Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(ciuju'ke @ 2012 04 17, 17:37)
Sveikos, man įdomu, ar galima patrumpinti blakstienas? man jos per ilgos, dariausi pirmąkart ir nesuvokiau koks tas dydis, tai va domina kaip jas patrumpinti? 4u.gif

O man įdomu, kokio ilgio prisiauginote? Aš irgi bijau per ilgas ar per storas prisiaugint, bet visgi norisi būti ryškiai bigsmile.gif
Atsakyti
maciau maciau, bet galvojau dar kitos ikels kokiu smile.gif idomu kaip B riestumas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monimoni @ 2012 04 18, 07:28)
maciau maciau, bet galvojau dar kitos ikels kokiu smile.gif idomu kaip B riestumas atrodo smile.gif

Kad kiek zinau nelabai kas su B dirba... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GabijaB. @ 2012 04 18, 01:22)
O man įdomu, kokio ilgio prisiauginote? Aš irgi bijau per ilgas ar per storas prisiaugint, bet visgi norisi būti ryškiai bigsmile.gif

tikrai per ilgos, atrodau kaip karvutė biggrin.gif 12 dydis, storio tai nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2012 04 18, 08:57)
tikrai per ilgos, atrodau kaip karvutė  biggrin.gif  12 dydis, storio tai nežinau  ax.gif

na tada galima jas kirpti 45 laipsniu kampu, bet tai tik teorija... praktiskai sunku ta padaryti.. o jeigu kirpsite tiesiog, tai atrodys tragiskai, styros buki galai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 04 18, 09:27)
na tada galima jas kirpti 45 laipsniu kampu, bet tai tik teorija... praktiskai sunku ta padaryti.. o jeigu kirpsite tiesiog, tai atrodys tragiskai, styros buki galai... blush2.gif

uch, truputi prasižioplinau su tuo ilgiu, man parodė 11 ir jos vos vos ilgesnės už manąsias, tai nusprendėm dėt 12, nu bet tikrai per ilgos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2012 04 18, 10:36)
uch, truputi prasižioplinau su tuo ilgiu, man parodė 11 ir jos vos vos ilgesnės už manąsias, tai nusprendėm dėt 12, nu bet tikrai per ilgos  doh.gif

as turiu 10 nr uzsidejusi, patenkinta, nes savu neturiu graziu, o per ilgu nesinorejo, nebe tas amzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2012 04 18, 10:36)
uch, truputi prasižioplinau su tuo ilgiu, man parodė 11 ir jos vos vos ilgesnės už manąsias, tai nusprendėm dėt 12, nu bet tikrai per ilgos  doh.gif

Istikruju nesuprantu kam rodyti blakstienu ilgi ir t.t.... Manau svarbiausia issiaiskinti kokio vazdo norite. Galima su tuo paciu ilgiu padaryti visiskai skirtingai. Ir kiekvienai klientei pvz, 11mm ilgis atrodis kitaip. Priklauso ir nuo akies formos, nuo atstumo iki antakiu, nuo voku pakritimo, nuo priauginamu blk. riestumo, nuo to kokios formos priuginima daryti. Ar ilgina krastus su 11mm, ar 11mm deda per viduri akies. Du labai skirtingi dalykai. Kartais kliente paklausia kokios jai detos ilgiausios blk, Tai labai nustemba, kai pasakau, kad pvz. 14mm. Visiskai taip neatrodo, vien del tok, kad palaipsniui dejau pvz. 7mm,9mm, 11mm, 12mm, 13mm. tada vos 5 blk 14mm ir vel ejau zemyn. Vaizdas naturalus , bet ilgiausios vis gi 14mm. 4u.gif
Aisku, jeigu deciau 10mm-12mm14mm, tai viazdas butu visai kitas. Barbes blk. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 18 balandžio 2012 - 22:51
Pritariu Lisai drinks_cheers.gif As irgi klientems niekada nerekomenduoju detis vieno ilgio per visa akyte, nes gaunasi visiskai karvinis sluotu ivaizdis... Visalaik rekomenduoju tarkime i galus siek tiek pailginti.... ir jeigu i galus nuilgini kad ir labiau, bet prie nosytes ilgis trumputis tada jos jokiu budu neatrodys labai ilgos 4u.gif
Atsakyti
na pagaliau ir as prie jusu prisijungiau:) nuostabu jaustis visa diena graziai 4u.gif siaip viskas gerai tik erzina mane kad jei nusiziovauju ar sudreksta akys tai pradeda griauzti, nors niekada nesiskundziau akiu jautrumu.. g.gif buvo labai juokinga pirma nakti vis prabusdavau issigandus kad ant sono miegu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monimoni @ 2012 04 23, 18:03)
tik erzina mane kad jei nusiziovauju ar sudreksta akys tai pradeda griauzti, nors niekada nesiskundziau akiu jautrumu..  g.gif 

blink.gif abejoju ar tai normalu, nes man tai akių negraužia, nors tiesa, vienąkart vieną akį nei iš šio nei iš to pradėjo graužti ir labai smarkiai, bet praploviau ir praėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 24 balandžio 2012 - 10:36
QUOTE(monimoni @ 2012 04 23, 18:03)
na pagaliau ir as prie jusu prisijungiau:) nuostabu jaustis visa diena graziai 4u.gif  siaip viskas gerai tik erzina mane kad jei nusiziovauju ar sudreksta akys tai pradeda griauzti, nors niekada nesiskundziau akiu jautrumu..  g.gif  buvo labai juokinga pirma nakti vis prabusdavau issigandus kad ant sono miegu  ax.gif

Siaip akiu grauzti neturetu... 4u.gif Speju, kad problema gali buti per dideliame kliju kiekyje arba tiesiog labai jautrias akis turite, tokiu atveju reiketu pasirinkti klijukus jautresnems akims. 4u.gif
Atsakyti