Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava, jos mamytės ir vaikučiai

QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 12 20, 00:15)
Mes nors ir ne Partizanų gale gyvenam,bet ateinam į tą parkelį 4u.gif
Junkis į FB grupę 4u.gif

Jus man blondinei dbr pasakykit kur ta jusu grupe fb rast? blush2.gif
Atsakyti
grupe yra " kauno mamytes kaimynes " jei kazko nepriiemiau tai parasykit i AZ man, tikrai laukiamos visos smile.gif
Atsakyti
Dekui blush2.gif Jau pasiprasiau pas jus blush2.gif
Atsakyti
priemiau, lauksim prisitatymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryteade @ 2012 12 20, 13:23)
grupe yra " kauno mamytes kaimynes " jei kazko nepriiemiau tai parasykit i AZ man, tikrai laukiamos visos smile.gif

Rašiau 11 12 jums fb private message...jokio atsakymo. Dabar vel pabandziau istoti, gal priimsite? smile.gif
Atsakyti
as ir noriu i jusu fb cia kazkaip vangiai bendraujama gal ten aktyviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jardita @ 2012 12 18, 12:52)
Apie prailgintas grupes zinau, tiesiog nenorejau palikti ten vaiko, jis ir taip mamos laukia, o cia dabar dar bus paskutinis ir i prailginta nuvestas.  Daugiau nebevedu vaiko i darzeli sedim namie ir laukiam geresniu oru.

Laba smile.gif mes ir lankom darzeli Saulute biggrin.gif Na jei as nespeju, tai vaikas labai dziaugias galedamas nueit i prailginta., be to ten nauji zaislai thumbup.gif As ir turiu mergyte 1.6 m, tai ant ranku ir nueinu, kai nepusto - su rogem... Aisku apsiverkus visa buna, bet kitaip neiseina...
Atsakyti
i fb privata kazkaip zinutes negavau g.gif bet visas kas prasesi i grupe priemiau smile.gif tikiuosi ir jus buvote tarp ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2012 12 19, 23:22)
AŠ iš Partizanų galo, bet vežimelį jau rečiau stumdome, mat panelė nori vaikščioti, mums 1m 5men smile.gif O dabar per pusnis kažin ir ar pravažiuotume biggrin.gif

Sveikos mamytės smile.gif jungiuosiu prie kaimynių smile.gif
mes irgi lankomės Dainavos parkelyje, mums 1m 2mėn irgi nebelabai jau nori sėdėti vežime, nori pati eiti smile.gif
Atsakyti
ax.gif Laba diena. bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
laba, su praejusiom sventem ir naujaisiais wink.gif kai as atejau cia, niekas nebendravo dabar ziuriu truputi atsigavus temute smile.gif
Atsakyti
Prašymas padėti.

Viena iš dainaviškių yra šito nuostabaus vaikelio krikštamotė.
Atsakyti