Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava, jos mamytės ir vaikučiai

QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 10 10, 18:06)
Yra mamyčių gyvenančių netoli bazės?
Prašom prisiduoti tongue.gif  4u.gif

Mes gyvenam Gričiupio gatvėj, tokios temos neradau, man Dainava ir bazė netoli visai, tai gal priimsit.. 4u.gif
Atsakyti
aiste kulbyte?
Atsakyti
QUOTE(lauryteade @ 2012 11 05, 14:07)
aiste kulbyte?

Jei čia man, tai ne smile.gif
Atsakyti
Šiaip viešai geriau neskelbti privačių duomenų, gi viskas išlieka internete.

Sveika istojus i sekta *Aiste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2012 11 05, 15:09)
Šiaip viešai geriau neskelbti privačių duomenų, gi viskas išlieka internete.

Sveika istojus i sekta *Aiste smile.gif

Kad nelabai čia pas jus sekta, mažai veiksmo smile.gif
Atsakyti
Kaip ten bebuvę, palikim žmogui pačiam spręst, kada jis anoniminiam forume užsinorės savo vardus ir pavardes rašyti. Audrelijos pastebėjimas iš esmės yra teisingas, nes tarkim aš asmeniškai neapsidžiaugčiau čia savo vardą su pavarde radus, nors didžioji dalis sektos (yra yra ji, tik "senoji dalis" jau kiek asmeniškiau bendrauja) ne tik vardą, pavardę, vaikų vardus, bet ir darbovietę beigi silpnybes žino. Bet ar tai sakyti čia ar ne jau mano pačios reikalas. Gerai, kad čia nesutapo, bet va būtų sutapę ir tas jausmas gal kiek kitoks būtų buvęs. ;] Čia ne pabarimas ir ne pamokslas, tiesiog norisi, kad su tokiais dalykais, ypač kai jie kito žmogaus, elgtumėmės kiek atidžiau.
O veiksmą pagal poreikius kuriamės patys. Eeeet, buvo laikai, kadais mes čia ir poezijos vakarus rengėm ir dėl jorkšyro nusilaužusio galvą verkėm hihihi.gif ir šiaip visokiais auklėjamaisiais (vaikų ir vienos kitų) klausimais pasisakinėjom. Dabar mes, "senės" jau pažengėm į kitą kvantinį lygį, bet neišsilakstėm. Sėdim ir stebim temą nuo Olimpo. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 lapkričio 2012 - 15:39
smile.gif+2012 11 05, 16:34-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 11 05, 16:34)
Kaip ten bebuvę, palikim žmogui pačiam spręst, kada jis anoniminiam forume užsinorės savo vardus ir pavardes rašyti. Audrelijos pastebėjimas iš esmės yra teisingas, nes tarkim aš asmeniškai neapsidžiaugčiau čia savo vardą su pavarde radus, nors didžioji dalis sektos (yra yra ji, tik "senoji dalis" jau kiek asmeniškiau bendrauja) ne tik vardą, pavardę, vaikų vardus, bet ir darbovietę beigi silpnybes žino. Bet ar tai sakyti čia ar ne jau mano pačios reikalas. Gerai, kad čia nesutapo, bet va būtų sutapę ir tas jausmas gal kiek kitoks būtų buvęs. ;] Čia ne pabarimas ir ne pamokslas, tiesiog norisi, kad su tokiais dalykais, ypač kai jie kito žmogaus, elgtumėmės kiek atidžiau.
O veiksmą pagal poreikius kuriamės patys. Eeeet, buvo laikai, kadais mes čia ir poezijos vakarus rengėm ir dėl jorkšyro nusilaužusio galvą verkėm hihihi.gif  ir šiaip  visokiais auklėjamaisiais (vaikų ir vienos kitų) klausimais pasisakinėjom. Dabar mes, "senės" jau pažengėm į kitą kvantinį lygį, bet neišsilakstėm. Sėdim ir stebim temą nuo Olimpo.  cool.gif

Opapa, va čia tai kalba, jaučiasi, kad žmogus su "statusu" kalba. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
smile.gif+2012 11 05, 16:34-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 11 05, 16:34)
O veiksmą pagal poreikius kuriamės patys. Eeeet, buvo laikai, kadais mes čia ir poezijos vakarus rengėm ir dėl jorkšyro nusilaužusio galvą verkėm hihihi.gif   ir šiaip  visokiais auklėjamaisiais (vaikų ir vienos kitų) klausimais pasisakinėjom. Dabar mes, "senės" jau pažengėm į kitą kvantinį lygį, bet neišsilakstėm. Sėdim ir stebim temą nuo Olimpo.  cool.gif

Mes ir tavo batų dydį ir natūralią plaukų spalvą ir augintinių vardus žinom ax.gif
Mes sektantės net žinom kada viena kitai PMS būna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrelija: 05 lapkričio 2012 - 21:12
QUOTE(Audrelija @ 2012 11 05, 22:11)
Mes  ir tavo batų dydį ir natūralią plaukų spalvą ir augintinių vardus žinom  ax.gif
Mes sektantės net žinom kada viena kitai PMS būna  biggrin.gif

Net baugu į tokią sektą lysti tada... blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aistė @ 2012 11 05, 13:48)
Mes gyvenam Gričiupio gatvėj, tokios temos neradau, man Dainava ir bazė netoli visai, tai gal priimsit..  4u.gif

4u.gif Prašom prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 11 06, 10:01)
4u.gif Prašom prašom smile.gif

panašaus amžiaus leliukus auginam... kaip sekasi? 4u.gif
Atsakyti