Na bent to vejo nebutu.. jau atrodo geriau pasaltu greiciau tai ir tos dregmes neliktu. O sildymo as jau laukiu, nes jau ir taip namie radiatorius ijungtas..
sveikos mamytes, kaip cia nieks nebendrauja gal ttikri visos sedi FB tada apsikeiskim. http://www.facebook.com/#!/simona.zegunyte va mano facebook, jei norite pakvieskite, galesim pabendrauti daugiau
O tai facebooke kokia grupe yra ar kaip?
QUOTE(Babauziukas @ 2012 10 10, 15:34)
O tai facebooke kokia grupe yra ar kaip?
hmm lyg ir nėr
Turbūt anksčiau prisijungusios jau pasiaugino vaikučius, grįžo į darbus ir nelabai lieka laiko SM Tos, kurios susibendravo, bendrauja daugiau gyvai, todėl ir aprimo ši tema. Bet niekada nevėlu vėl atgaivinti
o, mes snd su nesiokle puikiai pasibuvome lauke ( Amelija 4 men ir mama), dabar nebus tiek laiko parke vaiksciuoti ir pasisnekuciuoti cia. Bendraukime
Yra mamyčių gyvenančių netoli bazės?
Prašom prisiduoti
Prašom prisiduoti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 10 10, 18:06)
as gyvenu nepertoliausiai, salia norfos kur prie draugystes parko taikos pr ar jum cia toli?
QUOTE(lauryteade @ 2012 10 11, 14:18)
as gyvenu nepertoliausiai, salia norfos kur prie draugystes parko taikos pr ar jum cia toli?
mes arčiau Trijų berželių
QUOTE(DOLLILYTE @ 2012 10 11, 15:12)
mes arčiau Trijų berželių
Tai cia visai netoli istikruju turbut einat i draugystes parkeli? Iskot drauges?
QUOTE(lauryteade @ 2012 10 11, 14:18)
As prie pat norfos gyvenu
QUOTE(lauryteade @ 2012 10 11, 16:04)
Tai cia visai netoli istikruju turbut einat i draugystes parkeli? Iskot drauges?
einam einam tik šią savaitę nelabai kur nosies iš namų kišam
as prie sauletekio gyvenu, bet kad per toki orai nelabai norisi kisti nosi, jetus kaip namie salta, nu eina sau, apsirenge kaip meskinai sedim, kada tas sildymas
Papildyta:
siaip galim ir fb manau kokia grupe sukurti,na cia tik mano pasiulymas
Papildyta:
siaip galim ir fb manau kokia grupe sukurti,na cia tik mano pasiulymas