraejo. Dar gali buti surista su pavasariu, pastebiu, kad tikrai pavasari daugiau rasanciu, kad prasidejo alergija. Panasu kaip su sienlige. smile.gif

Manau vienintelis dalykas pabandyti ilgesnilaika padaryti petrauka. Bent pusmeti. doh.gif
Tikrai taip nevisoms, jau rasiau, kad turiu klienetes, kur nesioja priaugintas jau dabar beveik 3, 5 metu. Niekas nebuvo nusiemusios, darem tik mini korekcijas kelis kartus.
Papildyta:
QUOTE(monimoni @ 2012 04 27, 07:18)
ne, nevienas. Deta palaipsniui, ilgiausios 12 smile.gif

Man panasu i 10 ir 12mm.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 04 27, 08:07)

Manau vienintelis dalykas pabandyti ilgesnilaika padaryti petrauka. Bent pusmeti.  doh.gif

bent pusmetį... unsure.gif laaaabaiii ilgas laiko tarpas. O manęs kelionė laukia birželio pradžioj..tai bandysiu vis tiek augintis. Bus prarėję kokie trys mėnesiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2012 04 27, 15:01)
bent pusmetį... unsure.gif  laaaabaiii ilgas laiko tarpas. O manęs kelionė laukia birželio pradžioj..tai bandysiu vis tiek augintis. Bus prarėję kokie trys mėnesiai ax.gif

Gerai pagalvokite. Ka daryite jeigu isvyksite ir prasides labai tipri alrgine reakcija? g.gif
Atsakyti
gal ne šitoj temoj klausiu bet ar kas bandėte ilgalaikį blakstienų užrietimą ir ar pasiteisino?
Atsakyti
na meistre buvo sudejus nuo 9to iki 12 ir pasakojo kaip kas bus smile.gif gal taip tik atrodo
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 04 27, 19:20)
Gerai pagalvokite. Ka daryite jeigu isvyksite ir prasides labai tipri alrgine reakcija? g.gif

na bandysiu savaite pries kelione. O alergine reakcija man prasideda iskart uzsidejus blakstienas, jau ta pati vakare...tai per savaite pats baisumas vis tiek praeis..tikiuosi
Atsakyti
gal galit kas nors paaiškinti kuo skiriasi silkines blakstienos nuo rorkiniu?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kas zinote, parasykite pagrindines reikalingas priemones pradziamokslei...ir kur geriausiai nusipirkti?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2012 04 30, 23:41)
sveikos 4u.gif
kas zinote, parasykite pagrindines reikalingas priemones pradziamokslei...ir kur geriausiai nusipirkti?aciu 4u.gif

Sitoje temoje galite apie tai uzklausti http://www.supermama...;#entry55269415
Papildyta:
QUOTE(Dianida @ 2012 04 30, 23:08)
gal galit kas nors paaiškinti kuo skiriasi silkines blakstienos nuo rorkiniu?

Blakstienos firmos, kur as naudoju skiresi riesrumas. Pvz. silkines "C" formos ne taip stipriais riestos, kaip " C" formos norkines.

Kitu firmu blakstienos girdejau, kad pvz. silkines buna tik plonos . Arba dar yra , kur norkines juodesnes, nei silkines. Priklauso nuo gamintojo.

Geriau pasitarkite su meistre, priklausomai kokias blakstienas ji naudoja.

Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2012 04 26, 10:16)
Merginos patarkite, prisiauginusi blaksienas esu pusę metų, po paskutinių dviejų korekcijų pradėjo tinti akys (vokai), naktį tiesiog sulimpa nuo ašarojimo, niekada niekam nebuvau jautri ir akys taip pat, labai nenoriu nusiimti blakstienų, gal kuri buvote susidūrusi su tokia problema, kaip sprendėte?

ka padarysi, taip jau nutinka kai kurioms unsure.gif
Va turiu drauge kuri ne uz ka sake neatsisakys blakstienu, nors po nuolatinio priauginimo 2,5m atsirado tokia alergija, kad 2-3d po priauginimo vaiksciodavo su sutinusiom ir asarojanciom akim doh.gif buvau grieztai atsisakiusi jai del tokiu dalyku daryti priauginimus, bet ji atrado tepaliuka, kuriuo pasitepdavo po priauginimo ir visiskai nebudavo jokiu tinimu ir asarojimu bigsmile.gif tai rusiskas tepaliukas akims gidrokartizon 0,5%, reik ieskot kas is rusijos parveza, prie rusisku vaistu, nes vaistinese pas mus isimtas is apyvartos
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 05 01, 13:18)
ka padarysi, taip jau nutinka kai kurioms  unsure.gif
Va turiu drauge kuri ne uz ka sake neatsisakys blakstienu, nors po nuolatinio priauginimo 2,5m atsirado tokia alergija, kad  2-3d po priauginimo vaiksciodavo su sutinusiom ir asarojanciom akim doh.gif  buvau grieztai atsisakiusi jai del tokiu dalyku daryti priauginimus, bet ji atrado tepaliuka, kuriuo pasitepdavo po priauginimo ir visiskai nebudavo jokiu tinimu ir asarojimu  bigsmile.gif tai rusiskas tepaliukas akims gidrokartizon 0,5%, reik ieskot kas is rusijos parveza, prie rusisku vaistu, nes vaistinese pas mus isimtas is apyvartos

kaip man reiktu tokio tepaliuko unsure.gif
Atsakyti
Dar galite pabandyti Dermovate.Jo vaistinėse yra smile.gif
Atsakyti