Arbatėle, reikia patarimo. Mano siuvamas meškinas iš tamsaus kailiuko ir tokio ilgoko, apie 1 cm plaukas. Kaip padaryti kad snukutis būtų išraiškingas? Nosytę dėsiu pirktinę, bet norėčiau šypseną išsiuvinėt, bet kai toks ilgas kailis tai nesimatys gi Sakau gal reiktu kailiuką aplink nosytę nuskusti, tokį kaip snukutį padaryti? Ar tada geriau iš viso be burnytės palikti. O akytės? jei įdėsiu juodas, tai jos irgi nelabai matysis, gal kokius vokus tada daryti? Hmmm... Šiaip esu labai patenkinta susiuvimu visu, forma, nu bet bijau labai pridirbti su veiduku
O jei po akimis padėtum kokio balzgano trikotažo ar vilnelės paveltum su adata? Tada matytųsi akytės. O snukutį gali išpešti plaukelius su pincetu arba paskusti atsargiai neįpjaunant pagrindo.
arbatėle gal gali papasakoti apie snukučio padengima vilnele.
Aš snukučių neveliu
Tačiau internete yra labai daug ir gražių pamokų apie tai.
Tačiau internete yra labai daug ir gražių pamokų apie tai.
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 02 23, 13:26)
gal turi kokia nuorodele, bent viena kazkaip randu kaip nuvelti meskiuka, o vat kaip privelti... nors manau tas pats kaip kad ka kitka velti,
gals S.M.B galetu mintim siuo klausimu pasidalinti
Na as jau beveik baigiau savo meskute Na zinoma, liko idomiausias darbelis, tonavimas... ryt jau turesiu....
Kaip tik snukuti veliau... bet kaip dabar jums paaiskinti, kaip tai daroma... Kazkokiu pamoku as irgi nebuvau aptikus internete, tai dariau, kaip gaunasi
Na imi po gabaliuka vilnos ir pribadai prie kailiuko(bent jau as taip darau) ir po truputi formuoji norima forma.... dar toje vietoje, kur priveliu, kailiuka apkerpu gan trumpai...
Jei rankos praeis skaudet greit, tai gal kuria nors dienele darydama pabandysiu nufotografuoti kaip tai darau... nezinau ar teisingai, bet gal pades kaikurioms...
Kaip tik snukuti veliau... bet kaip dabar jums paaiskinti, kaip tai daroma... Kazkokiu pamoku as irgi nebuvau aptikus internete, tai dariau, kaip gaunasi
Na imi po gabaliuka vilnos ir pribadai prie kailiuko(bent jau as taip darau) ir po truputi formuoji norima forma.... dar toje vietoje, kur priveliu, kailiuka apkerpu gan trumpai...
Jei rankos praeis skaudet greit, tai gal kuria nors dienele darydama pabandysiu nufotografuoti kaip tai darau... nezinau ar teisingai, bet gal pades kaikurioms...
Prieš tai pasižymi kontūrą, kurio plote planuoji vilną dėti, kad būtų simetriška. Nukerpi kailiuką ir dedi vilnelę. Vilnos reikia nepamažinti, kitaip iš apačios trauksis kamšalas. Badai, žiūri kas gaunasi, kur reikia dar pridedi ir taip lipdai. Nosytė turi būti kuo kietesnė. Veliama su 38-40 numerio adatėlėmis (atsargiai, jos labai greitai lūžta, ypač kai pataikai į siūlę). Kai jau pasieki tą stadiją, kad rezultatas džiugina, pirštais šiek tiek patrini vilną, kad užsilygintų adatėlių skylutės. Atsikišę vilnos plaušeliai nukerpami.
zapuke, o cia drekinti ir muiluoti nereikia? viska tik adatelemis?
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 02 24, 00:09)
zapuke, o cia drekinti ir muiluoti nereikia? viska tik adatelemis?
Muiluoti ir drekiti nereikia... Zapuke viska puikiai ir smulkiai paaiskino
QUOTE(S.B.M. @ 2012 02 24, 00:49)
Muiluoti ir drekiti nereikia... Zapuke viska puikiai ir smulkiai paaiskino
vadinas belieka praktika
pabaigiau ir aš savo meškanosį Ir visai nereikėjo nei akių nei snukučio ryškint, nes kai įsistatė akytės, tai kailiukas labai gražiai į šonus prisispaudė ir labai gerai atrodo. Esu visai patenkinta galutiniu rezultatu Jau nekantru pasirodyti Bet laukiu.
Kitą meškiną bandysiu su sąnariukais daryti jau.
Kitą meškiną bandysiu su sąnariukais daryti jau.
Surinkau šiąnakt savo mešką Man simpatiška, ir vyras atėjęs patūsijo, tai manau pavyko, kaip pradžiai Bet su vardu tai galvos skausmas, nes naujas nesusisapnavo dar, o iš anksto parinktas nebetinka
Ir jau žinau kokių įrankių trūksta, nes kol sąnariukus su replėm užsukiojau tai ranką sutraukė
Ir jau žinau kokių įrankių trūksta, nes kol sąnariukus su replėm užsukiojau tai ranką sutraukė