Labas, pačio geriausio rajono mamytės Sveikinu sulaukus žiemos, linkiu Jūsų vaikams sveikatytės ir daug džiaugsmo per didžiąsias šventes Kadangi pati esu iš Partizanų gatvės galo, tai kaip tikra dainaviškė turiu teisę Jums kai ką parodyti.. Labai kviečiu
Ir ten bus...
Sveikutes visos
oi kaip gerai kad cia uzsukau reiks apsilankyti dainavos mamyciu turgelyje tikiuosi rasti reikiamu drabuzeliu ir batuku
oi kaip gerai kad cia uzsukau reiks apsilankyti dainavos mamyciu turgelyje tikiuosi rasti reikiamu drabuzeliu ir batuku
O man reikia kitos šluotos gal rasiu toj mugėje
Labas,
Gal kas gali patarti ar padeti. Gyvenu prie Dainavos turgelio 41namas, viena vaika vedam i darzeli Saulute kita priziuriu namie. Siuo metu oras baisingas ir geresnio artimiausiu metu nenusimato. Man su mazaja 1,8m. mergaite sunku nueiti. Gal kas gali patarti kokia aukle, o gal kokia mamyte gyvena netoliese su mazu vaiku ir galetu priziureti mano mergyte, kol as kita vaika is darzo pasiimsiu tai cia butu laikas nuo 16;30 iki 17:30. Rytais tetis nuveda i darza, o vakare nelabai gali suspeti.
Gal kas gali patarti ar padeti. Gyvenu prie Dainavos turgelio 41namas, viena vaika vedam i darzeli Saulute kita priziuriu namie. Siuo metu oras baisingas ir geresnio artimiausiu metu nenusimato. Man su mazaja 1,8m. mergaite sunku nueiti. Gal kas gali patarti kokia aukle, o gal kokia mamyte gyvena netoliese su mazu vaiku ir galetu priziureti mano mergyte, kol as kita vaika is darzo pasiimsiu tai cia butu laikas nuo 16;30 iki 17:30. Rytais tetis nuveda i darza, o vakare nelabai gali suspeti.
Darželiuose būna prailgintos grupės iki 18.30, pasidomėkite, gal iki to laiko ir tėtis suspės?
Apie prailgintas grupes zinau, tiesiog nenorejau palikti ten vaiko, jis ir taip mamos laukia, o cia dabar dar bus paskutinis ir i prailginta nuvestas. Daugiau nebevedu vaiko i darzeli sedim namie ir laukiam geresniu oru.
QUOTE(Gelda @ 2012 12 18, 21:08)
Sveikos dainavos mamytes ar priimat naujas nares?
Sveika prisijungus
QUOTE(Gelda @ 2012 12 19, 22:30)
Yra cia mamyciu gyvenanciu partizanu gale ir vezimukus stumdanciu dainavos parkely gal?
Mes nors ir ne Partizanų gale gyvenam,bet ateinam į tą parkelį
Junkis į FB grupę
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 12 20, 00:15)
Kad aš bandžiau jungtis į FB grupę, iki šiol niekas nepatvirtino....
AŠ iš Partizanų galo, bet vežimelį jau rečiau stumdome, mat panelė nori vaikščioti, mums 1m 5men O dabar per pusnis kažin ir ar pravažiuotume