+2012 08 16, 17:56-->
Juk šitą lankstinuką aš gavau Tauragėje prieš gerą mėnesį - baikeriai įteikė. Galvoju, kur man matyta ta plyta . Būtinai įsigysiu ir pasidėsiu naujame ofise - bus savotiška nuoroda klientams, kurie taip pat gali norėti padėti ....
Domėjausi, šio centro darbai intensyviai vyksta, jau lyg atidaryta viena dalis ...
QUOTE(hi @ 2012 08 16, 17:56)
Juk šitą lankstinuką aš gavau Tauragėje prieš gerą mėnesį - baikeriai įteikė. Galvoju, kur man matyta ta plyta . Būtinai įsigysiu ir pasidėsiu naujame ofise - bus savotiška nuoroda klientams, kurie taip pat gali norėti padėti ....
Domėjausi, šio centro darbai intensyviai vyksta, jau lyg atidaryta viena dalis ...
QUOTE(Limour @ 2012 08 17, 16:41)
Juk šitą lankstinuką aš gavau Tauragėje prieš gerą mėnesį - baikeriai įteikė.
Lankstinuką - turi omeny plytą? Šaunuoliai baikeriai, kad įsigijo. Jų "aplink minimą šventę" galima įsigyti ir iš manęs, jos platinamos "Vilties bėgimuose", kartais parapijose ir t.t. Šiuo atveju prasminė sąsaja padaryta su Šv.Roku. Tuo labiau, kad jau galima matyti, jog reikalas juda - nors daug patalpų dar nėra, bet neseniai pašventinta koplyčia, sergantiems organizuojamos stovyklos pvz. ir t.t. T.y. nelaukiama kol atsiras sienos, bet imama veikti jau prieš jų atsiradimą ir va vienas kitas žmogus gal ir nebe tokiu vienu varge pasijunta... Žaviuos šita idėja ir tikiuos, kad ji bus suprasta ir kitų...
Labutis
Tema pamažu miršta arba virsta skelbimų lenta
Mano dukrytė šįmet irgi bus pirmokė, bet mes eisim į Paparčio pradinę Urbšio vid. aš pati baigiau, nes netoli gyvenau
QUOTE(Eugute @ 2012 08 13, 11:49)
Sveikos mamytės ir ne tik
Norėtume ir mes prisijungti į jūsų būrį. Atsikraustėme į krėvės pr. prie Express Market parduotuvės, arba kitaip sakant prie žiedo. Norėtume ir mes pabendrauti su kaimynėmis, nors mano dukrytė ir didesnė, jau šiemet į pirmą klasę, kaip tik užsirašėme į Urbšio mokyklą, lauksime naujų mokslo metų.
Norėtume ir mes prisijungti į jūsų būrį. Atsikraustėme į krėvės pr. prie Express Market parduotuvės, arba kitaip sakant prie žiedo. Norėtume ir mes pabendrauti su kaimynėmis, nors mano dukrytė ir didesnė, jau šiemet į pirmą klasę, kaip tik užsirašėme į Urbšio mokyklą, lauksime naujų mokslo metų.
Mano dukrytė šįmet irgi bus pirmokė, bet mes eisim į Paparčio pradinę Urbšio vid. aš pati baigiau, nes netoli gyvenau
QUOTE(braskute_v @ 2012 08 20, 11:10)
na aš tai pavyzdžiui pasidalinau tuo kas man rūpi. Jei tai "kaimynų temoj" kažkoks netaktas...tai sorry...
Ar jei pasidalinama apie renginius, kurie ir kaimynam galėtų būt įdomūs.
+2012 08 20, 12:40-->
Tiesiog paminėjau, kad nelabai jau bendraujama, tik galima perskaityti skelbimus, reklamas, o tai, žinoma, irgi gerai, bet bendravimo nebėra Įžeisiti nieko nenorėjau, bet manau, kad akivaizdu, kad tema likus sąskaitoms už šildymą aptarti, ir pasidalinti svarbiai informacija
QUOTE(hi @ 2012 08 20, 12:40)
na aš tai pavyzdžiui pasidalinau tuo kas man rūpi. Jei tai "kaimynų temoj" kažkoks netaktas...tai sorry...
Tiesiog paminėjau, kad nelabai jau bendraujama, tik galima perskaityti skelbimus, reklamas, o tai, žinoma, irgi gerai, bet bendravimo nebėra Įžeisiti nieko nenorėjau, bet manau, kad akivaizdu, kad tema likus sąskaitoms už šildymą aptarti, ir pasidalinti svarbiai informacija
QUOTE(braskute_v @ 2012 08 20, 12:28)
Tiesiog paminėjau, kad nelabai jau bendraujama, tik galima perskaityti skelbimus, reklamas, o tai, žinoma, irgi gerai, bet bendravimo nebėra
Vasara, o ir sm - ne vienintelis bendravimo būdas. Nors kažkuo pasidalint - irgi bendravimas.
Labutis
Kad ten kažkur netoli ir varpelio pradinė mokykla... Nedomina? Aš kažkaip rinkausi tarp varpelio ir paparčio pradinių mokyklų
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 08 22, 14:59)
Sveikos, senai bebuvau
Maniske tik nuo kito rugsejo eis,bet dairausi mokyklos jau. Gal kazka zinote apie mokykla taikos pr. ( Salia naujojo " Hesburgerio" ? Lyg Vyturio?
Nes Daukanto ir 25oji(lyg) tai iskart atmesta,Kuprevicius tolokai.
Maniske tik nuo kito rugsejo eis,bet dairausi mokyklos jau. Gal kazka zinote apie mokykla taikos pr. ( Salia naujojo " Hesburgerio" ? Lyg Vyturio?
Nes Daukanto ir 25oji(lyg) tai iskart atmesta,Kuprevicius tolokai.
Kad ten kažkur netoli ir varpelio pradinė mokykla... Nedomina? Aš kažkaip rinkausi tarp varpelio ir paparčio pradinių mokyklų
QUOTE(braskute_v @ 2012 08 23, 13:38)
Labutis
As nelabai susigaudau ten. ZInau ,akd vyturio, tai pradinukai atskiram pastate mokosi. O daugiau info nelabai randu, ir
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 08 23, 19:49)
As nelabai susigaudau ten. ZInau ,akd vyturio, tai pradinukai atskiram pastate mokosi. O daugiau info nelabai randu, ir
Varpelio pradinė, tai iš darželio padaryta
Varpelio pradinė mokykla
Vyturio, tai ta didelė normali vidurinė
Vyturio vidurinė (katalikiškoji)