Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava, jos mamytės ir vaikučiai

Laba diena smile.gif mamytes kai kurios gales ir po darbu ateiti ar su vyresneliais is darzeliu biggrin.gif Siandien oras nekoks lygtais... Savaitgali kaip?... Seimos svente - vel netinka. Tai gal pirmadieni?... Nera ko toli atideti bigsmile.gif
QUOTE(Limour @ 2012 05 10, 13:18)
Nu keičiam temą... Gelele, šaunuole, kad pajudini visas  thumbup.gif. Mintis ekspromtu - gal pavyks biggrin.gif

PICŲ MYTAS - DRAUGYSTĖS PARKAS - DIENĄ SIŪLYKIT - LAIKAS 17 VAL. ....jei neužklups lietus

Ar yra tokių, kas nori ir gali dalyvauti? Buriam sąrašiuką:
Vėtra
Limour
Ice
ASgelele

Atsakyti
smile.gif+2012 05 10, 20:34-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 05 10, 20:34)
Ne, čia sektos nario mokestis, kas nesumoka, tą išmeta.  dirol.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ASgelele @ 2012 05 11, 07:51)
Laba diena smile.gif mamytes kai kurios gales ir po darbu ateiti ar su vyresneliais is darzeliu  biggrin.gif Siandien oras nekoks lygtais... Savaitgali kaip?... Seimos svente - vel netinka. Tai gal pirmadieni?... Nera ko toli atideti  bigsmile.gif

su mielu noru ale mes isvarom.kita karta parisijungsim smile.gif
Atsakyti
Kol kas vėsoka ir par drėgna picoms, ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2012 05 12, 11:08)
Kol kas vėsoka ir par drėgna picoms, ar ne? unsure.gif

Na siandien buvom kalnieciu parke,tai oras tikrai saltas.. Mes dar vasariskai apsirengem lotuliukas.gif ir lietutis pakrapijo... Mano mazele kazko lauke nemiega doh.gif jau pietu miegas, namie uzmigo, isnesiau laukan i vezima ir iskart pabudo... Visa laika kol buvom lauke - nemiegojo g.gif sakau per daug grynas oras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2012 05 10, 13:18)
Nu keičiam temą... Gelele, šaunuole, kad pajudini visas  thumbup.gif. Mintis ekspromtu - gal pavyks biggrin.gif

PICŲ MYTAS - DRAUGYSTĖS PARKAS - DIENĄ SIŪLYKIT - LAIKAS 17 VAL. ....jei neužklups lietus

Ar yra tokių, kas nori ir gali dalyvauti? Buriam sąrašiuką:
Vėtra
Limour
Ice

jei darysit netycia kitos savaites gale ir mes prisijungsim
Atsakyti
biggrin.gif Manau picu meetas gausis ant mano mazeles 1-ojo gimtadienio smile.gif
Atsakyti
Šį savaitgalį visi dainaviškiai kviečiami apsilankyti Draugystės parke. Sekmadienį prie Didžiojo parko Kovo 11-osios gatvės bendrija organizuoja paminėjimo šventę "Kauno pilies karžygiams - 650".

Nuo 18 valandos čia vyks koncertas, taip pat viktorina Kauno pilies istorijos klausimais vaikams ir tėvams. Organizatoriai žada, jog gudriausieji bus apdovanoti suvenyrais.

Vėliau, 20 valandą, prie simbolinių Draugystės parko vartų (nuo Kovo 11-osios g.) bus iškilmingai sutikti simbolinę fakelo ugnį nuo Kauno pilies aukuro atnešę miesto renginio "Kauno dienos 2012" dalyviai - Kovo 11-osios gatvės bendrijos ansamblis "Sūduva", bendruomenės centro "Girstupio slėnis" nariai.

Šventėje koncertuos etnografinis ansamblis "Sūduva"

http://www.manodaina.../straipsnis/635
Atsakyti
sweikos mamytes, noretume prisijungti prie jusu smile.gif Esu jauna mamyte, auginu sunu, kuriam dabar 3 men ir 1 sav. Gyvenam netoli Draugystes parko ir visada einam i ta parkeli pasivaikscioti smile.gif butu smagu surasti bendraminciu smile.gif
Atsakyti
smile.gif Labas rytas biggrin.gif
Kvieciu kas nori i parkeli penktadieni 11 val, bus mano mazeles 1-as gimtadieniukas thumbup.gif Bus sausainiu ir limonado drinks_cheers.gif Pasibusim, paplepesim, pasifotkinsim... mirksiukas.gif
iki susitikimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASgelele: 22 gegužės 2012 - 09:56
QUOTE(ASgelele @ 2012 05 22, 10:55)
smile.gif  Labas rytas  biggrin.gif
Kvieciu kas nori i parkeli penktadieni 11 val, bus mano mazeles 1-as gimtadieniukas  thumbup.gif  Bus sausainiu ir limonado  drinks_cheers.gif Pasibusim, paplepesim, pasifotkinsim...  mirksiukas.gif
iki susitikimo

i koki parkeli smile.gif ta diena ir mano gimtadienis smile.gif tik man 26 bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryteade @ 2012 05 22, 10:02)
i koki parkeli smile.gif ta diena ir mano gimtadienis smile.gif tik man 26 bus biggrin.gif

Draugystės 4u.gif
Atsakyti