ieskom ieskom draugiu ir daugu nutirps sniegai pilnas parkas bus mamu
O radau jus
Sveikos prisijungusios.Čia rasit draugų. Mes ir draugystes parka sturmuojam laukiam geresniu orų
aš ir pries saulutes ir pagranduko netorli gyvenu. tik nuo kovo 11 osios puses daugiau
Papildyta:
Sausis
1. Buriuke 8,52 Lt/m2 (Eiguliai)
2. Mažulėlė 7,55 Lt/m2
3. Sharkavagile 6,09 lt/m2
4. lara86 6,07 lt/m2
5. jeditux 5,96lt/m2
6. _Fly_ 4.89 lt/m2 (Vilniaus energija)
7. ausra0198 4,61 Lt/m2
8. Ingulis 4,15 lt/m2
9. Voverė 3,4 lt/m2 (renovuotas)
QUOTE(jardita @ 2012 02 21, 15:28)
Labukas,
Kartais taip reikia draugu o ju neturim, tai va nusprendziau cia paieskoti. Esu mamyte (33m.) is Dainavos rajono gyvenu netoli ekspreso parduotuves kreves pr. Auginu du kleckus. Berniukas 4metai eina i Saulutes darzeli, o mano mazytei mergytei tuoj bus vieneri. Auginu ja namuose. Esam nemisedos ypac ziema, gal del to ir sunkiau draugu susirasti. Pavasari daugiau eisim i lauka, i Draugystes parka ir butu smagu pastumdyti vezimeli kartu su kita mamyte. Siuo metu mano isejimas i lauka dazniausia siejamas su vyresnelio paemimu is darzelio.
Kartais taip reikia draugu o ju neturim, tai va nusprendziau cia paieskoti. Esu mamyte (33m.) is Dainavos rajono gyvenu netoli ekspreso parduotuves kreves pr. Auginu du kleckus. Berniukas 4metai eina i Saulutes darzeli, o mano mazytei mergytei tuoj bus vieneri. Auginu ja namuose. Esam nemisedos ypac ziema, gal del to ir sunkiau draugu susirasti. Pavasari daugiau eisim i lauka, i Draugystes parka ir butu smagu pastumdyti vezimeli kartu su kita mamyte. Siuo metu mano isejimas i lauka dazniausia siejamas su vyresnelio paemimu is darzelio.
QUOTE(agnmama @ 2012 02 24, 00:33)
Sveikutes mamytes,
mes taip pat ieskome draugu, pasivaiksciojimam, paplepejimam ir zaidimam
Esu 28-eriu mamyte, o dukrytei dveji
mes taip pat ieskome draugu, pasivaiksciojimam, paplepejimam ir zaidimam
Esu 28-eriu mamyte, o dukrytei dveji
Sveikos prisijungusios.Čia rasit draugų. Mes ir draugystes parka sturmuojam laukiam geresniu orų
QUOTE(ausra0198 @ 2012 02 26, 17:31)
sveikos mamytes mudu su Dovydeliu (greit bus metukai) taip pat ieskome draugu kai atsils orai pasivaikscioti pas mus name vien pensininkai, tad vaikui laabai truksta draugu gyvenam pramones pr. prie pagranduko darzelio.
aš ir pries saulutes ir pagranduko netorli gyvenu. tik nuo kovo 11 osios puses daugiau
Papildyta:
Sausis
1. Buriuke 8,52 Lt/m2 (Eiguliai)
2. Mažulėlė 7,55 Lt/m2
3. Sharkavagile 6,09 lt/m2
4. lara86 6,07 lt/m2
5. jeditux 5,96lt/m2
6. _Fly_ 4.89 lt/m2 (Vilniaus energija)
7. ausra0198 4,61 Lt/m2
8. Ingulis 4,15 lt/m2
9. Voverė 3,4 lt/m2 (renovuotas)
uoj, kaip gerai, kad bent aš ne viršuje Ale renovuotų namų kainos kokios didelės, palyginus su pernykštėmis
ziaurios saskaitos.sitiek pinigu.siaubas.greiciau atsiltu
Labukas, manau atsilus orams ir pagerejus pravaziavimo su vezimu salygom tikrai su daug kuo susitiksime parke O dabar mes truputi sergam Mazoji mano gauna antibiotiku - gerklyte ir auksta temp ir mane negerumai griebia bet mes issikapstysim Kai toks grazus oras, saule lenda is po debeselio - norisi lekt laukan..
Sveikit. maniškis irgi sloguoja. bet i lauka siandien ejom. temp nera tai neisedejau namie kai saulute taip sildo
Sveiki
mes neseniai atsikrausteme netoli teo, nelabai ka cia ir zinau man 26m auginu dukryte 9men gal kas parekomenduotu darzeli, kuris arciausiai butu
mes neseniai atsikrausteme netoli teo, nelabai ka cia ir zinau man 26m auginu dukryte 9men gal kas parekomenduotu darzeli, kuris arciausiai butu
internete aš žiūrėjau kai rinkausi.
http://darzeliai.kau...nfo/istaiguinfo
http://darzeliai.kau...nfo/istaiguinfo
QUOTE(jeditux @ 2012 03 02, 19:07)
jau ziurejau as cia, nelabai gaudausi su atstumais, o ir galvojau gal kas kazka parekomenduos, bet dekui ir uz tai
QUOTE(lara86 @ 2012 02 27, 09:52)
ieskom ieskom draugiu ir daugu nutirps sniegai pilnas parkas bus mamu
tai jau tikrai ,laukiam nesulaukiam siltesniu oru ir saulutes
as tai suvedu pavadinima darzelio kuris arciasia namu (maps.lt pasiziuriu) ir paskaitau atsiliepimus