Labas, mielos kaimynės Dainaviškės:4u: Turbūt žinote Dainavos turgu ir kad ten periodiškai vyksta Dainavos mamyčiu turgeliai Tai va šį šeštadienį, lapkričio 17 diena, nuo 9.00 val. vėl šurmuliuos turgelis. Daugiau info www.facebook.com/DainavosTurgus Nuoširdžiai kviečiu visas apsilankyti, nes verta, apsimoka, naudinga ir smagu
Na bet ir tylu čia...Senbuvės tik ateina su skelbimais ir viskas:)
Kuo visos dainavos mamytės užsiėmusios, gal jau kalėdines dovanėles ruošia ar šiltesnius drabužėlius vaikučiams mezga
Kuo visos dainavos mamytės užsiėmusios, gal jau kalėdines dovanėles ruošia ar šiltesnius drabužėlius vaikučiams mezga
QUOTE(suntea7 @ 2012 11 16, 15:14)
Na bet ir tylu čia...Senbuvės tik ateina su skelbimais ir viskas:)
taip taip
Laba
Sveikos noreciau prisijungti i jusu grupeli esu 25m auginu dukryte 1,9 men gyvenu prie pat draugystes parko
QUOTE(zivkeee @ 2012 11 18, 20:01)
Sveikos noreciau prisijungti i jusu grupeli esu 25m auginu dukryte 1,9 men gyvenu prie pat draugystes parko
Sveika prisijungus
Kurioj pusėj prie Draugystės parko?
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 11 18, 21:11)
uz norfos priesais garazus maciau kazkuri mamyte yra is 85 namo o mes is 87
QUOTE(zivkeee @ 2012 11 18, 20:13)
Tai tada toliau nuo mūsų
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 11 18, 21:19)
Tai tada toliau nuo mūsų
o jus kurioj vietoj gyvenat? kitoj parko pusej link berzeliu mano tevai gyvena seneliai tai as cia augus man kazkaip tiek viena tike kita parko puse sava
tęsiam tradiciją ir vėl šildymas
SPALIS
1. Buriuke 2,6 Lt/m2 (Eiguliai)
2. Ingulis 0,40 Lt/m2
QUOTE(zivkeee @ 2012 11 18, 20:21)
o jus kurioj vietoj gyvenat? kitoj parko pusej link berzeliu mano tevai gyvena seneliai tai as cia augus man kazkaip tiek viena tike kita parko puse sava
Taip,prie berželių mes
tęsiam tradiciją ir vėl šildymas
SPALIS
1. Buriuke 2,6 Lt/m2 (Eiguliai)
2. Vitaliux 1,09 Lt/m2
3. Ingulis 0,40 Lt/m2
QUOTE(zivkeee @ 2012 11 18, 20:13)
Cia as toji mamyte