Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava, jos mamytės ir vaikučiai

QUOTE(*Liūtė* @ 2012 08 27, 15:32)
Mum arciausiai Daukanto, ten is viso tiesiai paeini kiemu ir viskas. O dbr reiks taikos pr. paciai pereiti g.gif  Bet taip ar taip,pirmoj klases iki 17val maciau tikrai yra prailginta,o ir neis viena, vesim kazkuris. Gerai,akd dar tik priesmokykline darzelyje. huh

Sudėtinga tą pasirinkimą padaryti, bet teks, bet kokiu atveju mirksiukas.gif Apie varpelį buvau girdėjus gerų atsiliepimų, bet čia kaip ir visur - visų nuomonės skiriasi ax.gif

Dabar girdėjau, kad pradinę būtinai reikės lankyti tik rajoninę, kuri priklauso, bet nežinau kiek tiesos tame blush2.gif
Atsakyti
na tam pačiam Varpely ir netoliese esančiose tikrai ne tik rajoniniai. Tik gal "rajoniniams" pirmenybė dėl gyvenamos vietos. Nežinau iš tikro. Mano nė vienas vaikas tos "kuri priklauso" nelankė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 28 rugpjūčio 2012 - 14:33
Labukas, as gyvenu Taikos pr. smile.gifsmile.gifsmile.gif, Dainavos rajone. Mano maziui spalio 14 d. bus metukai, esu uzrasiusi ji i girstucio darziuka, ka apie ji manote? smile.gif
Atsakyti
Rastas Jorkšyro kilmės šuniukas Kaune, Dainavos rajone. tel.867194052
Atsakyti
"Penkta koja" rašo, kad šuniuko šeimininkai jau atsirado
http://www.facebook.com/#!/penktakoja
Atsakyti
Sveikos , esame is dainavos rajono, tiksliau is sauletekio smile.gif musu mergytei 10menesiuku, gal yra mamyciu norinciu palaikyti kompanija pasivaikscioti parkelyje? smile.gif vienom liudna vaikstineti 4u.gif
Atsakyti
labukas, mes turim tokia beda su darzeliu, esame registruoti, ne kaune, o gyvenam ir dirbam kaune, todel kad esame registruoti kitame mieste, negalime uzsiregistruoti i darzeli kaune sad.gif seimininke musu i nuomojama buta neregistruoja, ka daryti tokiu atveju? aukle samdyti neturim galimybiu, pas senelius isvesti ir toli lb ir jie dirba patys
Atsakyti
Kai mes vedėm, mes irgi registruoti nebuvom Kaune, bet po to čia tos tvarkos kaitaliojos tai nežinau. Gal skambint tiesiai į kokį darželį ir klaust, kažkaip norėčiau tikėt, kad vis tik yra sprendimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 04 rugsėjo 2012 - 08:19
smile.gif+2012 09 04, 09:19-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 09 04, 09:19)
Kai mes vedėm, mes irgi registruoti nebuvom Kaune, bet po to čia tos tvarkos kaitaliojos tai nežinau. Gal skambint tiesiai į kokį darželį ir klaust, kažkaip norėčiau tikėt, kad vis tik yra sprendimas.

Turi buti registruota cia, mieste. Nueinate ir prisiregistruojat prie seniniujos(manu lyg teisingai parasiau) ir beda isspresta. ax.gif
Atsakyti
na aš tai jau prisiregistravus biggrin.gif , "pasipasakojau" kad kai vaikus daržan vedėm ir buvom Kaune neregistruoti nė su vienu tokios problemos neiškilo. Bet kam aktualu, jūsų atsakymas naudingas.
Atsakyti
Ne taip pacitavau, iseitis visada yra gi 4u.gif
Atsakyti
buvau as toj savivaldybeje ir man pasake kad neregistruos ir liepe tartis su seimininke ir registruotis kur nuomojuosi, bet seimininke nesutinka
Papildyta:
smile.gif+2012 09 04, 09:19-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 09 04, 09:19)

tai as buvau net nuejusi i darzeli, net 3 buvau ir visuose ta pati pasake, kad jei esame ne kaune registruoti niekuo negali padeti, savivaldybeje irgi nepavyko seimininke irgi nesutinka, net nzn ka cia dar padaryti galima sad.gif
Atsakyti