Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 43 tema

QUOTE(_Vikce_ @ 2012 02 29, 17:08)
Tai cia turbut apie mane rasot, nes nesenai buvau ikelus su 89, 0 dydi, rinkausi tarp 0 ir 2 ir vis delto 2 dydi pardaviau, nes negraziai krito rauksles sonuose, net ir itin daug medziagos sukisus i kelnes ar sijona vistiek man negraziai krisdavo ir rankoves kabojo  ax.gif
thumbup.gif  biggrin.gif

O sakykit 2 dydzio rankoviu ilgis nesiskyre nuo 0?
Noriu uzsisakyti, bet bijau, kad bus ilgos.

O tippi sweater su 88 cm krutine jei noriu aptempto imti XS?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsPeleda: 29 vasario 2012 - 16:24
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 02 29, 17:08)
Tai cia turbut apie mane rasot, nes nesenai buvau ikelus su 89, 0 dydi, rinkausi tarp 0 ir 2 ir vis delto 2 dydi pardaviau, nes negraziai krito rauksles sonuose, net ir itin daug medziagos sukisus i kelnes ar sijona vistiek man negraziai krisdavo ir rankoves kabojo  ax.gif
thumbup.gif  biggrin.gif

tai va, man irgi tos medziagos jau ir dabar sociai, bet cia jcrew tuo pasizymi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsPeleda @ 2012 02 29, 17:21)
O sakykit 2 dydzio rankoviu ilgis nesiskyre nuo 0?
Noriu uzsisakyti, bet bijau, kad bus ilgos.

Matavausi 2 dydi tik laabai trumpai, tai bijau pameluot, bet jei ir skyresi tai nezymiai manau ax.gif

QUOTE(Pampariskinas @ 2012 02 29, 17:36)
tai va, man irgi tos medziagos jau ir dabar sociai, bet cia jcrew tuo pasizymi  smile.gif

drinks_cheers.gif Nepatogu siek tiek, bet vistiek 0 dydi susikisu kazkaip, o su 2 tai jau vargas butu pasptoviai taisytis doh.gif
Atsakyti
Gal kuri turit praeitu metu modelio Carlin paltuka? Koks jo audinys ar lygus, ar teksturinis vos zymiu rasteliu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 29 vasario 2012 - 17:34
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 02 29, 14:43)
Silk rhea tiktų su 86cm krūtine 2 dydis  g.gif

QUOTE(Akvilexxx @ 2012 02 29, 16:03)
Bet pas mane C dydis, neskėstų  g.gif

Su 86cm C dydis? blink.gif Jūs turbūt labai smulki. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 02 29, 19:10)
Su 86cm C dydis?  blink.gif Jūs turbūt labai smulki.  ax.gif

Nu normali aš, apimtis po krūtine 75 nešioju xs-s, tikrai neesu tikras xs'as biggrin.gif nu persimatavau su plona liemenėle 87cm, o keista čia g.gif todėl dažnai cm dar nieko nesako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 02 29, 21:03)
o keista čia  g.gif todėl dažnai cm dar nieko nesako  ax.gif

Na, mano krūtinės apimtis 90cm ir aš B dydį nešioju, todėl truputį keista pasirodė. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 02 29, 21:08)
Na, mano krūtinės apimtis 90cm ir aš B dydį nešioju, todėl truputį keista pasirodė.  blush2.gif

pas mane 89 cm ir as tik c nesioju, kai kuriu firmu (kaip gilly hicks d noreciau, bet gal delto, kad pamazinti jie man pasirode ypac). Taigi cia viskas nuo apimties po krutine priklauso. Jus turbut nesiojat 75, as 70 ir susilygina apimtys centimetrais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2012 02 29, 21:16)
Taigi cia viskas nuo apimties po krutine priklauso. Jus turbut nesiojat 75, as 70 ir susilygina apimtys centimetrais  smile.gif

Aaa, nu tada jo. drinks_cheers.gif Už tai ir sakau, kad turbūt smulki.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti