Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava, jos mamytės ir vaikučiai

Labas, mielos kaimynės Dainaviškės:4u: 4u.gif 4u.gif Turbūt žinote Dainavos turgu ir kad ten periodiškai vyksta Dainavos mamyčiu turgeliai smile.gif Tai va šį šeštadienį, lapkričio 17 diena, nuo 9.00 val. vėl šurmuliuos turgelis. Daugiau info www.facebook.com/DainavosTurgus Nuoširdžiai kviečiu visas apsilankyti, nes verta, apsimoka, naudinga ir smagu smile.gif ax.gif
Atsakyti
Na bet ir tylu čia...Senbuvės tik ateina su skelbimais ir viskas:)
Kuo visos dainavos mamytės užsiėmusios, gal jau kalėdines dovanėles ruošia ar šiltesnius drabužėlius vaikučiams mezga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2012 11 16, 15:14)
Na bet ir tylu čia...Senbuvės tik ateina su skelbimais ir viskas:)
Kuo visos dainavos mamytės užsiėmusios, gal jau kalėdines dovanėles ruošia ar šiltesnius drabužėlius vaikučiams mezga smile.gif

taip taip smile.gif ax.gif
Laba 4u.gif
Atsakyti
Sveikos noreciau prisijungti i jusu grupeli esu 25m auginu dukryte 1,9 men gyvenu prie pat draugystes parko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2012 11 18, 20:01)
Sveikos noreciau prisijungti i jusu grupeli esu 25m auginu dukryte  1,9 men gyvenu prie pat draugystes parko smile.gif

Sveika prisijungus smile.gif
Kurioj pusėj prie Draugystės parko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 11 18, 21:11)
Sveika prisijungus smile.gif
Kurioj pusėj prie Draugystės parko? ax.gif

uz norfos priesais garazus smile.gif maciau kazkuri mamyte yra is 85 namo o mes is 87 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2012 11 18, 20:13)
uz norfos priesais garazus smile.gif maciau kazkuri mamyte yra is 85 namo o mes is 87 smile.gif

Tai tada toliau nuo mūsų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 11 18, 21:19)
Tai tada toliau nuo mūsų rolleyes.gif

o jus kurioj vietoj gyvenat? kitoj parko pusej link berzeliu mano tevai gyvena seneliai tai as cia augus man kazkaip tiek viena tike kita parko puse sava smile.gif
Atsakyti

tęsiam tradiciją smile.gif ir vėl šildymas sad.gif
SPALIS

1. Buriuke 2,6 Lt/m2 (Eiguliai)
2. Ingulis 0,40 Lt/m2
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2012 11 18, 20:21)
o jus kurioj vietoj gyvenat? kitoj parko pusej link berzeliu mano tevai gyvena seneliai tai as cia augus man kazkaip tiek viena tike kita parko puse sava smile.gif

Taip,prie berželių mes smile.gif
Atsakyti

tęsiam tradiciją smile.gif ir vėl šildymas sad.gif
SPALIS

1. Buriuke 2,6 Lt/m2 (Eiguliai)
2. Vitaliux 1,09 Lt/m2
3. Ingulis 0,40 Lt/m2
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2012 11 18, 20:13)

Cia as toji mamyte mirksiukas.gif
Atsakyti