Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava, jos mamytės ir vaikučiai

Sveikos kaimynės smile.gif

Gal ruošiatės darželiui ir ko nors trūksta? Prašau pasižvalgyti ir išsirinkti smile.gif
http://public.fotki....Jonukorubeliai/
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2012 05 10, 11:18)
Nu keičiam temą... Gelele, šaunuole, kad pajudini visas  thumbup.gif. Mintis ekspromtu - gal pavyks biggrin.gif

PICŲ MYTAS - DRAUGYSTĖS PARKAS - DIENĄ SIŪLYKIT - LAIKAS 17 VAL. ....jei neužklups lietus

Ar yra tokių, kas nori ir gali dalyvauti? Buriam sąrašiuką:
Vėtra
Limour
Ice

Vasar baiginėjasi, o šitai taip ir neįvyko g.gif g.gif g.gif Gal vis dėlto DAROM bigsmile.gif ? Eksmpromtu - ŠIANDIEN lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 24 rugpjūčio 2012 - 12:23
tik ne siandien, paskutinis vasaros savaitgalis,visi seimom i gamta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 08 24, 14:04)
tik ne siandien, paskutinis vasaros savaitgalis,visi seimom i gamta  biggrin.gif

Kas į gamtą, o kas gydys ligonius sad.gif surietė maniškį tarpšonkaulinis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eugute @ 2012 08 24, 15:58)
Kas į gamtą, o kas gydys ligonius sad.gif surietė maniškį tarpšonkaulinis sad.gif

Cia jau vasara daznai buna, pasiplikina, ikrenta i koki salta vandeni.. sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 08 24, 13:04)
tik ne siandien, paskutinis vasaros savaitgalis,visi seimom i gamta  biggrin.gif

Tai aš tik pajuokavau, kad šiandien smile.gif Šiandien daug kas eilėje stovi į Mamontovo koncertą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2012 08 24, 12:44)
sveikos , mamytes  smile.gif gal zinot kokiu atsiliepimu ar is savos patirties apie dainavos lopselius "Sadute" ir "Zelmenelis", nes nesenai atsikraustem i si rajona, o apie juos nieko nezinau... g.gif  buciau lb dekinga  smile.gif
Mes lankem "Zelmeneli" linelio grupe, man labai patiko ir aukletojos fainos ir auklyte faina, siaip ir darzelis pats patiko, direktore labai maloni, gaila, kad teko pereiti i kita darzeli.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 08 23, 18:49)
As nelabai susigaudau ten. ZInau ,akd vyturio, tai pradinukai atskiram pastate mokosi.

Gerai susigaudai, yra didelis pastatas, bet yra ir atskiras pradinukam.

QUOTE(braskute_v @ 2012 08 23, 13:38)
Labutis  4u.gif
Kad ten kažkur netoli ir varpelio pradinė mokykla... Nedomina? Aš kažkaip rinkausi tarp varpelio ir paparčio pradinių mokyklų  mirksiukas.gif

man akim nieko ten ypatingesnio iš to Varpelio, tiek kad kažkodėl "prestižiniu" nupieštas ir tiek. O šiaip nemanau, kad kažkuom labai skirtųsi nuo šalia esančios tik ne tiek "išgarsintos" pradinės "Šviesos" (mano pačios ten baigė, esam patenkinti ir jei reiktų rinktis iš naujo nieko kito nesirinkčiau, man asmeniškai ji daug mielesnė už Varpelį, o ir aplinka gražesnė), nei to paties "Vyturio" pradinių (tiek kad reikia žinoti, kad tiek "Šviesa", tiek "Vyturys" prokatalikiškos, bet man asmeniškai čia kad ir neidealus, bet privalumas). Turėjau progą ir vizualiai palygint su tuo pat Varpeliu ir nepasakyčiau, kad elementariai kažkokiais remontais geriau atrodytų ar pan. Tik tėveliai labiau piniguoti ten linkę vaikus vest, nežinau nuo to ar ne ir patapus "prestižine" ar dėl to, kad nuo seno su Varpo gimnazija susieta (bet kai man ta sąsąja neaktuali, tai...) bet labai nuoširdžiai nematau kuo ji ten tokia prestižiškesnė už kitas šalia esančias (ir mano pavardintas ir ne). O ir dar žiūrint pas ką pakliūva. Abejoju ar čia prisipažins, bet viena Dainavos kaimynka kelis metus vakarais linksmindavo savo pasakojimas apie mokytojos psichologinį tėvelių terorizavimą ... cool.gif
Nesakau, kad jis kažkoks prastesnis, bet esu įsitikinus, kad "Varpelio mitas" yra išpūstas ir šalia esančios pradinės klasės nė kiek jam nenusileidžia. Nė viena šalia esanti nėra kažkokia "degraduojanti", kad baidytis. Na nebent jau labai norisi "pliuso", kad "mano vaikas Varpely mokos". Daugiau nematau jokio didesnio pranašumo prieš kitas. Anyway su pradinuku dirba konkretus asmuo, o ne mokyklos pavadinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 26 rugpjūčio 2012 - 18:56
Del to sutinku,dar svarbu kokia aukletoja gaus, nuo to labai daug kas priklausys. Esme,akd bent pradine mokykla butu arti. Kad galetu ir patys pati pareiti namo. Veliau galbut paprasciau grizti g.gif
Atsakyti
na aš neleidau į artimiausią, nes nors netoli, bet keliajuostė judri gatvė, kažkaip nebuvo noro leist pirmaklasei taip vaikščiot. O ir prailgintos grupės ten nebuvo, kas pirmoje klasėje mums buvo aktualu dėl tos pat priežasties - nenoro, kad mažas vaikas per tokią gatvę vienas eitų. O kadangi tokio varianto kur pats gali pareit neturėjom, tai rinkomės ir kue pats nuvežam ir kur parvežam. Na ne pačią tolimiausią, bet va taip ir vežiojom, o kai reikėjo pagelbėdavo praiginta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 rugpjūčio 2012 - 12:56
Mum arciausiai Daukanto, ten is viso tiesiai paeini kiemu ir viskas. O dbr reiks taikos pr. paciai pereiti g.gif Bet taip ar taip,pirmoj klases iki 17val maciau tikrai yra prailginta,o ir neis viena, vesim kazkuris. Gerai,akd dar tik priesmokykline darzelyje. huh
Atsakyti
Pirktume Dainavos vid. mokyklos uniforma 134 ugio mergaitei 4u.gif
Atsakyti