Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava, jos mamytės ir vaikučiai

QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 10 09, 14:56)

Kaip smagu. Skubu sveikinti 4u.gif Nei nežinojau, kad jūsų šeimyną padaugėjo 4u.gif Sveikinam 4u.gif Kaip laikosi mažylis ir didysis? 4u.gif Kaip dėmėsiu pasidalina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 10 11, 15:12)
mes arčiau Trijų berželių ax.gif

aaa tai kaimynka friends.gif , anksciau kartais ne kitur guvenot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamasius: 11 spalio 2012 - 21:19
QUOTE(Ingulis @ 2012 10 11, 21:00)
Kaip smagu. Skubu sveikinti  4u.gif Nei nežinojau, kad jūsų šeimyną padaugėjo  4u.gif Sveikinam  4u.gif Kaip laikosi mažylis ir didysis? 4u.gif Kaip dėmėsiu pasidalina?  4u.gif

Ačiū už sveikinimus smile.gif Seniai girdėta mirksiukas.gif
Jau tada,kai Kalėdines pakabėles dariau,buvo matyt,tik žieminių rūbų dėka turbūt nelaba buvo galima pastebėt mirksiukas.gif
Vaikai,atrodo,negali vienas be kito wub.gif Didysis be proto myli mažylį,praėjus 10val.po gimdymo jau gulėjo šalia mažylio wub.gif Ne visiem leidžia žiūrėt,kalbint,imti... Po nakties nelabai sulaukia kada atsibus,ateina ir žadina "Boli,boli..." wub.gif . O mažylis be galo laimingas,kai brolis jį kalbina,jau supranta Jokūbo juokelius. Kažkaip labai smagu,žinoma,būna akimirkų visokių.
Dėl dėmesio... Jokūbui leidžiu,kad jis man padėtų, prigalvoju visokios veiklos,kad jaustųsi naudingas, kai mažylis miega stengiuosi su juo daugiau užsiimti jo mėgstama veikla. Dabar vaikai jau abu vienas su kitu užsiima. Kažkaip pasidalina tą dėmesį rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(mamasius @ 2012 10 11, 22:18)
aaa tai kaimynka friends.gif , anksciau kartais ne kitur guvenot  g.gif

aga,kitur... ax.gif nu va,kaip smagu,atsiras kaimynių smile.gif Per langą vis matau,kaip mamos su vežimėliais pravažiuoja. Galvoju,gal kartais ir čia kas užsuka ax.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(maribella @ 2012 10 11, 21:00)
as prie sauletekio gyvenu, bet kad per toki orai nelabai norisi kisti nosi, jetus kaip namie salta, nu eina sau, apsirenge kaip meskinai sedim, kada tas sildymas sad.gif
Papildyta:
siaip galim ir fb manau kokia grupe sukurti,na cia tik mano pasiulymas smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na as ir gyvenu viosai salia norfos smile.gif gal gyvenam tam paciam name biggrin.gif as ruosiuosi kurti dainavos mamyciu grupe, tik kaip grysiu po atostogu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes vakar ir siandien buvom dainavos parkelyje, oras tai neblogas buvo smile.gif o mamyciu tai labai apmazeje parkely, nepalyginsi su vasara ax.gif Gal kas irgi parkelyje buvot? Kai pamatau mamyte kokia, vis pagalvoju gal kuri is cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryteade @ 2012 10 12, 16:30)
Na as ir gyvenu viosai salia norfos smile.gif gal gyvenam tam paciam name biggrin.gif as ruosiuosi kurti dainavos mamyciu grupe, tik kaip grysiu po atostogu smile.gif

mano namas uz norfos nugaros
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2012 10 12, 18:29)
Sveikos  4u.gif  mes vakar ir siandien buvom  dainavos parkelyje, oras tai neblogas buvo  smile.gif o mamyciu tai labai apmazeje parkely, nepalyginsi su vasara  ax.gif  Gal kas irgi parkelyje buvot? Kai pamatau mamyte kokia, vis pagalvoju gal kuri is cia  biggrin.gif

mes šią savaitę nėjom į parką, beveik visą savaitę namie. Vaikai sirguliuoja truputį.
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 10 12, 19:41)
mes šią savaitę nėjom į parką, beveik visą savaitę namie. Vaikai sirguliuoja truputį.

Sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2012 10 15, 12:14)
Sveikit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giciuke @ 2012 10 12, 19:27)
mano namas uz norfos nugaros

na maniskis irgi biggrin.gif koks namo numeris?
Papildyta:
visiem sergantiem sveikatytes, maniskis irgi su slogyte, o ir man nosis bega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryteade @ 2012 10 15, 15:40)
na maniskis irgi biggrin.gif koks namo numeris?
85
Atsakyti
labuka.mes salia pasimatymo.bet laaabai daznai vaikstinejam po parka smile.gif
Atsakyti