Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava, jos mamytės ir vaikučiai

QUOTE(*Aistė @ 2012 11 06, 10:17)
panašaus amžiaus leliukus auginam... kaip sekasi?  4u.gif

Neblogai smile.gif Veiksmas vyksta, kai du tai visai nenuobodu bigsmile.gif
kaip jum sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 11 06, 10:28)
Neblogai smile.gif Veiksmas vyksta, kai du tai visai nenuobodu bigsmile.gif
kaip jum sekasi? smile.gif

Mes irgi neblogai, tik va naktim mums nesiseka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aistė @ 2012 11 06, 10:30)
Mes irgi neblogai, tik va naktim mums nesiseka...  doh.gif

Mano mažyliui naktim labai apetitas padidėja,tai kartais atrodo,kad daugiau nieko neveikiu tik maitinu,maitinu,maitinu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 11 06, 11:25)
Mano mažyliui naktim labai apetitas padidėja,tai kartais atrodo,kad daugiau nieko neveikiu tik maitinu,maitinu,maitinu... doh.gif

Aš tai nežinau kas čia jai ar dantys ar koks biesas, nes pabunda po kokius 7 kartus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aistė: 06 lapkričio 2012 - 10:56
QUOTE(*Aistė @ 2012 11 06, 11:55)
Aš tai nežinau kas čia jai ar dantys ar koks biesas, nes pabunda po kokius 7 kartus  doh.gif

Mano jau kokios 2sav.kaip naktį kas val.keliasi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 11 06, 11:59)
Mano jau kokios 2sav.kaip naktį kas val.keliasi.  doh.gif

Bet jūs dar tirbūt MP maitinat?
Atsakyti
QUOTE(*Aistė @ 2012 11 06, 12:04)
Bet jūs dar tirbūt MP maitinat?

taip,ir jau pietums košę įvedinėju.
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 11 06, 12:22)
taip,ir jau pietums košę įvedinėju.

Nu ir parašiau - tirbūt biggrin.gif vyras klaviatūrą prieš kelias dienas suliejo, tai kariauju aš su ja.. doh.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Aš jūsų rajone gyvenau labai labai senai smile.gif Rašau čia su pagalbos prašymu. Iki 1990 m gyvenau Birželio 23-iosios gatvėj. 8 name. Ten turėjau draugę vardu Milda, gyvenom tam pačiam 5aukštyje. Poto staigiai išsikraustėm ir jokių kontaktų nebeliko. Tik tiek ir težinau. Mildai apie 24-28 m. nepamenu, kad turėjo sesių ar brolių. Gyveno 2-5 aukšte. Jei kas ką žino, prašau parašykite į až. Ačiū jums smile.gif
Atsakyti
Kvietimas
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti, esu iš Partizanų galo, auginu 1m 4mėn dukrytę. Išsiunčiau pakvietimą prisijungti prie grupės FB, bet norėtųsi sužinoti ar turiu artimų kaimynių? smile.gif
Dabar ruduo, artėja žiema, orai prastėja....rečiau išeinam į lauką. Kartais visai ne pro šalį būtų kompanija tiek man, tiek mažylei. Prie arbatos puodelio, ar vyno taurės. Galbūt atsiras bendraminčių mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos

tęsiam tradiciją smile.gif ir vėl šildymas sad.gif

SPALIS

1. Buriuke 2,6 Lt/m2 (Eiguliai)
Atsakyti