Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava, jos mamytės ir vaikučiai

Labas, pačio geriausio rajono mamytės wink.gif Sveikinu sulaukus žiemos, linkiu Jūsų vaikams sveikatytės ir daug džiaugsmo per didžiąsias šventes 4u.gif Kadangi pati esu iš Partizanų gatvės galo, tai kaip tikra dainaviškė turiu teisę Jums kai ką parodyti.. Labai kviečiu smile.gif

user posted image

Ir ten bus...

user posted image

Atsakyti
Sveikutes visos smile.gif
oi kaip gerai kad cia uzsukau smile.gif reiks apsilankyti dainavos mamyciu turgelyje bigsmile.gif tikiuosi rasti reikiamu drabuzeliu smile.gif ir batuku
Atsakyti
O man reikia kitos šluotos bigsmile.gif gal rasiu toj mugėje nail.gif
Atsakyti
Labas,
Gal kas gali patarti ar padeti. Gyvenu prie Dainavos turgelio 41namas, viena vaika vedam i darzeli Saulute kita priziuriu namie. Siuo metu oras baisingas ir geresnio artimiausiu metu nenusimato. Man su mazaja 1,8m. mergaite sunku nueiti. Gal kas gali patarti kokia aukle, o gal kokia mamyte gyvena netoliese su mazu vaiku ir galetu priziureti mano mergyte, kol as kita vaika is darzo pasiimsiu tai cia butu laikas nuo 16;30 iki 17:30. Rytais tetis nuveda i darza, o vakare nelabai gali suspeti.
Atsakyti
Mes neinam i darzeli tokiu oru,ir beda isspresta smile.gif
Atsakyti
Darželiuose būna prailgintos grupės iki 18.30, pasidomėkite, gal iki to laiko ir tėtis suspės? 4u.gif
Atsakyti
Apie prailgintas grupes zinau, tiesiog nenorejau palikti ten vaiko, jis ir taip mamos laukia, o cia dabar dar bus paskutinis ir i prailginta nuvestas. Daugiau nebevedu vaiko i darzeli sedim namie ir laukiam geresniu oru.
Atsakyti
Sveikos dainavos mamytes bigsmile.gif ar priimat naujas nares? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelda @ 2012 12 18, 21:08)
Sveikos dainavos mamytes bigsmile.gif  ar priimat naujas nares? blush2.gif

Sveika prisijungus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Yra cia mamyciu gyvenanciu partizanu gale ir vezimukus stumdanciu dainavos parkely gal? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelda @ 2012 12 19, 22:30)
Yra cia mamyciu gyvenanciu partizanu gale ir vezimukus stumdanciu dainavos parkely gal?  blush2.gif

Mes nors ir ne Partizanų gale gyvenam,bet ateinam į tą parkelį 4u.gif
Junkis į FB grupę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 12 20, 00:15)
Mes nors ir ne Partizanų gale gyvenam,bet ateinam į tą parkelį 4u.gif
Junkis į FB grupę 4u.gif

Kad aš bandžiau jungtis į FB grupę, iki šiol niekas nepatvirtino....

AŠ iš Partizanų galo, bet vežimelį jau rečiau stumdome, mat panelė nori vaikščioti, mums 1m 5men smile.gif O dabar per pusnis kažin ir ar pravažiuotume biggrin.gif
Atsakyti